Автор |
Съобщение
|
sirius_fenka |
Пуснато на: Пет Апр 07, 2006 11:16 am Заглавие: Чудесата в нашия свят |
|
|
 Ученик

|
Случвало ли ви се е нещо, за което да мислите, че може да е чудо. Ето аз ще ви дам пример, вчера си отидох до село и там от нищото се беше появило едно голямо черно куче. Аз нали съм си фенка на Сириус, а той нали се превръща в черно куче, та аз веднага си го харесах. Оставихме си го вкъщи и го кръстихме Бък, но аз си му викам Смърки.
Та на вас случвало ли ви се е нещо такова?
Ако нямате да разказвате нещо странно и интересно, което да ви се е случило, недейте флудете, защото всички такива мнения ще са изтривани без предупреждение!
~fleur1510
_________________ Girl you got the perfect body
Love the way you´re shakin it for me
Can we take it upstairs from the lobby
I don´t see nothing in
You and me bubblin´
...it´s gonna be troublin´
You and me bubblin´ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
rally |
Пуснато на: Пет Апр 07, 2006 3:43 pm Заглавие: |
|
|
 Професор

Регистриран на: 13 Яну 2006 Мнения: 162 Местожителство: In a fantasy
|
Ами има моменти които на мен ми се струва че са ми се случвали и преди.Възможно ли е найстина това??? Ами ако живея втори живот Е това последното не мисля че е вярно де!!!  _________________
They say, that I must learn to kill before I can feel safe
But I, I'd rather kill myself than turn into their slave |
|
Върнете се в началото |
|
 |
lubo static |
Пуснато на: Пет Апр 07, 2006 6:55 pm Заглавие: |
|
|
 weekend warrior
Регистриран на: 06 Апр 2006 Мнения: 1585 Местожителство: south of heaven
|
Има много неща на тоя свят за които дори не подозираме. Ето например магьосническия свят, преспокойно
може да си съществува и ние да не знаем(и едва ли скоро ще разберем) но ако е истина ще е мноо яко! _________________ These roses, white roses
Roses
My roses
White roses |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sirius_fenka |
Пуснато на: Пет Апр 07, 2006 7:38 pm Заглавие: |
|
|
 Ученик

|
Ами аз съм прочела много книги на такива теми, сигурна съм, че живеем повече от един живот, а също и на мен ми се е струвало, че съм ходила на някое място, а никога не съм стъпвала там, а за духовете можете да влезнете в Google.com и напишете призраци, като ви отвори влезте в сайта Призраци- снимки на призраци, там има много интересни снимчици, ако ви интересува проверете _________________ Girl you got the perfect body
Love the way you´re shakin it for me
Can we take it upstairs from the lobby
I don´t see nothing in
You and me bubblin´
...it´s gonna be troublin´
You and me bubblin´ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
nikudini |
Пуснато на: Вто Апр 18, 2006 11:48 am Заглавие: |
|
|
 Префект

Регистриран на: 09 Авг 2005 Мнения: 127 Местожителство: Зала "София"
|
rally написа: | Ами има моменти които на мен ми се струва че са ми се случвали и преди.Възможно ли е найстина това??? Ами ако живея втори живот Е това последното не мисля че е вярно де!!!  |
На тва му се вика "Deja vue" т.е. вече виждано нещо такова. Тва може да си сънувала подобен сън или нещо такова. Или първо ти се е случило и после да си го сънувала а да мислиш че е станало наистина. _________________
SPIDER PIG, SPIDER PIG, Does whatever a SPIDER PIG does, Can he swing, From a web, No he cant, He's a pig LOOK OOOUUUTTT!!!! He is a spider pig!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mina |
Пуснато на: Вто Апр 18, 2006 12:52 pm Заглавие: |
|
|
Директор

Регистриран на: 08 Яну 2006 Мнения: 473 Местожителство: толкова близо и същевременно толкова далече
|
и аз съм имала подобни случки или мисли и тъй като фантазията ми е богата си мисля,че наистина може да е чудо!вярвам,че има нещо такова! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Kiara |
Пуснато на: Пон Май 01, 2006 6:10 pm Заглавие: |
|
|
 Професор

Регистриран на: 08 Сеп 2005 Мнения: 180 Местожителство: там...до онзи казан.
|
rally написа: | Ами има моменти които на мен ми се струва че са ми се случвали и преди.Възможно ли е найстина това??? Ами ако живея втори живот Е това последното не мисля че е вярно де!!!  |
Да и на мен също ми се е случвало тва.Все едно пак изживявам изминали неща.Може дори да са съвсем дребни,ама пак имам странното чувство,че и преди точно това нещо съм правила...  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Flow |
Пуснато на: Пон Май 01, 2006 6:26 pm Заглавие: |
|
|
Професор

|
Често ми се случват странни неща, но накрая всичко се оказва съвсем случайно. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Hermiony Greinger |
Пуснато на: Вто Май 02, 2006 11:49 am Заглавие: |
|
|
Професор

