Автор |
Съобщение
|
hp_fen1997 |
Пуснато на: Чет Ное 06, 2008 7:27 pm Заглавие: Ксенофилиус Лъвгуд? |
|
|
 Професор

Регистриран на: 22 Авг 2008 Мнения: 265 Местожителство: Far..far away..
|
Какво мислите за него: страхливец,защото щеше да предаде Хари,или печен тип,който подкрепя Хари? _________________ Един философ веднъж се запитал дали сме хора,защото гледаме
звездите,или гледаме звездите,защото сме
хора.Безмислено,нали?По-интересният въпрос е дали звездите гледат нас? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Тинки Уинки |
Пуснато на: Чет Ное 06, 2008 7:34 pm Заглавие: |
|
|
Министър на магията

Регистриран на: 30 Май 2006 Мнения: 722 Местожителство: halfway between the gutter and the stars
|
Ем...принципно не го харесвам....много ми падна очите с онази си постъпка. Въпреки че като се замисля....той нямаше какво друго да направи. Смъртожадните отвличат дъщеря му...единственото нещо, което той има. Ама луд е... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
rakovinka |
Пуснато на: Чет Ное 06, 2008 7:36 pm Заглавие: |
|
|
 Префект

Регистриран на: 18 Окт 2008 Мнения: 128 Местожителство: Площад Гримолд Номер 12
|
Ами нямам някакво конкретно мнение за него.Чудак като дъщеря си.  _________________ "Еиналеж итото щерог-йанаит отецил мавза коп ен" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Felina |
Пуснато на: Пет Ное 07, 2008 8:28 pm Заглавие: |
|
|
 Котка на Шрьодингер
|
Харесвам го, чудака му с чудак. И някак си не мога да му се сърдя - какво да направи човекът, да обрече дъщеря си на смърт ли?
Освен това, не забравяйте, той беше единственият, който даде на Хари шанс да бъде чут, когато всички го смятаха за смахнат.
Общо взето печен тип, ако и да не е от най-храбрите. _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Elentari |
Пуснато на: Пон Ное 10, 2008 3:36 pm Заглавие: |
|
|
 Вещица по призвание
Регистриран на: 07 Юни 2006 Мнения: 985 Местожителство: По-натам и от запада, отвъд земята, народът ми танцува на другия вятър...
|
И аз по принцип харесвам чудаците А той е мечтател, на всичкото отгоре, макар и мечтите му да са такива едни - чудновати.
Общо-взето, намирам го за по-печен, отколкото изглежда.
Той е чудесен родител. Мисля, че с Луна са чудаци, защото по този начин се крият от мъката си за мъртвата майка и съпруга...много е тъжно това...
Но и Ксено, и Луна са умни и чувствителни.
В ситуацията с предаването на Хари, Ксенофилиус нямаше друг избор. Няма нищо по-ужасно от това да те манипулират, застрашавайки детето ти. Да се молим всички никога да не попадаме в такава ситуация! Напълно го разбирам, въпреки че всичко това е ужасно. Но самата ситуация беше ужасна... _________________ Хладният разум не бива да възпира благородните дела. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DeziDeriA |
Пуснато на: Сря Ное 12, 2008 5:08 pm Заглавие: |
|
|
 Префект

|
ами чудак, луд не ми харса с постъпката си, но пък двамата с дъщеря си правят много чудати неща и дадоха шанс на Хари да бъде изслушан |
|
Върнете се в началото |
|
 |
eli_eli |
Пуснато на: Пет Ное 14, 2008 8:20 pm Заглавие: |
|
|
 Професор

|
Мисля че си е луд ! На кратко е това !  _________________ "Истината е нещо красиво и страшно и затова трябва да се отнасяме към нея с голямо внимание"
Албус Перцивал Улфлик Брайън Дъмбъмдор |
|
Върнете се в началото |
|
 |
hp_fen1997 |
Пуснато на: Пет Ное 14, 2008 10:02 pm Заглавие: |
|
|
 Професор

Регистриран на: 22 Авг 2008 Мнения: 265 Местожителство: Far..far away..
|
eli_eli написа: | Мисля че си е луд ! На кратко е това !  |
Да...само дето не щя кратки отговори! Искам точни,ясни и обосновани отговори! НЕ ща ''Ами да..той е луд'' или ''Съгласен/а съм с еди кой си..''
Искам да се обосновете,защо мислите така? _________________ Един философ веднъж се запитал дали сме хора,защото гледаме
звездите,или гледаме звездите,защото сме
хора.Безмислено,нали?По-интересният въпрос е дали звездите гледат нас? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
magityy_qko |
Пуснато на: Вто Мар 03, 2009 11:27 pm Заглавие: |
|
|
 Професор

|
Много смахнат тоя! _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
1nt3grat0r |
Пуснато на: Вто Мар 03, 2009 11:28 pm Заглавие: |
|
|
 Професор

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
PotterNinja |
Пуснато на: Сря Мар 04, 2009 4:26 am Заглавие: |
|
|
Носител на Ордена на Мерлин

|
веселяк _________________ BOMBASH!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sankata3 |
Пуснато на: Сря Юли 07, 2010 2:24 pm Заглавие: |
|
|
 Професор

Регистриран на: 26 Фев 2010 Мнения: 251 Местожителство: Кремиковци...да бе да
|
Печен тип, който подкрепя Хари, но и който прави всичко възможно да помогне на дъщеря си  _________________ As long as we're together gonna kick some ass and it's gonna be TOTALLY AWESOME!
The best of us can find happiness in misery... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bufenceto |
Пуснато на: Пет Юли 09, 2010 2:47 pm Заглавие: |
|
|
 Префект

Регистриран на: 28 Фев 2010 Мнения: 126 Местожителство: JellyBon Land :O)
|
Харесвам го, въпреки че щеше да предаде Хари. Все пак го направи, за да предпази Луна. А преди това подкрепяше Потър, но и аз бих предала кльощавия очилатко, за да върна Луна обратно  _________________ В името на Роулинг!!!
Show me your's, I'll show you mine...
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
deniss1996 |
Пуснато на: Вто Авг 10, 2010 3:37 pm Заглавие: |
|
|
Професор

|
Ами печен тип е ,който подкрепя Хари , но се опита да го предаде ,за да спаси дъщеря си.Все пак даже и Хари се ужаси като си помисли ,че Луна може да е в Азкабан ,а какво остава за бащата и той е в правото си да се страхува. _________________ Не се впрягайте много в живота и без това няма да излезете живи от него. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
~EL~ |
Пуснато на: Вто Авг 10, 2010 3:50 pm Заглавие: |
|
|
~аmantes amentes~
|
Все родител би направил всичко за живота на детето си. Не, че няма изключения де, ама говорим за средностатистическия родител, въпреки че Ксено трудно мже да се нарече "средностатистически родител).
Въпреки всичко няма спор, че много обича дъщеря си и би направил всичко за нея, включително това да предаде Хари, а сигурно и не само него! В този смисъл не е предател в грозния смисъл на думата. _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|