Потър Мания Форуми
Потър Мания
Въпроси/Отговори  Въпроси/Отговори   Търсене  Търсене   Потребители  Потребители   Потребителски групи  Потребителски групи
Регистрирайте се  ::  Вход Влезте, за да видите съобщенията си


Създайте нова тема  Напишете отговор Иди на страница 1, 2, 3 ... 9, 10, 11  Следваща
 Представете героите си « Предишната тема :: Следващата тема » 
Автор Съобщение
Мисионер
МнениеПуснато на: Нед Окт 23, 2005 11:28 pm    Заглавие: Представете героите си Отговорете с цитат

Хитро дяволче

Регистриран на: 17 Сеп 2004
Мнения: 352
Местожителство: София

Тук можете да представите героите си.

Поради ГОЛЯМА грешка (за която аз съм виновен) старата тема е изтрита и сега трябва да се започне всичко от начало.
Много се извинявам на всички, които имаха свой герои.

Явно повечето от вас не искат да спазват правилата зададени от мен и Dark_Lord, затова всички герой който не отговарят на условията написани по-долу ще бъдат изтрити. Ето вижте какво трябва и не трябва да съдържа един герой:

Как да се включим в дуелите и в Roleplay?

Ами първо си създавате герой - вашата самоличност във фентъзи света. Пояснения за това как да го напишете:

"Как да си направим герой"

Знам, че тази тема би била излишна за повечето потребители, но помислете за новите и неопитните, а дори и някои от вас ще имат нужда от прочитането на тази тема.
by Alaris @ http://www.sivosten.com/portal

1. Име на героя

Името на героя ви е толкова важно колкото и останалите аспекти от създаването на персонажа. Измислете име което да отговаря на расата, региона и обстоятелствата при които се е появил героя на бял свят.

Избягвайте прякори(напр. "Черен хаос", "Енигма", "Избрания"). Въпреки че звучат добре и придават уникалност, е почти невероятно родителите на героя да кръстят отрочето си така. Такива имена могат да се добавят по-късно като следствие от приключенията и интересите на героя(но не е задължително), но не бива да заместват истинското име.
Трябва да се избере име с подходяща дължина. Ако то е твърде дълго, никои няма да го запомни, а ако е прекалено късо няма да е реалистично. Най-добре е да се избере име и фамилия с 2-5 срички. Ако героя ви идва от Далечни земи то нека името отговаря на средата от която идва героя.
Полезно е името да може да се изговаря - избягвайте струпвания от съгласни или гласни; не прекалявайте с апострофите. Ако това името да е особено, е от първостепенна важност(трябва да обясните защо), то пояснете как да го произнасяме и не забравяйте че и нашите герой няма да знаят как да го изговарят и ще се чудят защо сте кръстен така.


2. Възраст на героя

Изберете възраст която ще ви е удобна за понататъчната игра. Това ще е от голямо значение за курсовете и уменията на героя ви. Също така възраста, тъй като определя обикновено и в кой курс сте ще влияя и на това, в кои приключения от участвате. Тоест - например за тримагически Турнир за петокурсници могат да участват само петокурсници.


3. Раса на героя

Расите в магическия свят са няколко, за повече информация прочетете книгите. За сега има няколко героя от други раси, но според мен това трябва да спре. Може да постовите за раса, спокойно човек. Не искаме всички да са полу-орк, полу-огре или полу-елф.

Забележка : Има няколко героя, които са пуснати въпреки несъществуването на расите им в света на Роулинг, но аз предлагам това да не се допуска повече. Говоря за полу-елфите и елфите, както и за някои други. Настоящите герои могат да продължат да играят.


4. Занимание на героя

Опишете с какво се занимава героя ви в момента когат озапочвате играта с него. Обърнете внимание че оттук вероятно ще произлизат уменията и социалното положение на героя. Това ще подчертава и по-висшите му способности в дадени области. Към Занимание на героя може да добавите и хобито му.


5. Описание на героя

Едно добро описание помага на останалите участници да си представят героя ви. Добре е да помислите повечко над това как изглежда той и да го опишете възможно най-добре. Тук се използва основно писаната реч така че се старайте да изчистите стила си за да получим възможно най-чиста картина на героя ви.
Избягвайте да позлвате само общи и суперлативни описания("най-красивата", "най-привлекателната", "грозен" и тн.). Защото това е вашето субективно виждане и останалите може да не го приемат като вас. Тези обобщения са полезни но трябва да са подкрепени от детайли и факти.
Ето някой опорни точки който да използвате:
Коса, очи, черти на лицето(форма на лицето, устни, скули, уши, чело, нос), ръст, тегло, раса, пол, отличителни външни белези(белези, татуировки, липса на краиници), фигура(строен, масивен, пълен, кльощав), окосмение(лице и тяло), най-привично облекло, украшения(пръстени, гривни, медальони). Споменавайте нещата с които той не се разделя(т.е. няма нужда да казвате какви точно дрехи носи, просто споменете какви харесва, защото след един месец прекаран в някоя пещера това вече не е от голямо значение)
Използвайте пълни изречения в описанието си.
Ако е възможно(но не е нужно) може да дадете линк към картинка(ваша или чужда) на героя.


6. Характер на героя

Това е нещо от невероятна важност. За да ви е лесно да пишете(т.е. да опознаете героя си) опишете характера му. Това определя реакциите на героя в дадена ситуация, това определя цялото му държане. Например ако героя ви е алчен той лесно би предал другарите си ако го подкупят, но ако цени приятелството, вече би се замислил и би се въвлякъл във вътрешен конфликт. Характера е нещо доста сложно и трудно се описва. Най-важното е да си го представите. Поставете го в ситуация като горната и си намислете как би постъпил и защо. Тук трябва да се вземе предвид всичко - възраст, минало, възпитание, социално положение и изобщо всичко което определя мисленето на героя. Наприемер ако като млад героя е имал само лоши преживявания(предателство, изневяра, тормоз) с жени, то той не би ги възприемал както останалите.
Важно е да се помни че никой не е сбор от положителни черти на характера, така че за да е реалистичен героя добавете и няколко отрицателни.


7. История на героя

Историята е едно от най-важните неща за героя. Тя разказва какво се е случило с героя до този момент. Тя би трябвало да определя горните две точки(описанието и характера). Не превръщайте детството на героя си в непрестанни тренировки и обучение, за да имате достъп до по-голям брой умения в последствие(най-малкото това би трябвало да травматизира психиката на героя).
Ето някой опорни точки за да изградите историята на героя:
Къде и кога е роден героя?
При какви обстоятелства?
Осиновен ли е/ Желан ли е?
Кой го е отгледал? Как е живял? При какви условия? Какъв е бил стандарта му на живот? Какво се е случвало в региона в който е израснал? Имало ли е важни събития?
Има ли той близки роднини(живи)? Ако да, какви са отношенията му с тях? Какво правят те сега? Има ли сестри или братя? Какви са те, с какво се занимават, къде са, колко са годишни? Има ли критични моменти в семейната история? Раздяла, изгубени членове на фамилията, намерени такива, смърти, раждания, престъпления, по-специални дела.
Какво е обучението на героя? Къде е учил и при кой?

Ето и някои за по-скорошната му история:
Къде живее сега, как, при какви условия? Как му понася текущото му състояние? Кои са близките му приятели, защо и как са станали близки? Има ли в момента връзка с някой от противоположния пол, с кой, как?
Има ли хора който го мразят/преследват, защо? Има ли важни случки в близкото му минало - героизми, престъпления?


8. Умения и таланти на героя

Така, това е доста важно за начинаещите затова ще му обърна внимание. Но все пак искам да отбележа че тук мноооого рядко ще ползвате умения и тн. Целта не е да гледаме какво може героя и какво не. Както е споменато в описанието на играта - героя може да прави каквото прецените че може да прави. Естествено има ограничения, а и аз ще се опитам да добавя някои.
Първо и най-важно - бъдете пестеливи с редките таланти и умения, древните и могъщи предмети(магически или не). Важно е да бъде героя реалистичен. Запомнете тази дума.
Ето един реален пример на герой тук:
Римидалв е обсипан с всевъзможни умения, уникални предмети, таланти и тн. Това не е реалистично защото героя е едва на 15 години. Това абсолютният пример за НЕреален герой. Ако искате прочетете биографията му и се убедете.

Нещо което трябва да се помни когато се създава герои за онлайн играта е, че тук герой тъй или иначе не умират без желанието на създателя им, защото няма водещ(DM/GM). Трябва да мислите за играта като за история която се разказва от много хора. По този начин бойните умения директно отпадат на заден план, защото е важно как описваме битката, а не дали героя ни е специалист в 5 оръжия.

Но да се върнем към избора на умения и таланти. Лично препоръчвам да си харесате до 5 умения и след това да добавите 2-3 негативни насоки (например да споменете че героя не може да отключва ключалки под стрес. или че не може да прави магии в определен ден или час. или че всъщност той и понятие си няма от нещо важно свързано с професията му)
Както казах редките или необичайни умения ще се наложи или да ги отстраните или да вземете едно и да обясните защо как и при какви обстоятелства героя ви ги е придобил.

