|
Какво бихте променили? |
« Предишната тема :: Следващата тема » |
Автор |
Съобщение
|
ron12345 |
Пуснато на: Нед Яну 22, 2012 12:27 pm Заглавие: |
|
|
Ученик

|
нищо _________________ kato ezik po zaledena stomana kato plyt v plamaci |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Blue_Dragon |
Пуснато на: Пон Яну 23, 2012 8:08 pm Заглавие: |
|
|
 Префект

|
1_Half_Blood_Prince написа: | Е, казвате, че щяхте да оставите половината от мъртвите герои живи ! Мислите ли, че така книгите щяха да са по-вълнуващи от колкото сега ??? Мислите ли, че като книгите минаваха като по мед и масло щяхя да ни трогнат повече отколкото сега !?! Е, аз не мисла така ! Аз щях да променя само едно нещо - Бих дал шанс на Снейп да докаже истинската си самоличност и да влезе в качеството си на добър герой за по-дълго време !!!  |
Много съм съгласна с това мнение, почти напълно съвпада с моето, само е с едно изключение - НИКОГА НЕ БИХ УБИЛА ЕДИН ОТ БЛИЗНАЦИТЕ!!!!! Все си мисля какво ще стане после с Джордж, с тяхната шегобийница и всичко... Беше много гадно от страна на Роулинг да ги раздели. Или двамата мъртви, или и двамата живи...така мисля. И здравейте всички във форума, това е първият ми пост  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Milena S. |
Пуснато на: Нед Авг 05, 2012 1:29 pm Заглавие: Aко ти беше автор/ка на книгите, какво би променил/а? |
|
|
 Префект

|
Бих променила така , че Ремус , Тонкс ( Нимфадора ) и Фред да не умират , защото те са от главните герои и много ги харесва и тримата !  _________________ Toujors pur' - Rod Black . |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|
|
|