Автор |
Съобщение
|
rikcho |
Пуснато на: Пон Авг 02, 2010 10:04 pm Заглавие: |
|
|
Професор

|
MPCooL написа: | Амитака си е, тоя си е чист късметлия. Единственото нещо, в което го бива е да лети на метла. |
Е, сега, не е само да лети, може да прави перфектен покровител, след ВОДА, стана много по добър по Защита срещу Черните изкуства, също така го бива да бъде страхотен обект за предстазанията на Трелони , а и да не забравяме как отлично владее Екпелиармус! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sankata3 |
Пуснато на: Пон Авг 02, 2010 10:07 pm Заглавие: |
|
|
 Професор

Регистриран на: 26 Фев 2010 Мнения: 251 Местожителство: Кремиковци...да бе да
|
Да, това с късмета е напълно вярно. Освен, че се казва и в книгата почти всеки път му помага някой друг, но и това е свързано със силата да обича, която става малко изтъркана  _________________ As long as we're together gonna kick some ass and it's gonna be TOTALLY AWESOME!
The best of us can find happiness in misery... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mims_potter |
Пуснато на: Пон Авг 02, 2010 10:08 pm Заглавие: |
|
|
Директор

Регистриран на: 29 Мар 2010 Мнения: 444 Местожителство: Варна, България
|
rikcho написа: | а и да не забравяме как отлично владее Екпелиармус! |
Леле, как не се сетихме за това? Че той си е направо гении!!! _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
I_V_C_H_O |
Пуснато на: Пон Авг 02, 2010 10:19 pm Заглавие: |
|
|
Префект

|
Извинявайте,но колкото и да ненавиждате Хари,е глупаво,направо просташко,да се отнасяте толкова снизходително("Потльо") към главния герой на поредицата,на която е посветено това списание.Поредицата,заради която посещавате този сайт,и чрез която сте преживели това изключително преживяване,наречено не как да е,а ХАРИ ПОТЪР!Просто Хари е човекът! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mims_potter |
Пуснато на: Пон Авг 02, 2010 10:51 pm Заглавие: |
|
|
Директор

|
Не мога да се съглася с теб. Това списание е правено от фенове, а има фенове, които НЕ ХАРЕСВАТ Хари Потър като личност. Ако представим, нещата като че ли всички го смятаме за светец, просто няма да е достоверно.
Така се изказват всички мнения, всички аспекти. _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
orizza1 |
Пуснато на: Вто Авг 03, 2010 12:21 am Заглавие: |
|
|
 Префект

|
Ами щом са хора които не харесват поредицата " Хари Потър" , защо са се регистрирали въобще тук и защо се занимават да помагат да излезе списанието на сайта .
Относно списанието , хареса ми , макар че имаше неща които ми се струваха измислени като това , че Хърмаяни се е върнала да завърши обучението си (вярно , логично е , но никъде не е споменато в книгата ) , също така и че Рон работи в "Магийки и Шегобийки от Уизли" на мястото на Фред , както и че Хари е станал аврор (очевидно че ще стане , да , но къде го е написала Дж.К.Роулинг черно на бяло ? ) . |
|
Върнете се в началото |
|
 |
He-Who-Must-Not-Be-Named |
Пуснато на: Вто Авг 03, 2010 12:35 am Заглавие: |
|
|
I do believe in Nargles
Регистриран на: 22 Дек 2005 Мнения: 3784 Местожителство: Царство Таратория
|
orizza1, това се нарича полу-канон - информация, която не присъства в Книгата, но е казана или написана лично от Дж. К. Роулинг. _________________ Мишо |
|
Върнете се в началото |
|
 |
MPCooL |
Пуснато на: Вто Авг 03, 2010 2:20 am Заглавие: |
|
|
Велик Маг

Регистриран на: 21 Ное 2006 Мнения: 1108 Местожителство: Люлин Сити
|
I_V_C_H_O написа: | Извинявайте,но колкото и да ненавиждате Хари,е глупаво,направо просташко,да се отнасяте толкова снизходително("Потльо") към главния герой на поредицата,на която е посветено това списание.Поредицата,заради която посещавате този сайт,и чрез която сте преживели това изключително преживяване,наречено не как да е,а ХАРИ ПОТЪР!Просто Хари е човекът! |
Е, и аз не съм съгласен много с "Потльо", макар че му отива, някак си ми напомня на мухльо, какъвто всъщност е той, но все пак бих предпочел да го наричам с нещо по-пренебрежително като семплото "Оня". _________________
The Petrusenko Experience blog: http://petrusenko.zxq.net
http://www.facebook.com/martin.s.petrusenko |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mims_potter |
Пуснато на: Вто Авг 03, 2010 8:45 am Заглавие: |
|
|
Директор

|
orizza1 написа: | Ами щом са хора които не харесват поредицата " Хари Потър" , защо са се регистрирали въобще тук и защо се занимават да помагат да излезе списанието на сайта. |
Ти правиш ли разлика между поредица и герой? _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
crazyteen95 |
Пуснато на: Вто Авг 03, 2010 9:21 am Заглавие: |
|
|
 Директор

|
Браво, Мимс Това ми напомня малко за нападките върху MPCool Списанието е страхотно! И... Не ви ли направи впечатление, че в статията за Хари почти всеки ред имаше "Хари" (повторения) _________________
“It Is Our Choices, Harry, That Show What We Truly Are, Far More Than Our Abilities”
Albus Dumbledore |
|
Върнете се в началото |
|
 |
MPCooL |
Пуснато на: Вто Авг 03, 2010 3:27 pm Заглавие: |
|
|
Велик Маг

Регистриран на: 21 Ное 2006 Мнения: 1108 Местожителство: Люлин Сити
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
orizza1 |
Пуснато на: Сря Авг 04, 2010 2:15 pm Заглавие: |
|
|
 Префект

|
Цитат: | Ти правиш ли разлика между поредица и герой? |
Да , Правя Моля да ме извините за недоразумението , но все пак наистина "Потльо" е малко обидно  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Philip |
Пуснато на: Сря Авг 04, 2010 2:23 pm Заглавие: |
|
|
Потър Мания фен №1

|
orizza1 написа: | Цитат: | Ти правиш ли разлика между поредица и герой? |
Да , Правя :) Моля да ме извините за недоразумението , но все пак наистина "Потльо" е малко обидно :D |
И аз не съм му голям фен, но ще е добре да намалите малко личните мнения в списанието, като това, което даже си е доста остро и не отива за списание, освен ако не сте жълт спортен вестник. (примерно) _________________ too low to find my way, too high to wonder why |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Kentavarvd_HP |
Пуснато на: Сря Авг 04, 2010 2:28 pm Заглавие: |
|
|
 Велик Маг

|
Az imam edna zabelejka kum Vortep . Mislq che nesi razpredelil dobre teksta vuv spisanieto . Trqbvashe da pravish otdelni stranici ne 2 stranici vuv edna shtoto ako gi razdelim teksta she bude i v 2te stranici i shte stane grozno  _________________ IT ALL ENDS !!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Vortep |
Пуснато на: Сря Авг 04, 2010 2:36 pm Заглавие: |
|
|
Член на МКМ

|
Ако списанието е предназначено за предпечат щях да го направя така, но в този случай бе направено с цел (и единствено) онлайн.
Споко то второ списание надали ще има и без това. _________________ www.kino-mania.com
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|