Относно талантите. За талант се счита всяко вродено умение в дадена насока(т.е. можете да изучите дадено умение по-бързо от нормалното, или можете нещо по рождение). В това число влизат и някои от спецификите на расите. Според мен е абсолютно ненужно да натоварвате героя си с умения който му идват отръки, преспокойно може да споменете че това занимание му е приятно и той прекарва цялото си време в упражнения или че като малък/млад се е занимавал с работа която е развила у него черти които пряко се използват за дадено умение. Същото се отнася и за магиите, не е нужно героя ви да се е родил толкова мощен в магията че на 4 годинки да си е пържил яйця на тавана, просто кажете че отрано се е разбрало че той е маг и е прекарал повече време в упражнения.
Ако все пак искате героя да е по-способен в дадена насока от нормалното изправете везната с още няколко отрицателни характеристики. Слабите му места може да са както физически, така и психически или свързани с поведението и манталитета...


ЕДНО ОТ НАЙ-ВАЖНИТЕ НЕЩА :

Нямате право да имате метла светкавица и да бъдете метаморфаг или зоомаг.

Характеристиките и схемите са направени не само за ученици. Може да има и приключения, в които да играете с герой, който вече си и изградил характера. Правенето на такъв герой е по-трудно, и за това трябва да почнете с ученик - препоръчително.

Ето и неща, които задължително трябва да споменете при правенето на героя - общо.. - име, раса[не е задължително, тъй като вече повечето герои ще са си хора]възраст, училище, дом, курс, пръчка.
следните неща, може да напишете и към горните, но може и да ги споменете в историята и характера - любими и омразни предмети, в кои предмети и най-добър или най-слаб и други. Ако искате може и да си изберете домашен любимец - жаба, котка или сова !

ПАУЪР ПЛЕЙ :
Какво е това - Накратко.
Нещо, до което не трябва никога, ама НИКОГА да стигате. Вместо да ви обяснявам какво е ПАУЪР ПЛЕЙ, ще ви покажа.
Ето Пример : -
Влад поглежда към стотиците магьосници насочили пръчки срещу него. Усмихва се и с един замах на пръчката изстрелва десетки огнени кълба с размерите на камион. От небето започват да падат светкавици и магьосниците се оказват заобградени от хиляди летящи вълци. Влад замахва отново с пръчката и изрича Авада Кедавра и всичко се изпарява, като остават само разноцветни наметала. Влад е на 15 години.
--- Нещо такова е пауър плея. Това е преувеличаве и в повечето случаи е зле за вас.

КАКВО НЕ ТРЯБВА ДА ПРАВИТЕ :
Избягвайте ето такива постове :
- Влад седи на пода и си рисува по прашния под с върха на пръчката.
--- Това е лош навик и само накъсва играта. Никога, ама никога не го правете...

След като прочетете това, поставяте героя си в галерията - Представете героя си , за да получите критика, мнения и предложения за възможни подобрения.

С героя който си направите и след като той бъде одобрен с него можете да участвате в дуелите и в самия RolePlay!
Правете си герой, само ако смятате да играете някъде с него, а не просто да го има там.

_________________

!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!


Последната промяна е направена от Мисионер на Съб Дек 17, 2005 2:50 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
XtazZy
МнениеПуснато на: Чет Ное 10, 2005 6:08 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Министър на магията
Министър на магията

Регистриран на: 25 Юни 2005
Мнения: 761
Местожителство: In the Paradise city, where the grass is green an' the girls are pretty...

ПРОИЗХОД:

Име: Реджина Арън Хел
Прякор: Няма
Майка: Лиа Хел
Баща: Арън Хел
Брат/сестра: Няма
Други роднини: Чичо й и баба й(майчина линия)
Дом: Живее с чичо си в Англия. Тя е в много добри отношения с него.
Раса: Полу-вийла (майка й е вийла, а баща й - чистокръвен магьосник)
Националност: Англичанка

УЧИЛИЩЕ

Училищe: "Хогуортс"
Бивши училища: "Дарнис" - Русия
Дом: "Слидерин"
Курс: 6
Титла: Няма
Любим дом: "Слидерин" - най-добре се разбира с хората от дома
Омразен дом: "Грифиндор" - заради това, че са вечно първи и "Хафълпаф" заради мекушавието им
Любим учител: Професор Снейп - просто й харесва отношението му към учениците
Омразен учител: Професор Спраут
Любим предмет: Отвари - много обича да ги вари
Омразен предмет: История на магията - защото й е скучен
Наказания: 9, предимно за скитане из замъка през нощта,а понякога и дуели
Най-добра: В Отварите
Най-зле: В Трансфигурацията
Титла в отбора по куидич: Няма
Най-добър приятел в училището: Драко Малфой
Слава: Главно се слави чрез красотата и омаянието си, но това само й пречи да изрази истинските си таланти

ЛИЧНИ ДАННИ:

Години: 16
Зодия: Скорпион
Дата на раждане: 31ви октомври
Кратка история: Родена в Англия, живяла в Русия. Учила е в "Дарнис" - тамошно училище за черни магьосници, не е много известно. Баща й загива, когато е на 14 поради пожар, избухнал в дома им. Тя се мести в Англия и живее заедно с чичо си - майка й остава в Русия.
Характер: Буйна и непредсказуема, типична слидеринка
Външен вид: Типична вийла - снежно-бяла коса, перлена кожа, сини очи, стройна фигура и, като цяло, много привлекателна.
Ръст: 170
Тегло: 45
Особени белези: Татуировка във формата на череп на задната част на врата
Обича: Cложните заклинания
Мрази: Грифиндорци
Качества: Добра магьосница, честна
Пороци: Злоба, отмъстителност, депресиранност, избухливост
Приятели: Главно момчета с твърд характер
Врагове: Много
Гадже: Няма, въпреки че, като вийла, е много харесвана
Домашен любимец в "Хогуортс": Черна сова - Тела
Домашен любимец вкъщи: Куче (хъски) - Нора
Любими занимания: Изследване на нови отвари и четене на книги за проклятия при дуелиране
Любим цвят: Черно и сребърно
Любима книга: "Изкуството на дуелирането" от Херъми Джед
Любим спорт: Няма
Любимо ядене: Няма
Любимо питие: Бирен шейк
Хоби: Да чете
Езици: Знае английски (като роден), френски (майка й е полу-французойка) и руски (от годините, прекарани в "Дарнис")
Мечта: Да стане учителка в училището на мястото на професор Снейп
Слабости: Приема отвара, която поддържа синия цвят на ириса й, защото след пожара, който убива баща й, очите й приемат цвета на тези на най-близкия до нея човек поради неясни причини.
Особенности: Перлено бялата й кожа порозовява само по време на сън.


КАТО МАГЬОСНИЦА:

Пръчка: 28.5 см, от отровна ябълка, гъвкава, с косъм от вийла, идеална за тъмни магии
Любима магия: "Серпенсортия" и "Морсмордре"
Омразна магия: Отпращащата магия
Най-добра в: Тъмни заклинания, предимно нападателни
Най-зле в: Трансфигурирането
Най-добре владеена магия: "Серпенсортия"
Най-зле владеена магия: Протеева магия
В дуели: Бърза, хладнокръвна, честна
Богърт: Огън
Покровител: Кралска кобра
Умения: Най-силна в проклятията, изискващи силно съсредоточаване. Не е много силна в контрапроклятията, но умее да измагьосва няколко щита.
Метла: Няма
Зоомаг: Не

СНИМКА
_________________

    For a strange kind of fashion there's a wrong and a right...
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя Yahoo Messenger MSN Messenger
Гибак Фауронаков
МнениеПуснато на: Вто Ное 22, 2005 5:53 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Ученик
Ученик

Регистриран на: 19 Ное 2005
Мнения: 15

Име: Гибак Фауронаков.
Прякор: Няма.
Майка: Кристина Фауронакова.
Баща: Тревор Фауронаков.
Брат/сестра: няма.
Други роднини: Баба, чичо, вуйна.
Дом: Живее със майка си и баща си в Лондон.
Раса: Магьосник.
Националност: англичанин.

Училище
Училище: Хогуортс.
Бивши улилища: няма.
Курс: 5.
Любим дом: Грифиндор.
Омразен дом: Слидерин - вечно наперени и големи злобари.
Любим учител: Професор Макгонъгол - добре преподава.
Омразен учител: Професор Снейп - все гледа на Слидеринците да им е добре.
Любим предмет: ЗСЧИ - интересен.
Омразен предмет: История на магията - супер скучен.
Наказания: няма.
Най - добър: ЗСЧИ.
Най - зле: Прорукуване.
Титла в отбора по куидич: няма.
Слава: Знае много заклинания.

