Потър Мания Форуми
Потър Мания
Въпроси/Отговори  Въпроси/Отговори   Търсене  Търсене   Потребители  Потребители   Потребителски групи  Потребителски групи
Регистрирайте се  ::  Вход Влезте, за да видите съобщенията си


Създайте нова тема  Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения
 Съдържание « Предишната тема :: Следващата тема » 
Автор Съобщение
~EL~
МнениеПуснато на: Сря Май 23, 2007 5:45 pm    Заглавие: Съдържание Отговорете с цитат

~аmantes amentes~

Регистриран на: 22 Юли 2006
Мнения: 4050

  В тази тема сме събрали всички фикове, разделени в няколко категории:
  ~ Завършени фенфикшъни
  ~ Незавършените (все още) фенфикшъни
  ~ Roleplay
  ~ Епопея на забравените
  ~ Разкази
  ~ Преводи [завършени, незавършени]
  ~ Всички останали теми, извън творбите


. Надявам се да не сме пропуснали някой. Ако все пак е така, едно ЛС от този, който е забелязал пропуска, ще е добре дошло. Всички фикове, които се пишат в момента и бъдат довършени по - късно, ще бъдат премествани от списъка с незавършени, към този със завършени, ест!!!
В тази връзка искам да помоля всеки автор да пише едно ЛС когато си приключи фика си, за да можем веднага да отреагираме и да го преместим в правилния списък. (;
Завършени фенфикшъни

А бяхме някога...
~Автор: XtazZy
~Резюме: Този фик разкрива света на смъртожадните в последната година на Нарциса, Рудолфус, Луциус и Мародерите. Става въпрос за една година, която крайно променя живота им, за да станат те такива, каквито ги познаваме. Става въпрос за сестрите Блек, братята Рудолфус, Луциус и Снейп. Всеки от тях има отделна история, която ще следя. Всяка една от тях коренно се различава от останалите. Екшън, драма, сапунка, любов и мистерия съм събрала в лек стил и ненатрапчив стил на писане. Даже и поезия ще има. Мисля, че това е всичко...

"Бъди себе си, другите са достатъчно много!"
~Автор: Anna Valerius
~Резюме: Историята започва след коледната ваканция за последната година в Хогуортс и главната героиня е Касиди МакКартни.Майка й е загинала когато е била малка,а баща й е неизвестен.Неизвестен до един момент.Когато чичо й успява да открие кой е той всичко се променя.Баща й настоява тя да се примести в имението където ще трябва да съжителства с брат си и сестра си,които познава още от училище и с които не се разбира много-много.Особено със сестра си.
Тя трябва да избере между възможността най-сетне да бъде това,което всички искат да бъде,а именно изискана,красива аристократична благородничка или това да бъде самата себе си без да спазва ничии правила и етикет.Избора е само един.


В "Азкабан"
~Автор: ^Kaminari^
~Резюме: Фик за ужасните, вледеняващи и безрадостни години на Сириус и Белатрикс в "Азкабан" - от залавянето им до бягствата и на двамата.

Вампирите и Черният Лорд
~Автор: Lexx-kai
~Резюме: Волдемор-ти го знаеш
Соксаяна-Аз моя милост но малко преувеличено
Кай-Любимият ми анимационен герой Аватара ми е с него
Рей-от БейБлдейд като Кай
Мимето-моя приятелка реална
Бена-Абена реална приятелка
Кай-Лекс и Влад-От Филма Лекс
Алис-готино име
Драко- знаеш го
Майра и Марина и Мира-от Мария(Мимето)
Сава и Калина-реални мои приятели
иначе:
Соксаяна е главната героиня и е итересен човек по нататък ще видиш
Кай-Готино но малко страничещо момче
Рей-има много готин хумор и е готин забавен...
Мимето-Малко надута мислеща че може да командва всичко но добра приятелка готина и добра
Бена-леко заядлива бойна готина и добричка и др.
Кай-Лекс и Влад-мърви машинки вместо сърца, протокръв вместо обикновенна и криокапсули щото не фукционират добре ако са за дълго на много топло
Алис-Добра приятелка голяма заядливка и готино момиче
Драко-славен като в ХП на Ролинг
Майра, Марина и Мира-като Хърмаяни
Сава-сладък добър злобничък и готин
Калина-поредната надувка ядосва се лесно и вика "фастастично" ревва и бяга
Волдемор-(Том Ридъл)-Злобен като при Роллинг но се плаши от Сокса


Вик и Али
~Автор: iani
~Резюме: Разказва се за Виктор Крум и най-добрата приятелка на сестра му Али с която са във вечен конфликт. Виктор е последен курс и въпреки че Али е две години по-малка от него той много я харесва...

В търсене на отговори
~Автор: GinnyWeasley
~Резюме: Действието се развива считано от 17-тия РД на Хари,когато той отива на пл.Гримолд 12.Джини иска да дойде с него и приятелите му в търсене на Волдемор,но Хари не й позволява,защото твърде много се страхува за нея.Тя остава в къщата,но след като дълго време те не се завръщат,тръгва да ги търси...И тогава се случва най-лошото в живота на Хари...Той започва да търси отговори...Започва да пита ЗАЩО?

