Автор |
Съобщение
|
He-Who-Must-Not-Be-Named |
Пуснато на: Пон Апр 02, 2012 11:51 pm Заглавие: |
|
|
I do believe in Nargles
Регистриран на: 22 Дек 2005 Мнения: 3784 Местожителство: Царство Таратория
|
Хахаха, Валчеев. _________________ Мишо |
|
Върнете се в началото |
|
 |
v@l_43ev15 |
Пуснато на: Вто Апр 03, 2012 7:07 pm Заглавие: |
|
|
 Министър на магията

|
Хахаахааа Мешооооо  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Пуснато на: Сря Апр 04, 2012 1:24 am Заглавие: |
|
|
I do believe in Nargles
|
Уау, ти си наистина много заздрачен...
Наричам те Вълчеев, защото в цялата си здрачанскокифленост си написал името си грешно - след "3" си сложил едно излишно "е".
Изобщо, в предишните си заяждания, не коментирам избора ти на потребителско име, което повече подхожда на 15 годишно момиче - използването на специални символи и числа, добавянето на възрастта накрая и тн.
За "а"-то е името ти се подигравам просто за да стане ясно, че е подигравка. Ако напиша просто "Вълчеев", ще изглежда сякаш без да искам съм задържал "е" по-дълго. "Валчеев" дава ясно да се разбере, че е подигравка, щом дори ти, при цялата си плиткоумност и простодушие, си успял да го разбереш.
Толкова за моето заяждане. Нека видим кой е най-остроумният начин, който си успял да измислиш, за да ми отговориш.
Добавил си гласни и си сменил едно "и" с "е". Защо со го направил, каква е целта ти и какви са основанията ти за да го направиш, това няма как да се разбере.
Ти си като един малоумник, за когото най-добрия начин да се наложи е да се разкрещи, за да бъде чут. Ти си идеалното доказателство за едната ми теория за мъжките здрачанки - не може да съществува здрачанин, който да не е пълен идиот.
За да докажа втората теория обаче, ще трябва да проверя дали си бръснеш краката.
Какво, обидих ли те, като казах, че леля Стефка е мъж? Или се разочарова, защото си повярвал в началото и си се зарадвал, че най-после ще можеш да се омъжиш за него? _________________ Мишо |
|
Върнете се в началото |
|
 |
gesh |
Пуснато на: Сря Апр 04, 2012 10:09 am Заглавие: |
|
|
Captain Obvious
|
Аз не разбирам за какво се заядате след като темата няма нищо общо със здрач или нещо извън ХП. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Пуснато на: Сря Апр 04, 2012 1:27 pm Заглавие: |
|
|
I do believe in Nargles
|
Иди се оплачи на Андрей. _________________ Мишо |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Теодито |
Пуснато на: Сря Апр 04, 2012 9:50 pm Заглавие: |
|
|
moondust
|
Подяволите -.- Защо е шега ;( За момент отново усетих онова надигащо се вълнение, с което се редях на опашка за 4-та книга ... оф ;( _________________ The superpower of ASS!
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Пуснато на: Сря Апр 04, 2012 11:16 pm Заглавие: |
|
|
I do believe in Nargles
|
Нова книга ще има, както сигурно знаеш, но няма да е свързана с Хари Потър. Роулинг каза, че няма да има повече романи за света на мягьосниците, но не се е отказала от него и ако са ти интересни някакви нови факти за героите може да четеш Потърмор - от този месец го пускат официално. А когато свърши това, сигурно ще има още нещо.
Роулинг няма да предаде книгата си, като напише продължение, но ще продължи да радва феновете си, като им показва, че не ги е забравила.
И същевременно ще развива писателската си кариера в някаква друга насока.
Аз се вълнувам за новата книга почти толкова, колкото ако беше част от света на Хари Потър. _________________ Мишо |
|
Върнете се в началото |
|
 |
v@l_43ev15 |
Пуснато на: Сря Апр 04, 2012 11:46 pm Заглавие: |
|
|
 Министър на магията