Лични данни:

Години: 15.
Зодия: Дева.
Дата на раждане: 15 Септември 1990.
Кратка история: Роден в Англия. Живее със майка си и баща си.
Характер: Потаен, понякога избухлив и дружелюбно настроен.
Външен вид: Кафява коса, кафеви очи.
Ръст: 180 см.
Тегло: 65 кг.
Особени белези: няма.
Обича: Трудните заклинания.
Мрази: Някой да му се прави на интересен.
Качества: Добър приятел.
Пророци: Избухливост.
Врагове: Няма.
Гадже: няма.
Домашен любимец в "Хогуортс": Сова, наподобяваща Пигуиджън.
Домашен любимец вкъщи: няма.
Любим цвят: Оранжевото.
Любими занимания: Да прави магии.
Любима книга: Много.
Любим спорт: Куидич.
Езици: Английски.
Мечта: Да стане аврор.
Слабости: малко.
Особености: Предчувства понякога какво ще стане от интервал 5 минути.

Като магьосник:

Пръчка: 30см., масивен бор, косъм от Еднорог.
Любима магия: Риктусемпра.
Омразна магия: Серпенсортия.
Най - добър в: Контра проклятията.
Най - зле в: Магиите за левитация.
Най-добре владеена магия:
Най-зле владеена магия: Серпенсортия.
В дуели: Бързо побеждаващ.
Богър: Пчела.
Покровител: Ястреб.
Умения: Преценява добре ситуацията в дуелите.
Метла: "Нимбус 2001".
Зоомаг: Не.
_________________
Едно много интересно форумче, в което ще намерите теми, които заслужават дискусии, интересни потребители и други.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
DIVA
МнениеПуснато на: Вто Ное 22, 2005 9:06 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Професор
Професор

Регистриран на: 08 Фев 2005
Мнения: 147
Местожителство: Дълбоко скрита в недрата на вашето съзнание

[color=blue]ПРОИЗХОД:

Име: Киира Инферно Некрополис
Прякор: Ки
Майка: Емилиа Фекрос Вери
Баща: Инферно де Кренсекрет
Брат/сестра: Брат Луцифер
Други роднини: Леля и чичо по бащина линия
Дом: Живее с родителите в голямо имение Край Лондон
Раса:чистокръвен маг
Националност:Англичанка

УЧИЛИЩЕ

Училищe: "Хогуортс"
Бивши училища: няма учила е в къщи
Дом: "РЕЙВАНКЛОУ
Курс: 7
Титла: Няма
Любим дом: "Рейванклоу"-все пак е от този дом
Омразен дом: няма е поне така мисли
Любим учител: Професор Магонагъл-много струга но и много пекана даскалка
Омразен учител: няма харесва всичките
Любим предмет: Всички
Омразен предмет: История на магията защото е мааалко скучен
Наказания: 3 за дуели
Най-добра:Кудича и Трансфигурацията
Най-зле: Руни
Титла в отбора по куидич: Бияч
Най-добър приятел в училището: няма
Слава: Славис се с жаждата за приключения и верноста към приятелите си
ЛИЧНИ ДАННИ:

Години: 17
Зодия: Риби
Дата на раждане: 24 февроари
Кратка история: Родена в много дъждовен ден Киира живее и учи в имението на Родителите си.Баща и е рефер на Куидич мачове а маика и Работи в министерствот в отдела за бързо реагиране.Брат и също работи във Министерството но в отдел мистерии направете си сметка колко си говорят.
Характер: Умна Вярна забавна,жадна за приключения
Външен вид: Дълга малко над кръста.Тревисто зелени очи.овлно лице и издължени Крайници,Повечето я смятат за сладка
Ръст: 178
Тегло: 50
Особени белези: На Гърба има изрисъван Сокол.Тази татуировка е разположена на целия гръб
Обича: приключения
Мрази: Глезли
Качества: Вярна,Добра в магиите,ловка
Пороци: отмъстителност
Приятели: Всеки който спред нея я копира като характер
Врагове: малко
Гадже: няма.Но би искала да си намери
Домашен любимец в "Хогуортс": забулена Сова-Икар
Домашен любимец вкъщи: Сокол-Хектор
Любими занимания: изследване на всичко ново и опасно
Любим цвят: Син и зелен
Любима книга: няма
Любим спорт: Куидич
Любимо ядене: шоколадови жаби
Любимо питие: Бирен шейк
Хоби: да се разхожда из замъка
Езици: Знае английски и български(има роднини там)
Мечта: Да участва в националния отбор по куидич
Слабости: Изчезва веднъй месечно
Особенности: рабната на гърбът и не се знае от каквое.Някой предполагат че от върколак.

КАТО МАГЬОСНИЦА:

Пръчка: 27,5см. от явор,пластична,с шип от Унгарски шипоносец
Любима магия: Няма
Омразна магия: Отпращащата магия
Най-добра в: Трансфигурирането
Най-зле в: защитните заклинания
Най-добре владеена магия: почти всяква
Най-зле владеена магия: Морсморте
В дуели: хладнокръвна, ловка
Богърт: Диментор
Покровител: Сребърен Сикол
Умения: Трансфигърира се в Сокол
_________________

Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя AIM Адрес Yahoo Messenger MSN Messenger
Моарейн
МнениеПуснато на: Вто Ное 22, 2005 10:07 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Префект
Префект

Регистриран на: 08 Авг 2005
Мнения: 89

ПРОИЗХОД:

Име: Аурора Блек
Прякор: Тцък
Майка: Мелиса Блек
Баща: Алфонсо Блек
Брат/сестра: има сестра на 14
Дом: Живее в магьоснически Лондон .
Раса: Ми магьосница Neutral
Националност: Англичанка

УЧИЛИЩЕ

Училищe: "Хогуортс"
Бивши училища: "Друмщранг"
Дом: "Слидерин"
Курс: 6
Любим дом: "Слидерин" - най-добре се разбира с хората от дома
Омразен дом: "Грифиндор" - защото са и много смотани и "Хафълпаф" защото са неудачници...
Любим учител: Професор Флитуик
Омразен учител: Ъмбридж
Любим предмет: Черни Изкуства - в миналото й училище ги е изучавала но защото се е премчестила вече учи само защита .. и древни руни
Омразен предмет: Пророкуване - мисля че е ясно. Изобщо не е суеверна
Най-добра: В Черните Изкуства и в Защитата от тях :Р
Най-зле: В Мъгълознанието и тя се чуди защо се е записала ...
Титла в отбора по куидич: пазач
Най-добър приятел в училището: Блейз Цабини

ЛИЧНИ ДАННИ:

Години: 16
Зодия: Козирог
Дата на раждане: 19 януари
Характер:Зла :Р обича да урочасва и проклина
Външен вид: Черна коса, черни очи , висока , слаба
Ръст: 170
Тегло: 50
Особени белези: Татуировка като змия на кръста
Обича: проклятията
Мрази: хм Хафълпаф...
Качества: Много гадна и обича да се перчи с познанията си .. особено в Черните изкуства ...
Пороци: Злоба, отмъстителност, депресиранностПриятели: Хора които приличат на нея .. горе- долу
Врагове: Ми всички от другите домове я мразят ...
Гадже: Няма а и не й трябва ..
Домашен любимец в "Хогуортс": Гарван на име Сянка
Домашен любимец вкъщи: змия в аквариум ... хаха
Любими занимания: Изследване на проклятията и древна магическа история а да и древни езици
Любим цвят: Черно и зелено
Любима книга: "Древна история" , "Най-умрялите езици" , "Проклятия и контрапроклятия"
Любим спорт: куидич
Любимо ядене: сладолед :Р
Любимо питие: бирен шейк
Хоби: Да изследва на проклятията и древната магическа история също така и древни езици

Езици: Знае английски (като роден), змийски
Мечта: Да стане смърножадна


КАТО МАГЬОСНИЦА:

Пръчка: 31см, върба, със част от опашката на дракон, за черни изкуства и проклятия идеална за тъмни магии
Любима магия: "Серпенсортия" и "Морсмордре" и "Сектусемпра"
Омразна магия: Лумос
Най-добра в: ЧИ
Най-зле в: мъгълознанието
Най-добре владеена магия: "морсмордре"
Най-зле владеена магия: проклятие за мърдане на уши Neutral
В дуели: Бърза и непощадна
Покровител: Кралска кобра
Умения: Най-силна в проклятията, изискващи силно съсредоточаване. Не е много силна в контрапроклятията, но умее да измагьосва няколко щита.
Метла: "Нимбус 2001"

_________________

I'm falling even more in love with you
Letting go of all I've held onto

I'm standing here until you make me move
I'm hanging by a moment here with you


Последната промяна е направена от Моарейн на Съб Дек 17, 2005 2:57 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Bellatrix Lestrange
МнениеПуснато на: Чет Ное 24, 2005 5:51 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Lucifer's Angel

Регистриран на: 02 Фев 2005
Мнения: 202
Местожителство: Evilland.