Волдемор и Господарят на времето
(това е книга, в темата има линк за теглене на книгата)
~Автор: replikon

Волдемор и сърцето на Рейвънклоу
(също книга и също в темата има линк за теглене)
~Автор: replikon

Втората война...
~Автор: Izi

Да се движим по...ъм сценарии !?!
~Автор: Redfox
~Резюме: Ами общо взето вечното враждуване между сценариста и героят,който не е нищо особено освен загубеняк в "Грифиндор".Смаият той не знае как се е озовал там ,дали е смел или чисто съвпадение.Вечно пренебрегван от останалите,способен единствено по пророкуване,той може да се окаже доста..хъм ценен за Хари и компания,обаче те не знаят как да го използват .Или поне не засега.

Дъщерята на Волдемор [история с продължение]
~Автор: Bellatrix Lestrange

Един край и едно ново начало!!!
~Автор: Джини~Уизли
~Резюме: Всичко започва след като Хари задно с Рон са победили Волдемор.
Хари се е оженил за Джини а Рон за Хърмаяни.Джини и Хърмаяни раждат едновремено.Джини си има момченце-Сириус а Хърмаяни момиче-Белатрикс(Бела).
След единаисет години двете деца отиват в Хогуъртс където се спреятеляват с Алис(дъщерята на Луна и Невил).Малко по-малко живото си тече и се появяват нови зли сили-кръвожадните.Те са водени от Драко Малфои...


Една история
~Автор:Anna Valerius
~Резюме: Действието се развива в годината,която е убит Дъмбълдор.Едно момиче на име Джесика Смит(или Лестрандж,но майка й е предпочела дъщеря й да вземе нейната фамилия),която учи в "Бобатон",но не завършва тъй като училището й както и "Хогуортс" биват затворени се премества в щаба на Ордена на Феникс "за по-безопасно".Имайки предвид,че баща й Рабастан Лестрандж-смъртожаден прекарал доста години в Азкабан,но избягал преди няколко години майка й решава,че това е най-доброто решение и заедно с братовчед си-Закайръс Смит се местят на площат Гримолд №12.
Животът си върви доста добре,без никакви проблеми,когато една вечер група смъртожадни нападат имението Смит и убиват майката на Зак и пленяват Жаклин(майката на Джесика).Няколко седмици по-късно на сватбата на Бил и Фльор Драко Малфой,наскоро присъединил се към Тъмния лорд намира най-после успява да отвлече момичето и я отвеждат в щаба.Малко по-късно се разбира една от причините,поради които Волдемор толкото силно иска момичето да бъде доведено при него живо и да се присъедини към него.Но все още не може да предприеме нищо тъй като се появява второ пророчество направено от Трелони,а единствения човек,който го е чувал е майката на Джесика.


Една история 2
~Автор: Anna Valerius
~Резюме: Една история 2 е продължение и в нея отново главните герои са Джесика Смит(бивша ученичка на училището Бобатон и по стечение на обстоятелствата-единствената,която може да убие Хари Потър с магия),Хари,Рон,Хармаяни,Волдемор,Малфой И нов образ-Катрин Итън-чистокръвна магьосница от курса на Хари в Хогуортс,но от дом Рейвънклоу.След като са си взели изпитите на ТРИТОН Хари и Джесика искат да станат аврори,а Хармаяни(която си е взела вс изпити с И) решава да стане лечител най-вече заради Рон,който след нападението е приет в болницата "Свети Мънго" ,поразен от непозната магия,за която лечителите първоначално нямат лек.
Малко по-късно става ясно,че Хогуортс отново ще отвори врати и за щастие Джини и Луна ще постъпят за последната си година в него.
Волдемор крои нови планове да обърне Джесика срещу Хари и да я привлече на своя страна,за да може единствената пречка(Хари) да бъде премахната от пътя му и да бъде установен новия Черен ред.


Завинаги ранени..
~Автор: Baby
~Резюме: Хърмаяни идва на гости в Хралупата през лятото след смъртта на Дъмбълдор..След много изяснени проблеми и случки,една от които е че Хърмаяни се еопитала да целуне Рон в края на учебната година но той я е отблъснал,става така,че Хари и Джини,и Рон и Хърмаяни се събират..Последвалите случки ги карат да се чувстват възрастни..Те поемат на път осеян с трудности и болка..Накрая всичко ще бъде различно..И някои от тях няма да достигнат този край