|
He-Who-Must-Not-Be-Named написа: | Уау, ти си наистина много заздрачен...
Наричам те Вълчеев, защото в цялата си здрачанскокифленост си написал името си грешно - след "3" си сложил едно излишно "е".
Изобщо, в предишните си заяждания, не коментирам избора ти на потребителско име, което повече подхожда на 15 годишно момиче - използването на специални символи и числа, добавянето на възрастта накрая и тн.
За "а"-то е името ти се подигравам просто за да стане ясно, че е подигравка. Ако напиша просто "Вълчеев", ще изглежда сякаш без да искам съм задържал "е" по-дълго. "Валчеев" дава ясно да се разбере, че е подигравка, щом дори ти, при цялата си плиткоумност и простодушие, си успял да го разбереш.
Толкова за моето заяждане. Нека видим кой е най-остроумният начин, който си успял да измислиш, за да ми отговориш.
Добавил си гласни и си сменил едно "и" с "е". Защо со го направил, каква е целта ти и какви са основанията ти за да го направиш, това няма как да се разбере.
Ти си като един малоумник, за когото най-добрия начин да се наложи е да се разкрещи, за да бъде чут. Ти си идеалното доказателство за едната ми теория за мъжките здрачанки - не може да съществува здрачанин, който да не е пълен идиот.
За да докажа втората теория обаче, ще трябва да проверя дали си бръснеш краката.
Какво, обидих ли те, като казах, че леля Стефка е мъж? Или се разочарова, защото си повярвал в началото и си се зарадвал, че най-после ще можеш да се омъжиш за него? |
Мале 2 минути съм се смял на поста ти. Скоро не съм чел нещо по-забавно в нета честно. Първо ако направиш кратка справка ще установиш, че профила ми е от преди няколко години, когато за учудване съм бил на 15, а ако още малко се поровиш ще установиш, че тогава Здрач мания нямаше. Второ не знам дали си запознат но според номенклатурата на латиница буквата ъ се замества с а. Трето и по важно за етата без да искам съм натиснал един бутон повече, но както казах беше отдавна... И само за твое сведение не си бръсна краката ако това по някакъв начин помага на теорията ти И между другото къде по-точно съм "крещял" че нещо тая част ми се губи...
P.S. Интересно как с мен за ника ми се зяжда човек със супер оригиналния и зрял ник  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
v@l_43ev15 |
Пуснато на: Сря Апр 04, 2012 11:47 pm Заглавие: |
|
|
 Министър на магията

|
А колкото до Стефани не съм се вързал просто шегата ти беше толкова плоска тъпа и зле скорена, че се чудя кой болен мозък би седял и да измисля подобни нелепици. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Пуснато на: Чет Апр 05, 2012 6:26 am Заглавие: |
|
|
I do believe in Nargles
|
v@l_43ev15 написа: | Интересно как с мен за ника ми се зяжда човек със супер оригиналния и зрял ник  |
Че какво против имаш?
Ако бях написал Mе_sh60 тогава можеше да се заяждаш, защото е много тъпо някой да обърка собственото си име. Ама аз не съм.
v@l_43ev15 написа: | профила ми е от преди няколко години, когато за учудване съм бил на 15 |
Няма какво толкова да се учудваш.
Лично мен повече ме озадачава не че си бил на тази възраст, ами че си очаквал да си останеш на толкова години и си си добавил възрастта в (сгрешеното) име.
v@l_43ev15 написа: | тогава Здрач мания нямаше |
Да си здрачанин не означава само че си чел бълвоча на леля Стефка. Всъщност ти си чел бълвоча на лелката, защото си здрачанин, а не обратното.
Да си здрачанин означава да си глупав, повърхностен, ограничен, емоционално беден и сексуално неориентиран.
v@l_43ev15 написа: | за етата без да искам съм натиснал един бутон повече, но както казах беше отдавна... |
Да бе, разбрах. Когато още не си си знаел името.
v@l_43ev15 написа: | А колкото до Стефани не съм се вързал просто шегата ти беше толкова плоска тъпа и зле скорена, че се чудя кой болен мозък би седял и да измисля подобни нелепици. |
Не обобщавай, дай конкретни примери от текста. Защо смяташ, че шегата ми е била "плоска тъпа" и "зле скорена"?
(уау, това сигурно е най-дългият пост писан в ПМ от началото на годината!) _________________ Мишо |
|
Върнете се в началото |
|
 |
gesh |
Пуснато на: Чет Апр 05, 2012 6:38 am Заглавие: |
|
|
Captain Obvious
|
Оф, чудя се защо отключих темата след като някой вече я беше заключил.
Тоя форум преживя достатъчно напоследък. Не искам повече подобни спорове. В която и да е зона. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
gesh |
Пуснато на: Пон Юни 25, 2012 4:02 am Заглавие: |
|
|
Captain Obvious
|
Dafuq, кой е преместил темата в кошчето?!?
Първоаприлската шега си я биваше! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|