ПРОИЗХОД:

Име: Ерис Серпент

Прякор: Сиси, поради съскащия й глас

Майка: Сара Лоунли-Серпент

Баща: Джак Серпент

Брат/сестра: Голям брат - Волф, който в момента работи в отдел “Мистерии”

Други роднини: няма, всички са избити по времето след падането на
Волдемор в преследванията на аврорите.

Дом: Живее в луксозна голяма вила на скалите на южния бряг на остров Ман

Раса: Във вените й тече гръцка, италианска, немска, английска и шведска кръв

Националност: Германка

УЧИЛИЩЕ

Училищe: "Хогуортс"

Бивши училища: "Шлау" Германия

Дом: "Слидерин"

Курс: 6

Титла: Няма

Любим дом: "Слидерин" - най-добре се разбира с хората от дома

Омразен дом: "Грифиндор" заради лекомислието им (Я не се фукай!), "Хафълпаф" заради "тъпащината им" (Мърдайте, нещастници!), както тя го нарича и "Рейвънклоу" заради парадирането за учене (Ама какво ви е прихванало с това учене?!)

Любим учител: Професор Флитуик – защото от него може да извлече полезни магии, които други учители не биха й казали, имайки в предивид за какво би ги използвала.

Омразен учител: Професор Бинс – уроците му са толкова досадни, че приспиват, но гласът му е толкова гъргорещ, че в часовете не се спи

Любим предмет: Вълшебство, защото обича да погажда номера на съучениците си
Отвари, по необясними обстоятелства й е много интересно да бърка и вари.

Омразен предмет: История на магията - защото не може да подремне и Трансфигурация, защото професор Макгонъгол не оценява големите й заложби.

Наказания: 1 за дуел (Тя си го заслужи!), 3 за скитане из училище посред нощ (Господи, нима съм сомнабул?!) и 3 за "нанасяне на съществена вреда на съученици" (Онези магарешки уши много му отиваха!)

Най-добра: В магиите, проклятията и астрономията

Най-зле: История на магията

Титла в отбора по куидич: няма

Най-добър приятел в училището: Драко Малфой, Панси Паркинсън и Реджина Хел

Слава: Опасна и непредсказуема, може да изникне отвсякъде като Пийвс, въпреки това повечето я уважават. Прочута е с непрекъснатото си желание за дрямка.

ЛИЧНИ ДАННИ:

Години: 16

Зодия: Везни

Дата на раждане: 2 Октомври

Кратка история: Родена в Германия, през така наречения "сезон на небето-океан" заради непрестанните дъждове. Заради множеството "смески", които тя на шега нарича роднините си притежава множество отличителни белези. Баща й е германец, а майка й – италианка. Известно време учи в "Шлау", но семейството й се мести в Англия, поради причини, които така и не са й обяснени. Цялото й семейство открито подкрепяло Волдемор, но срещу тях не са повдигнати открити обвинения.

Характер: Крайно особен и променлив. Обикновено е шумна и бърборива. Когато е тиха и замислена това е знак за останалите да си държат очите отворени. Безкрайно горда и всякакви забележки, които са в нейн ущърб завършват зле… но не за нея.

Външен вид: Притежава белезите на "италианската красота". Средно висока, слабичка, но не хърбава. Дяволита физиономия, правилни черти и хармоничен изглед. Косата й е черна като "изгорял въглен", от едната срана има малък ослепителнобял кичур, и е дълга малко под кръста.

Ръст: 1,70 м.

Тегло: 43 кг.

Особени белези: Едното й око е сиво а другото – зелено. На врата под ухото има малка татуировка, изобразяваща змия. Въпреки слидеринсикя си характер има слабост към мъгълски джунджурийки и технологиите.

Обича: Да чете всякакви книги, да погажда номера на всички, да спи и да мързелува.

Мрази: Да учи прекалено много, да прави контролни и да си ляга рано.

Качества: Много талантлива магьосница. Учудващо услужлива и крайно весела. Умее да пази тайни.

Пороци: Не е много честна, обича да слухти из училището за клюки, които обаче не издава. Често подремва в час. Отмъстителна.

Приятели: Основно слидеринци с характер, подобен на нейния.

Врагове: По нейни думи "до сега не ги е броила, но ще излязат повече от два топа пергамен, изписани с миниатюрен почерк."

Гадже: Няма, метнала е око на Драко Малфой.

Домашен любимец в "Хогуортс": Черен бухал Калигула.

Домашен любимец вкъщи: Доберман на има Цербер и мини-терариум с няколко змии.

Любими занимания: Четене, мързелуване, спане и през ваканциите – висене пред компютъра й.

Любим цвят: Тъмнозелен, черен и светлосребрист.

Любима книга: "Мъгълът с магическата пръчка" – весела комедийка за мъгъл, който случайно намерил магическа пръчка и препатил много преди да осъзнае, че тя е причина за нещастията му. Автор – Джаки Джаксън.

Любим спорт: Куидич, Ръгби.

Любимо ядене: Италианска и китайска кухня.

Любимо питие: Сок от ябълка.

Хоби: Да мечтае.

Езици: Немски и италиански (като родни), добре владее гръцки (от баба си по майчина линия) и английски (заради преместването), въпреки че старнният й нежно-твърд акцент ясно се усеща.

Мечта: Да си нами лека, ала доходна работа, която да й позволи да си дремва солидно много време.

Слабости: Подобно на омразната й грифиндорка Хърмаяни Грейнджър обича да поправя грешките на другите по време на уроците, когато е будна.

Особенности: В редките случаи, когато поруменява, очите й проблясват в розови нюанси.


КАТО МАГЬОСНИЦА:

Пръчка: Гръцки черен абанос – тежка, ала податлива и огъваема, 33 см., с люспа от анаконда.

Любима магия: "Акцио", мързеливата магия, какот я нарича.

Омразна магия: "Иманитарус Конжурус", защото е много трудна.

Най-добра в: магиите и контрапроклятията

Най-зле в: не може да се определи с точност но може би пророкуването.

Най-добре владеена магия: "Акцио" и "Киде!"

Най-зле владеена магия: "Иманитарус Конжурус" и "Очисти!"

В дуели: непредсказуема и наглед мудна, но хитра и нечестна

Богърт: Типичната бебешка кукла с розова рокля, мигащи очи, руси къдрици и подвижни крайници (никой не може да обясни защо, а самата Ерис става хладна при засягането на тази тема)

Покровител: Базилиск

Умения: Помни отлично всякакви информация, има услужлива памет и е сръчна в движенията с ръцете.


Единствената снимка, с която Ерис се гордее. Тук тя е с роклята си от Коледния бал, а прическата е правена с магия. В ръката си Ерис държи любимата си змия, наречена Сиси.
_________________
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
gnom
МнениеПуснато на: Чет Ное 24, 2005 9:55 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Ученик
Ученик

Регистриран на: 19 Ное 2005
Мнения: 15
Местожителство: Сложно, сложно...

Произход:
Име:Боунс Силвърленс.
Прякор:Водния.
Майка: Неизвестно.
Баща:Том Силвърленс.
Брат/сестра:Няма.
Други роднини:Няма.
Дом:Англия.
Раса: Полу-езерянин.
Националност:Англичанин.

Училище
Училище: "Хогуортс".
Бивши улилища: няма.
Курс:7
Любим дом: "Реивънклоу".
Омразен дом: "Хафълпаф".
Любим учител: Флитуик.Ръководител на "Реивънклоу".
Омразен учител: Бинс.Не харесва духове и История на магията.
Любим предмет: Отвари,Вълшебство и Билкология.
Омразен предмет: История на магията.
Наказания: няма.
Най - добър: По-всичко,което учи.
Най - зле: По-всичко,което не учи.
Титла в отбора по куидич:Не играе.
Слава: Произхода му и това,че е много умен.

Лични данни:

Години:16
Зодия: Козирог.
Дата на раждане: 10 януари.
Кратка история:Живее с баща си в Англия.Никога не е виждал майка си.
Характер: Не говори много.Потаен е.
Външен вид: Тъмно зелена и щръкнала коса коса,зелени очи.
Ръст:1,70
Тегло: 50 kг
Особени белези: няма.
Обича:Водата.
Мрази: Въздуха,да лети и да е на високо.
Качества:Добър приятел и плувец.
Пороци:Потайността.
Врагове:Няма.
Гадже:няма.
Домашен любимец в "Хогуортс": Гарван на име Реивън.
Домашен любимец вкъщи: няма.
Любим цвят: Зелено и синьо.
Любими занимания:Да плува.
Любима книга:Много,много(повечето от забранения отдел).
Любим спорт:Не се интересува.
Езици: Английски.
Мечта: Да посети Кралството на езеряните.
Слабости: Мрази метлите и височината.Не умее да борави с оръжия.
Особености: Освен косата му,също и това,че когато влезе във вода претървява трансформация-появяват му се хрила,краката му се удължават като плавници,кожата му придобива зелен цвят.Може да диша под вода и говори езика на езеряните(всички тези неща са белези майка му-езерянка).