Регистриран на: 08 Апр 2006 Мнения: 132 Местожителство: In my dreams...
|
Зависи.Ако се занимаваш с магия не се чуди.То в света има истински магове,но те нямат нищо общо с Хари Потър.Просто те не искат да ги разкрият.Аз от личен опит знам колко страшно става когато се срещнат.Много е трудно да правиш магия,но е усъществимо.  _________________ http://prize.zzl.org/vote.php?id=60301 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
nervnahamsterka |
Пуснато на: Вто Май 02, 2006 3:41 pm Заглавие: |
|
|
Мъгъл

|
Ами на мен много 4есто ми се слу4ва да попадам в познати ситуации и на места,които имам 4увството 4е сум виждала и су била там,а всу6ност никога крака ми не е ступвал там....напоследук по-рядко запо4на да ми се слу4ва...дори когато видя някои на улицата имам 4увството 4е го познавам от някуде,а не сум го виждала никога....много ми е интересно на какво се дулжи...може и да живея втори живот знае ли 4овек... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
rally |
Пуснато на: Вто Май 02, 2006 6:54 pm Заглавие: |
|
|
 Професор

|
nikudini написа: | rally написа: | Ами има моменти които на мен ми се струва че са ми се случвали и преди.Възможно ли е найстина това??? Ами ако живея втори живот Е това последното не мисля че е вярно де!!!  |
На тва му се вика "Deja vue" т.е. вече виждано нещо такова. Тва може да си сънувала подобен сън или нещо такова. Или първо ти се е случило и после да си го сънувала а да мислиш че е станало наистина. |
Сигурна съм че не съм го сънувала.Но кагато попадам в такива ситуации не мога да се сетя от къде са ми познати.Но знам че не съм ги сънувала, а може и да съм, но не си спомням. Ох направо се обърках вече!!!  _________________
|
Върнете се в началото |
|
 |
Hermiony Greinger |
Пуснато на: Вто Май 02, 2006 8:44 pm Заглавие: |
|
|
Професор

Регистриран на: 08 Апр 2006 Мнения: 132 Местожителство: In my dreams...
|
rally написа: | nikudini написа: | rally написа: | Ами има моменти които на мен ми се струва че са ми се случвали и преди.Възможно ли е найстина това??? Ами ако живея втори живот Е това последното не мисля че е вярно де!!!  |
На тва му се вика "Deja vue" т.е. вече виждано нещо такова. Тва може да си сънувала подобен сън или нещо такова. Или първо ти се е случило и после да си го сънувала а да мислиш че е станало наистина. |
Сигурна съм че не съм го сънувала.Но кагато попадам в такива ситуации не мога да се сетя от къде са ми познати.Но знам че не съм ги сънувала, а може и да съм, но не си спомням. Ох направо се обърках вече!!!  |
Не се тревожи!Аз съм по-зле.Щом на сън решавам уравнения и си уча урока по история.И познавам апсолютно всичките си приятели преди те да ме познават.Дори си знам оценката от класното!  _________________ http://prize.zzl.org/vote.php?id=60301 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
rally |
Пуснато на: Вто Май 02, 2006 9:49 pm Заглавие: |
|
|
 Професор

|
Hermiony Greinger написа: | rally написа: | nikudini написа: | rally написа: | Ами има моменти които на мен ми се струва че са ми се случвали и преди.Възможно ли е найстина това??? Ами ако живея втори живот Е това последното не мисля че е вярно де!!!  |
Сигурна съм че не съм го сънувала.Но кагато попадам в такива ситуации не мога да се сетя от къде са ми познати.Но знам че не съм ги сънувала, а може и да съм, но не си спомням. Ох направо се обърках вече!!!  |
Не се тревожи!Аз съм по-зле.Щом на сън решавам уравнения и си уча урока по история.И познавам апсолютно всичките си приятели преди те да ме познават.Дори си знам оценката от класното!  |
Ти пък! Найстина ли! Това е хубаво, особено това че си знаеш оценките. Така поне знаеш кога да учиш по- здраво. _________________
|
Върнете се в началото |
|
 |
Теодито |
Пуснато на: Вто Авг 22, 2006 3:18 pm Заглавие: |
|
|
moondust
|
Сигурно ще се повторя ама и на мене ми се е случвало да ми се случва нещо познато. Работата е там, че незнам дали съм го сънувала или е било някакъв проблясък (мисля че ми се е случвало да имам и проблясъци когато съм будна, но отвеяна или нещо такова) Понякога след като сънувам нещо такова, се чудя за миг само дали наистина ще се случи и когато се случва се чувствам така
Когато обясня на някой че това съм го виждала и т.н. той не ми вярва направо Е очевидно не съм няква ненормалница щом и на други хора им се случва _________________ The superpower of ASS!
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Harry'Potter |
Пуснато на: Вто Авг 22, 2006 6:12 pm Заглавие: |
|
|
Префект

|
Случвали ми са се много странни неща, и знам, че света на магйосниците съществува такъв, какъвто е в книгите. Седя си аз нощем сам на прозореца и гледам уличните лампи и си сещам за Хари и за Привит Драйв. Когато вървя до някоя стара сграда или училище навяват ме мисли свързани с света на магйосниците. Гледам себе си, гледам света и сякаш той ми се струва тесен. Сякаш не съм на мястото си и понякога не с правилните хора. Сякаш искам да се върна отново в Хогуортс и магическият свят, защото тук в този съм отделен от най-ценните за мен неща - приятели, учители, атмосвера, магия и всичко останало. Дали пътят ми обратно към вкъщи ще е дълъг незнам. Дали ще е осеян с неприятности и трудности - незнам. Но знам едно - дори и да ми отнеме цял живот ще го извървя и ще се върна... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|