Като магьосник:

Пръчка: 35см., Дрян,с люспа от езерянин.
Любима магия:Много са.
Омразна магия: Няма.
Най - добър в:Магиите и плуването.
Най - зле в:Куидича.
Най-добре владеена магия:Много.
Най-зле владеена магия:Перпентрикси!Пестерноми!,защото откакто разбира,че е неработеща,2 месеца той се опитва да я приложи.Не успява.
В дуели:Перфектен.
Богър:Въздух,облаци.
Покровител:Гарван.

Умения:Без да продума и думичка от първи път прави много сложни магии.
Метла:Мрази метлите.
Зоомаг: Не.


Последната промяна е направена от gnom на Съб Яну 21, 2006 2:40 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
оливър
МнениеПуснато на: Пет Ное 25, 2005 9:50 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Ученик
Ученик

Регистриран на: 17 Ное 2005
Мнения: 21
Местожителство: някаде там където е истината

Име: Строу Мълет
Прякор: лудата глава
Майка: Вавилиона Мълет
Баща: Трей Мълет
Брат/сестра: няма.
Други роднини: Баба, чичо, дядо.
Дом: Живее със майка си и баща си в Дъблин.
Раса: Магьосник.
Националност: Ирландец

Училище
Училище: Дурмщранг
Бивши улилища: Строуфинг (измислих си защото няма споменати ирландски училища)
Курс: 5.
Любим дом: Фирозия
Омразен дом: Джерови
Цвят на мантията: много тъмно зелен.
Любим учител: пр. Грегориов - летене
Омразен учител: пр. Рижосов - прорукуване
Любим предмет: вълшебство, летене
Омразен предмет: прорукуване
Наказания: едно - за нападане на съученик (оправдание: той обиждаше родителите ми)
Най - добър: Летене
Най - зле: прорукуване
Титла в отбора по куидич: гончия
Слава: отличен играч по куидич на пост: гончия

Лични данни:

Години: 15.
Зодия: Козирог.
Дата на раждане: 13 януари, 1991
Кратка история: Роден в Ирландия, живее с родителитте си.
Характер: Спокоен, забавен, но ако се ядосе става опасен (което се случва рядко).
Външен вид: Кафява коса, зелени очи.
Ръст: 175 см.
Тегло: 60 кг.
Особени белези: Белег от рана на лявата ръка.
Обича: Куидича.
Мрази: Да обиждат хора които обича.
Качества: Честен.
Пророци: Сила, понякога използавана за лоши цели.
Врагове: Няма.
Гадже: Момиче на име Лиона.
Домашен любимец в "Строуфинг":Сова, котка.
Домашен любимец вкъщи: Орел.
Любим цвят: Червен.
Любими занимания: Да лети на метлата си.
Любима книга: Полет с гюлета.
Любим спорт: Куидич.
Езици: Ирландски, английски, български, френски.
Мечта: Да стане учител в Строуфинг.
Слабости: Хората които обича.
Особености: Няма.

Като магьосник:

Пръчка: 36 см, върба, косъм от Еднорог, леко угаваема.
Любима магия: Акцио, Вцепени се.
Омразна магия: Авада кедавра, Круцио, Империо.
Най - добър в: Вълшебство.
Най - зле в: Черни магии.
Най-добре владеена магия: Вцепени се
Най-зле владеена магия: Мимбоу уимбол.
В дуели: БЪрзи рефлекси.
Богър: Тъмнина.
Покровител: Орел.
Умения: Бързи рефлекси, орлов поглед.
Метла: "Чистометка".
Много добър оклумантик и легилимантик


Последната промяна е направена от оливър на Вто Дек 20, 2005 11:42 am; мнението е било променяно общо 6 пъти
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Das Ich
МнениеПуснато на: Пет Ное 25, 2005 11:06 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Директор
Директор

Регистриран на: 26 Сеп 2004
Мнения: 350
Местожителство: Berin, Berlin!

ПРОИЗХОД:

Име: Мефистофел Де-Васто
Прякор: Няма
Майка: Мириам Де-Васто
Баща: Крейг Де-Васто
Брат/сестра:един брат
Дом: Живее с родителите си в голяма къща в Лондон.
Раса: Човек (и двамата му родители са чистокръвни)
Националност: Англичанин

УЧИЛИЩЕ

Училищe: "Хогуортс"
Бивши училища: Няма
Дом: "Грифиндор"
Курс: 6
Титла: Няма
Любим дом: "Грифиндор" - защото е доста смел и е способен на непредсказуеми дела.
Омразен дом: "Слидерин" - заради държаието им
Любим учител: Минерва Макгонъгол-защото му се отдават трансфигурациите
Омразен учител: Сивиръс Снейп - защото е смидеринец
Любим предмет: Трансфигурации-защото обича да правръща едни неща в други
Омразен предмет: Отвари - защото е ръководен от слидеринец
Наказания: Няма, въпреки че е доста буйна личност
Най-добър: Трансфигурациите
Най-зле в : История на магията-не помни дати
Титла в отбора по куидич: Гончия
Най-добър приятел в училището: Ерик Мелвинсън
Слава: Слави се с буйните си реакции и спонтанноста си.

ЛИЧНИ ДАННИ:

Години: 16
Зодия: Рак
Дата на раждане: 09-ти юли
Характер: Буен и спонтанен. Никога не знаеш какво да очакваш от него
Външен вид: Стройна и мускулеста фигура. С дълга черна коса, вързаха на опашка. Със сини очи.
Ръст: 179 см.
Тегло: 75 кг.
Особени белези: Пиърсинг на дясната вежда.
Обича: Cложните заклинания , нарушения на правилата, дуели
Мрази: слидеринци
Качества: Вещ в магиите , бърз и умен
Пороци: Злоба, отмъстителност,
Приятели: Главно магьосници и вещици с големи умения.
Врагове: Главно слидеринци
Домашен любимец в "Хогуортс": Полярна сова - Сапфир
Домашен любимец вкъщи: няма
Любими занимания: Прилагане на трансфигурация, дуели
Любима книга: "Изкуството на дуелирането" от Херъми Джед
Любим спорт: Кудич
Любимо питие: Огнено уиски
Хоби: Да се дуелира и да транфигурира неща
Езици: Знае английски и български
Мечта: Няма
Слабости: Не знае кога да спре дуел.
Особенности: Когато му е скучно кара от върха на магическата му пръчка да излизат светещи линии, които обикалят около нея

КАТО МАГЬОСНИк:

Пръчка: 29.7 см, от вековен дъб, неогъваема, със сърдечна нишка от дракон, подходяща за трансигурации и измагьосване на предмети.
Любима магия: "Фурба" и "Момери"
Най-добре владеена магия: Владее всички изучени досега магии еднакво добре
В дуели: Бърз, слобен и довършващ дуела до край
Богърт: Гробище
Покровител: Кондор
Умения: Най-силен в зашеметяващи заклинания , трансфигурания и елементални заклинания
Метла: "Нимбус 2001", но много скоро ще получи "Светкавицата"
Зоомаг: Не

_________________
Fredo @ MySpace написа:
There is no such thing as a single punk girl.

You have to find a girl, and convert her to punk!!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Джон Бонъм
МнениеПуснато на: Чет Дек 08, 2005 10:08 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Ученик
Ученик

Регистриран на: 11 Апр 2005
Мнения: 20

ПРОИЗХОД:

Име: Грегориан Марковски
Прякор: Грег
Майка: Мария Петрова-Марковска
Баща: Себастиан Марковски
Брат/сестра: Марина Марковска
Други роднини: леля на име Йована Таскаронска

Дом: В България, подземната част на град Хасково, обитавана само от магьосници Twisted Evil

Раса: Във вените му тече българска, сръбска, руска, английска и хърватска кръв

Националност: Води се българин

УЧИЛИЩЕ

Училищe: "Хогуортс"

Бивши училища: "Христо Ботев" България(за магия) Neutral

Дом: "Рейвънклоу"

Курс: 7

Титла: "Най-големия зубър", връчен му след 11 пъти "Изключителен" преди две години от Ърни Макмилън

Любим дом: "Хафълпаф" - харесва му, че са много трудолюбиви

Омразен дом: "Грифиндор" заради това, че са винаги първи

Любим учител: Професор МакГонъгъл и Бинс – съответно защото обожава трансфигурация, и защото му е интересна Историята

Омразен учител: Професор Спраут – мрази я, откакто го наказва да се бие с едно зъбато мушкато, и Снейп, защото той го мрази

Любим предмет: Трансфигурация - обича да променя формата на предметите.
История - харесва този предмет още от мъгълското си училище

Омразен предмет: Отвари - заради Снейп, нещо против самите отвари няма против

Наказания: 1 за омагьосване... на учител(Снейп, от яд му разкървява ръката с магия)

Най-добра: Във вълшебство и история

Най-зле: Билкология

Титла в отбора по куидич: няма, наказан е с доживотна забрана да играе куидич, защото си изпуска нервите и почти пребива мадам Хууч с бухлаката си(бил е бияч)

Най-добър приятел в училището: Невил Лонгботъм, въпреки, че е грифиндорец

Слава: Отмъстителен, страховит и жесток към враговете си, страхотен и предан приятел

ЛИЧНИ ДАННИ:

Години: 18

Зодия: Водолей

Дата на раждане: 28 януари

Кратка история: Роден в Хърватска. Живее там около четири години, когато се мести в Англия. Но след нападение от Волдемор, почти всички от близките му са убити, а самия Грегориян убива двама смъртожадни. След това отиват в България при сестрата на майка си. Живеят при нея около четири години, а след това си намират собствено жилище. След още три отива да кара първи и втори курс в началното училище за магия "Христо Ботев". Трети курс започва в Хогуортс.

Характер: Лесно се изнервя. Малко жесток. Харесва да измъчва враговете си. Като за враг смята и всеки, дръзнал да направи нещо на приятелите му.

Външен вид: Повечето хора се стряскат, като го видят. Бил е много красив, но нападението от смъртожадни го е направило преждевременно застарял и зловещ. Иначе е слаб, висок, но здрав.
Очите му се черни, косата също.

Ръст: 1,90 м.

Тегло: 79кг.

Особени белези: Лицето му е адски бледо, а очите му светкат, когато е разарян. Изгубил е способността си да се усмихва след нападението от смъртожадните.

Обича: Да стряска враговете си с непознати магии.

Мрази: Някой да му казва "Нищо не си преживял в живота".

Качества: Много талантлив магьосник. Владее и доста черни магии. Може да става невидим от само себе си, но за около десетн секунди.

Пороци: Много отмъстителен. Зловещ. Не обича весели хора. Самият той не се е смял от окгодини.

Приятели: Основно слидеринци с характер, подобен на неговия, но и по незнайни причини Невил Лонгботъм.

Врагове: Приел е за такива смъртожадните.

Гадже: Не е способен да изпитва любов.

Домашен любимец в "Хогуортс": Съвсем малко коте, наречено Джиру.

Домашен любимец вкъщи: Много зъл ротвайлер, наречен Брут. Отговаря на характера му.

Любими занимания: Изучаване на силни черни магии.

Любим цвят: Черен.

Любима книга: "Най-добрите начини да нараним враговете си". Става дума за магии, подходящи за отмъщаване.

Любим спорт: Шахмат.

Любимо ядене: Синьо сирене.

Любимо питие: Вода.

Хоби: Отмъщаване. Neutral

Езици: Български, хърватски и английски.

Мечта: Да убие всички смъртожадни и след тях и Волдемор.

Слабости: Лесно изпуска нервите си. Често креши на учителите си, които се страхуват от него.

Особенности: Не може да спи - загубил е и това качество, когато Августус Рукууд и Белатрикс Лестранж едновременно го омагьосват с магия за сън и препречващо проклятие.


КАТО МАГЬОСНИК:

Пръчка: Дъб – тежка, но огромна сила. Огъваема и пластична - идеална за дуели. 40 см., със сърдечна нишка от змей.

Любима магия: Авада Кедавра - защото само така може да погуби смъртожадните, и Круцио - за да им отмъсти преди това.

Омразна магия: Авада Кедавра - защото така са погубили близките му, и Круцио - защото така са ги измъчвали преди да умрат.

Най-добър в: нападателната магия.

Най-зле в: пророкуване и билкология

Най-добре владеена магия: "Апарицион" и "Риктусемпра"

Най-зле владеена магия: "Уингардиум Левиоза"

В дуели: много добър. От проведени тайно 43, губи само един - когато е бил в трети курс срещу седмокурсник. Но две седмици печели разгромно срещу него реванша си.

Богърт: Белатрикс Лестранж(убила баба му и дядо му).

Покровител: Диментор. Neutral

Умения: Прилага почти еднакво добре нападателна и защитна магия.

Метла: Нимбус 1989.

Снимка - http://www.pitofhorror.com/Argento/dario.jpg


Последната промяна е направена от Джон Бонъм на Пон Мар 06, 2006 9:08 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Terror
МнениеПуснато на: Нед Дек 11, 2005 4:25 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Професор
Професор

Регистриран на: 28 Ное 2005
Мнения: 208
Местожителство: Троян

Име: Аберфорд Фейтън Уудкрофт
Прякор: Няма
Майка: Алиша Уудкрофт
Баща: Фейтън Уудкрофт
Брат/сестра:Няма
Други Роднини: Няма
Дом: Прекарва лятото си в училище
Раса: Магьосник (и майка му и баща му са чистокръвни ,последни представители на рода си)
Националност: АнгличанинУчилище:
Училище: "Хогуортс"
Бивши училища: "Бобатон"
Дом: "Грифиндор"
Курс: 6
Титла: Префект
Любим дом: "Грифиндор"
Омразен Дом: "Слидерин"
Любим Учител: Професор Флитуик
Омразен Учител: Професор Снейп - заради голямата неприазъм между двамата
Любим предмет: ЗСЧИ, Трансфигурация Вълшебство и Древни Руни
Омразен предмет: История на магията
Наказания: 5 - 3 за влизане много навътре в Забранената гора, 1 за скитане нощем из замъка и 1 заради провинение в час по Отвари
Най - добър: Трансфигурация
Най - зле: История на магията
Титла в отбора по куидич: Бивш търсач и капитан, но след една неизлечима контузия на лявата ръка той се отказва от куидича
Най - добър приятел в училището: Брайтън Маккинън
Слава: Преди като търсач, но сега със своите контразаклинания и перфектната трансфигурацияЛични данни:Години: 16
Зодия: Рак
Дата на раждане: 8 Юли
Кратка история: Когато е на 10 години Баща му (тогава началник на отдел Охрана на магическия ред)го изпраща заедно с майка му в Франция.Там Аберфорд учи 3 години в "Бобатон" , но след това решава да се върне в Англия.След като се връща открива че баща му е убит, и в последствие разбира че е убит от Смъртожаден който незнайно как е пуснат на свобода.И така Аберфорд постъпва в "Хогуортс"
Характер:Спокоен и търпелив , но злопаметен и отмъстителен
Външен вид: Висок, слаб и леко прегърбен
Ръст: 181
Тегло: 57
Особени белези: Няма
Обича: Опасностите и риска
Мрази: Смъртожадните
Качества:[/color] Изключително бърз с магическата пръчка и бързо преценяващ ситуацията
Пороци: Понякога доста надменен и самонадеян
Приятели: Главно добри и честни хора
Врагове: Повечето слидеринци
Гадже: Има ,и изключително много държи на него
Домашен любимец в Хогуортс: Забулена сова - Клиода
Любими занимания: Да чете книги , и да ходи из Забранената гора да изучава животните
Любим цвят: Червен
Любима книга: "Сложни и малкопознати заклинания"
Любим спорт: Куидич
Любимо ядене: Печени наденички Very Happy
Любимо питие: Червено отлежало вино
Хоби: Да чете книги и да лети на метлата си
Езици: Английски , Персийски и Френски
Мечта: Да немери виновника за убийсвото на баща си и да му отмъсти
Слабости: Голямата вяра в хората и прекалената любов към приятелите и близките си
Особености: Неможе да сгъва пръстите на лявата си ръка - след като открива убиеца на баща си те започват дуел ,но смъртожадния се измъква но вкаменява ръката му
Като магьосник:Пръчка: 28,5 см, от Кралски дъб, с перо от феникс,много гъвкава и идеална за защита,но също добра и за атака
Любима магия: Вцепени се, Забрави , Редукто, Импедимента,Конфундус и Петрификус Тоталус
Омразна магия: Силенцио
Най - добър в: Трансфигурация на животни, Протеева магия и Легимантика
Най - зле в: Замразяващите магии
Най - добре владеена магия: Протего
Най - зле владеена магия: Развеселителната магия
В дуели: Бърз и безпощаден , но когато се налага търпелив и хладнокръвен
Богърт: Показва всичките му приятели и близки мъртви
Покровител: Хипогриф
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Fenkata
МнениеПуснато на: Пет Дек 16, 2005 5:06 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Префект
Префект

Регистриран на: 16 Окт 2005
Мнения: 58
Местожителство: Хогуортс

ПРОИЗХОД:

Име: Леа Линсан
Прякор: Няма
Майка: Киао Линсан
Баща: Дан Линсан
Брат/сестра: Сестра- близначка - Ема
Дом: Живее с родителите си в малка къща в покрайнините на Лондон
Раса: Човек (майка й е мъгъл, а баща й- от стар мъгиоснически род)
Националност: Англичанка

УЧИЛИЩЕ:

Училищe: "Хогуортс"
Бивши училища: Няма
Дом: "Грифиндор"
Курс: 4
Титла: Няма
Любим дом: "Грифиндор"
Омразен дом: "Слидерин"
Любим учител: Минерва Макгонъгол
Омразен учител: Биинс
Любим предмет: Билкология и грижа за магическите създания
Омразен предмет: История на магията
Наказания: Няма
Най-добър: Отварите и трасфигурацията
Най-зле в : История на магията
Титла в отбора по куидич: Гончия
Най-добър приятел в училището: ---------
Слава: Много добра приятелка, силна ученичка, изключително добра на куидич

ЛИЧНИ ДАННИ:

Години: 14
Зодия: Скорпион
Дата на раждане: 28.10
Характер: Наивна, добра приятелка, любознателна, прекрасно чувство за хумор, готова да помогне и на най-големия си враг
Външен вид: Дълга черна коса, зелени очи, дълги мигли, прекрасни нокти, винаги с перфектен маникюр
Ръст: 165 см.
Тегло: 50 кг.
Особени белези: обица на пъпа
Обича: Дуелите, Коледа, куидича, нощното скитане
Мрази: Слидеринци и Хафълпафци
Качества: Силна ученичка, добра приятелка, добра играчка на куидич, добродушна
Пороци: Обича да нарушава правилата
Приятели: Хора,които малко или много приличат на нея
Врагове: Не смята никой за неин враг
Домашен любимец в "Хогуортс": Котка- Лихной
Домашен любимец вкъщи: няма
Любими занимания: Дуели, да чете , куидича
Любима книга: много са
Любим спорт: Кудич
Любимо питие: няма
Хоби: Куидича, да чете
Езици: Знае английски и японски (майка й е японка)
Мечта: Да играе за Англия
Слабости: Най-голямата й слабост е, че е много наивна
Особенности: Никога не реве пред други хора, дори от това да зависи живота й

КАТО МАГЬОСНИК:

Пръчка: 23 см, дъб, с косъм от еднорог.
Любима магия: няма
Най-добре владеена магия: Владее всички магии много добре
В дуели: Главно защитаваща се, рядко тя напада първа
Богърт: Спаначена супа Very Happy
Покровител: Змия (много странно, защото е грифиндорка, но факт)
Умения: Много добра в защита
Метла: "Чистометка
Зоомаг: Не
_________________
Срещели сме се два пъти -
в твоето минало
и в моето бъдеще.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Мисионер
МнениеПуснато на: Съб Дек 17, 2005 2:40 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Хитро дяволче

Регистриран на: 17 Сеп 2004
Мнения: 352
Местожителство: София

Явно повечето от вас не искат да спазват правилата зададени от мен и Dark_Lord, затова всички герой който не отговарят на условията написани по-долу ще бъдат изтрити. Ето вижте какво трябва и не трябва да съдържа един герой:

Как да се включим в дуелите и в Roleplay?

Ами първо си създавате герой - вашата самоличност във фентъзи света. Пояснения за това как да го напишете:

"Как да си направим герой"

Знам, че тази тема би била излишна за повечето потребители, но помислете за новите и неопитните, а дори и някои от вас ще имат нужда от прочитането на тази тема.
by Alaris @ http://www.sivosten.com/portal

1. Име на героя

Името на героя ви е толкова важно колкото и останалите аспекти от създаването на персонажа. Измислете име което да отговаря на расата, региона и обстоятелствата при които се е появил героя на бял свят.

Избягвайте прякори(напр. "Черен хаос", "Енигма", "Избрания"). Въпреки че звучат добре и придават уникалност, е почти невероятно родителите на героя да кръстят отрочето си така. Такива имена могат да се добавят по-късно като следствие от приключенията и интересите на героя(но не е задължително), но не бива да заместват истинското име.
Трябва да се избере име с подходяща дължина. Ако то е твърде дълго, никои няма да го запомни, а ако е прекалено късо няма да е реалистично. Най-добре е да се избере име и фамилия с 2-5 срички. Ако героя ви идва от Далечни земи то нека името отговаря на средата от която идва героя.
Полезно е името да може да се изговаря - избягвайте струпвания от съгласни или гласни; не прекалявайте с апострофите. Ако това името да е особено, е от първостепенна важност(трябва да обясните защо), то пояснете как да го произнасяме и не забравяйте че и нашите герой няма да знаят как да го изговарят и ще се чудят защо сте кръстен така.


2. Възраст на героя

Изберете възраст която ще ви е удобна за понататъчната игра. Това ще е от голямо значение за курсовете и уменията на героя ви. Също така възраста, тъй като определя обикновено и в кой курс сте ще влияя и на това, в кои приключения от участвате. Тоест - например за тримагически Турнир за петокурсници могат да участват само петокурсници.


3. Раса на героя

Расите в магическия свят са няколко, за повече информация прочетете книгите. За сега има няколко героя от други раси, но според мен това трябва да спре. Може да постовите за раса, спокойно човек. Не искаме всички да са полу-орк, полу-огре или полу-елф.

Забележка : Има няколко героя, които са пуснати въпреки несъществуването на расите им в света на Роулинг, но аз предлагам това да не се допуска повече. Говоря за полу-елфите и елфите, както и за някои други. Настоящите герои могат да продължат да играят.


4. Занимание на героя

Опишете с какво се занимава героя ви в момента когат озапочвате играта с него. Обърнете внимание че оттук вероятно ще произлизат уменията и социалното положение на героя. Това ще подчертава и по-висшите му способности в дадени области. Към Занимание на героя може да добавите и хобито му.


5. Описание на героя

Едно добро описание помага на останалите участници да си представят героя ви. Добре е да помислите повечко над това как изглежда той и да го опишете възможно най-добре. Тук се използва основно писаната реч така че се старайте да изчистите стила си за да получим възможно най-чиста картина на героя ви.
Избягвайте да позлвате само общи и суперлативни описания("най-красивата", "най-привлекателната", "грозен" и тн.). Защото това е вашето субективно виждане и останалите може да не го приемат като вас. Тези обобщения са полезни но трябва да са подкрепени от детайли и факти.
Ето някой опорни точки който да използвате:
Коса, очи, черти на лицето(форма на лицето, устни, скули, уши, чело, нос), ръст, тегло, раса, пол, отличителни външни белези(белези, татуировки, липса на краиници), фигура(строен, масивен, пълен, кльощав), окосмение(лице и тяло), най-привично облекло, украшения(пръстени, гривни, медальони). Споменавайте нещата с които той не се разделя(т.е. няма нужда да казвате какви точно дрехи носи, просто споменете какви харесва, защото след един месец прекаран в някоя пещера това вече не е от голямо значение)
Използвайте пълни изречения в описанието си.
Ако е възможно(но не е нужно) може да дадете линк към картинка(ваша или чужда) на героя.


6. Характер на героя

Това е нещо от невероятна важност. За да ви е лесно да пишете(т.е. да опознаете героя си) опишете характера му. Това определя реакциите на героя в дадена ситуация, това определя цялото му държане. Например ако героя ви е алчен той лесно би предал другарите си ако го подкупят, но ако цени приятелството, вече би се замислил и би се въвлякъл във вътрешен конфликт. Характера е нещо доста сложно и трудно се описва. Най-важното е да си го представите. Поставете го в ситуация като горната и си намислете как би постъпил и защо. Тук трябва да се вземе предвид всичко - възраст, минало, възпитание, социално положение и изобщо всичко което определя мисленето на героя. Наприемер ако като млад героя е имал само лоши преживявания(предателство, изневяра, тормоз) с жени, то той не би ги възприемал както останалите.
Важно е да се помни че никой не е сбор от положителни черти на характера, така че за да е реалистичен героя добавете и няколко отрицателни.


7. История на героя

Историята е едно от най-важните неща за героя. Тя разказва какво се е случило с героя до този момент. Тя би трябвало да определя горните две точки(описанието и характера). Не превръщайте детството на героя си в непрестанни тренировки и обучение, за да имате достъп до по-голям брой умения в последствие(най-малкото това би трябвало да травматизира психиката на героя).
Ето някой опорни точки за да изградите историята на героя:
Къде и кога е роден героя?
При какви обстоятелства?
Осиновен ли е/ Желан ли е?
Кой го е отгледал? Как е живял? При какви условия? Какъв е бил стандарта му на живот? Какво се е случвало в региона в който е израснал? Имало ли е важни събития?
Има ли той близки роднини(живи)? Ако да, какви са отношенията му с тях? Какво правят те сега? Има ли сестри или братя? Какви са те, с какво се занимават, къде са, колко са годишни? Има ли критични моменти в семейната история? Раздяла, изгубени членове на фамилията, намерени такива, смърти, раждания, престъпления, по-специални дела.
Какво е обучението на героя? Къде е учил и при кой?

Ето и някои за по-скорошната му история:
Къде живее сега, как, при какви условия? Как му понася текущото му състояние? Кои са близките му приятели, защо и как са станали близки? Има ли в момента връзка с някой от противоположния пол, с кой, как?
Има ли хора който го мразят/преследват, защо? Има ли важни случки в близкото му минало - героизми, престъпления?


8. Умения и таланти на героя

Така, това е доста важно за начинаещите затова ще му обърна внимание. Но все пак искам да отбележа че тук мноооого рядко ще ползвате умения и тн. Целта не е да гледаме какво може героя и какво не. Както е споменато в описанието на играта - героя може да прави каквото прецените че може да прави. Естествено има ограничения, а и аз ще се опитам да добавя някои.
Първо и най-важно - бъдете пестеливи с редките таланти и умения, древните и могъщи предмети(магически или не). Важно е да бъде героя реалистичен. Запомнете тази дума.
Ето един реален пример на герой тук:
Римидалв е обсипан с всевъзможни умения, уникални предмети, таланти и тн. Това не е реалистично защото героя е едва на 15 години. Това абсолютният пример за НЕреален герой. Ако искате прочетете биографията му и се убедете.

Нещо което трябва да се помни когато се създава герои за онлайн играта е, че тук герой тъй или иначе не умират без желанието на създателя им, защото няма водещ(DM/GM). Трябва да мислите за играта като за история която се разказва от много хора. По този начин бойните умения директно отпадат на заден план, защото е важно как описваме битката, а не дали героя ни е специалист в 5 оръжия.

Но да се върнем към избора на умения и таланти. Лично препоръчвам да си харесате до 5 умения и след това да добавите 2-3 негативни насоки (например да споменете че героя не може да отключва ключалки под стрес. или че не може да прави магии в определен ден или час. или че всъщност той и понятие си няма от нещо важно свързано с професията му)
Както казах редките или необичайни умения ще се наложи или да ги отстраните или да вземете едно и да обясните защо как и при какви обстоятелства героя ви ги е придобил.

Относно талантите. За талант се счита всяко вродено умение в дадена насока(т.е. можете да изучите дадено умение по-бързо от нормалното, или можете нещо по рождение). В това число влизат и някои от спецификите на расите. Според мен е абсолютно ненужно да натоварвате героя си с умения който му идват отръки, преспокойно може да споменете че това занимание му е приятно и той прекарва цялото си време в упражнения или че като малък/млад се е занимавал с работа която е развила у него черти които пряко се използват за дадено умение. Същото се отнася и за магиите, не е нужно героя ви да се е родил толкова мощен в магията че на 4 годинки да си е пържил яйця на тавана, просто кажете че отрано се е разбрало че той е маг и е прекарал повече време в упражнения.
Ако все пак искате героя да е по-способен в дадена насока от нормалното изправете везната с още няколко отрицателни характеристики. Слабите му места може да са както физически, така и психически или свързани с поведението и манталитета...


ЕДНО ОТ НАЙ-ВАЖНИТЕ НЕЩА :

Нямате право да имате метла светкавица и да бъдете метаморфаг или зоомаг.

Характеристиките и схемите са направени не само за ученици. Може да има и приключения, в които да играете с герой, който вече си и изградил характера. Правенето на такъв герой е по-трудно, и за това трябва да почнете с ученик - препоръчително.

Ето и неща, които задължително трябва да споменете при правенето на героя - общо.. - име, раса[не е задължително, тъй като вече повечето герои ще са си хора]възраст, училище, дом, курс, пръчка.
следните неща, може да напишете и към горните, но може и да ги споменете в историята и характера - любими и омразни предмети, в кои предмети и най-добър или най-слаб и други. Ако искате може и да си изберете домашен любимец - жаба, котка или сова !

ПАУЪР ПЛЕЙ :
Какво е това - Накратко.
Нещо, до което не трябва никога, ама НИКОГА да стигате. Вместо да ви обяснявам какво е ПАУЪР ПЛЕЙ, ще ви покажа.
Ето Пример : -
Влад поглежда към стотиците магьосници насочили пръчки срещу него. Усмихва се и с един замах на пръчката изстрелва десетки огнени кълба с размерите на камион. От небето започват да падат светкавици и магьосниците се оказват заобградени от хиляди летящи вълци. Влад замахва отново с пръчката и изрича Авада Кедавра и всичко се изпарява, като остават само разноцветни наметала. Влад е на 15 години.
--- Нещо такова е пауър плея. Това е преувеличаве и в повечето случаи е зле за вас.

КАКВО НЕ ТРЯБВА ДА ПРАВИТЕ :
Избягвайте ето такива постове :
- Влад седи на пода и си рисува по прашния под с върха на пръчката.
--- Това е лош навик и само накъсва играта. Никога, ама никога не го правете...

След като прочетете това, поставяте героя си в галерията - Представете героя си , за да получите критика, мнения и предложения за възможни подобрения.

С героя който си направите и след като той бъде одобрен с него можете да участвате в дуелите и в самия RolePlay!
_________________

!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Remus
МнениеПуснато на: Вто Дек 20, 2005 7:40 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Ученик
Ученик

Регистриран на: 25 Дек 2004
Мнения: 38
Местожителство: Montana

Дориан Уилмор

Дориан е седемнадесетгодишен шестокурсник от дом “Рейвънклоу”.
Дориан е родом от Лондон. Още като малък семейството му забелязва странностите около него и след навършването на 11 годишна възраст, той е приет в магьосническото училище “Хогуортс”, след дълго убеждаване на директора от страна на родителите му – тъй като те са мъгъли, директорът трябваше дълго да им обяснява странните неща, случващи се около Дориан, но накрая те склоняват и така Дориан влиза в училището. Шапката го разпределя в “Рейвънклоу”, водена от големите му амбиции. Там той не сполучава на приятели, но това не го притеснява. Неговата любима част от замъка е именно библиотеката и там той прекарва през по-голямата част от дните си, когато не е на уроци.
Любимите видове магии на Дориан са левитационните и призоваващите, в тях той е най-добър. Най-лошият му предмет е трансфигурацията – там не се справя никак.

Дориан е висок на ръст, със слабо тяло. Има леко бледа кожа и тъмна коса, дълга до раменете му. Освен училищните мантии, носи три други вида – черни, тъмносини или светлозелени. Няма отличителни белези по тялото, освен стара следа от рана под лявото му око, останала след злополука в детството му. Няма точно определено хоби, най-голямо удоволствие му доставя изучаването на различни заклинания, макар доста от опитите да не му се отдават

По характер Дориан е затворен в себе си и причина за това да няма много приятели е именно факта, че рядко допуска някой до себе си. Принципно е мълчалив, страни от съучениците си, но знае как да се държи културно и говори отворено когато го заговорят.
Дориан е ловък, трудно се вбесява, също така и се ориентира достатъчно добре в тъмното. За сметка на това обаче е физически слаб, а магиите му често се провалят, ако е твърде нервиран.
_________________

"I'm straight edge. And straight edge means I'm better than you!"
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Yahoo Messenger
Angеl_Girl
МнениеПуснато на: Пон Дек 26, 2005 1:24 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Префект
Префект

Регистриран на: 18 Авг 2005
Мнения: 51
Местожителство: Диагон-Али

Флоранс Парис е на 15 години учи в най-доброто магьосническо училище-Хогуортс.
Приятелите я наричат Фло/Флор.
Майка -Лили Парис-нечистокръвна чародейка.
Баща- Марк Парис .
Има двама луди братя-Крис и Джордж.
Дом:Англия/магьоснически Лондон/Хогсмийд.
Раса:чародейка
Националност-Англо-французойка.

Сега Флоранс учи в Хогуортс,но преди е била в Бобатон-Франция.
Разпределена е в дом Грифиндор.
Курс-5
Любим дом-Грифиндор.
Омразен дом-Слидерин.
Любим професор-МакГонагол
Омразен-Снейп.
Любим предмет-Трансфигурация и ЗСЧИ.
Омразен-История на магията.
Наказания-1 за направена магия в коридора на 4 етаж.
Най-добра в Трансфигурация
Най-зле в Пророкуване.
Най-добре владеена магия-всички.
Слава-известна е с това,че владее всички магии.
Най-добър приятел-Анджелина Джонсън

Флоранс е на 15 год.
Зодия-Близнаци
Рождена дата-8Юни
История-Поради това ,че Лили майката на Флоранс е Французойка тя учи от І до ІІІ курс в Бобатон-Франция .След това се преместват да живеят в Аглия/магьоснически Лондон/Хогсмийд при бащата на Фло там се ражда най-малкия и брат Джордж.Сега учи в Хогуортс.Тя е наследничка на един от най старите и известни магьоснически родове.
Характер-Спокойна,не е избухлива,Трудно може да се ядоса.
Външен вид-Средно висока,очи-кафяво зелени,коса-лешникова.
Особени белези -на лявата ръка има белег от изгаряне.
Мрази всичко свързано с Черния лорд.

Като магьосник:
Пръчка 27,9 с косъм от рядък еднорог-добра за чародейства.
Има сова-Айлин
Прави Патроносът-Еднорог-покровителя и
Обича да играе Куидич-Бивш търсач/сега е Бияч.
_________________
"Достойнство без гордост, любов без страст и нежност без слабост".
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Yahoo Messenger
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема  Напишете отговор Иди на страница 1, 2, 3 ... 9, 10, 11  Следваща Страница 1 от 11

Идете на:  Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети


Template by Dustin Baccetti; Translation by: Boby Dimitrov
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group


eXTReMe Tracker