Завръщането на Дъмбълдор
~Автор: Death Is Angel и oktep4o
~Резюме: В историята Дъмбълдор не е главния герой, но неговото завръщане играе много важна роля. Важна персона е Александра Крум (сестра на Виктор Крум). Тя има много чепат характер и неподозирани магически способности. Подчинява четирите елемнта: Замята, Въздуха, Огъня и Водата. Момичето незнае за силите си, защото те са много рядка дарба и се отприщват от най-великите магьосници. По развитата теория се разжда по един Бял и един Черен магьосник. В крайна сметка Волдемор разбира за момичето и се опитва да я привлече на своя страна, като я отвлича. Там тя е държана като заложничка за много кратък период от време. Спасена е от Сивиръс Снейп, който е трябвало да докаже ОТНОВО позицията си към Хари и останалите, които не му се доверяват. Снейп спасява Александра, но се връща с огромни наранявания и с нищожен шанс за оцеляване. Става пак длъжник за живота си на член на семейство Потър. Развиват се няколко схватки между "добрите" и "лошите". Последната битка е в "Хогуортс" (превърнал се в развалини и руини след жестоката схватка), където Александра се обръща на страната на Черния Лорд. Волдемор е мъртъв както и всички останали . Отново живи са само момчето "издънката" ( с никакво лошо чуство казано, но ако незнаете при цветята се използва думата за малко цветенце, което е произлязло от умиращо голямо или изникнало до него) на Хари Потър и Джини Уизли, Александра и Драко. Настъпва по-зловещ и по-страшен черен ред управляван от Александра и Драко.Единствения лъч надежда е Дъмбълдор и детето на избрания. Прави се пророчество (от неизвестен гадател), че единия от двамата ще умре от пръчката на другия. Старата история с ново начало..

Илюзионисти
~Автор: Baby
~Резюме: Антоанета Жюси и Барок Жак са познати от гимназията.Сега са минали много години.Хогуортс и спомените от него избледянват,но за последно оставят светла диря в ума на Жюси..Всеки от нас се чуди понякога дали си струва да обичаш..Антоанета показва отрицателните страни на самотата..спомени,разкази,случки,илюзии..
Всъщност всичко се върти около илюзиите на Жюси и нейната работа..


Когато най-лошият ти кошмар се сбъдне(16+)
~Автор: cat_woman
~Резюме: Историята на един ужас, сполетял, нелишения от страдания живот, на Сириус Блек и отскоро станалата негова съпруга, Зорница. Как се справя човек с болката, когато кошмарите му се окажат истина?

Красива неизвестност
~Автор: Sof4encee
~Резюме: Рамон и Кристина Дион са на пръв поглед нормални брат и сестра - имат си своите проблеми и караници, като всеки други близнаци. Проблемите започват, когато са приети в училището по магия и вълшебство "Хогуортс". След вихър от скандали, интриги и заговори, те се влюбват един в друг, но истинската катастрофа настъпва, когато се разбира, че те всъщност са деца на Черния лорд... и ще трябва да се изправят един срещу друг в една финална битка."

Лили (Евънс) Потър /завършен/
~Автор: ^Kaminari^

Лили и Джеймс-началото на една Вечна любов
~Автор: Queen of Naboo
~Резюме:

Лунна Стража
~Автор: oktep4o
~Резюме: След като Хари унищожава всички хоркукси на Волдемор се дуелират. За малко да бъде убит, цялото училище е заприличало на руини но оспява да направи един времевъртел и се връша назад във времето заедно с Доби. Там се сприателява с родителите си. Разказва на Дъмбалдор всичко както и на още няколко човека.

Мое...
~Автор: lonkata
~Резюме: Главната героиня се казва Елън Макмилън...за първи път е в училището Хогуротс пред и е учила в Дурмщранг, сега е 6 курс и е във випуска на Драко Малфой, Алис Лестранж, Теодор Нот и сие...те са смъртожадни, но тя е не е и точно това застава между нея и приятелите й...брат й също учи тук...Хари Потър и останалите от Триото също имат роля е не главана но...общо взето се разказва за това как тя се влюбва в Нот, малко раздели събирания, избора, който трябва двамата влюбени да направят...абе общо взето сълзлива история...е на който му харесва да чете

Начална жестокост
~Автор: Tifa
~Резюме: Дейстивето започва в последната година в училища на Хири Потър И Драко Малфой.
Сетрата на Тиодор Нот-Мелиса, е преместена в Хогуортс, за седмата си година. Между непрекъснатие караници с Малфой Младши, тя тръгва с Деивид Монтагю. Причината да го направи е само защото не иска да го наранява. Но всъщност тя обича друг. Но този друг е мъртъв и мелиса страда безумно много. започва да търси начин да вънре любимото момче в света на живите. Следващ срив в живота й е когато насила трябва да се ожени. За останалото-ще разберет в течение.


Нимфадора Тонкс
~Автор: `Белатрикс`Лестранж`
~Резюме: разказва се за самата Тонкс.Във фика има моменти от реалността и много спомени на момичето,тъй като тя е заловена от Смъртожадните...

Нуждая ли се от любовта ти?
~Автор: tender^poison
~Резюме: В моята история се разказва за едно момиче Емили, което е Пазителка на една тайна, изключително важна за Волдемор. Той отвлича Емили, и понеже магията Фиделиус е много силна, единствения начин тайната да бъде казана е само ако Пазителят желае. Затова Волдемор възвръща стария си външен вид, отново приема образа на Ридъл и си мисли, че ще успее да омае Емили, както всички хора, които е омайвал, обаче греши. Постепенно започва да се изгубва в собствения си план, заради невероятната сила която притежава Емили, другото ще го разберете като прочетете историята.

От другата страна
~Автор: ^Kaminari^
~Резюме: Фик за преплетените съдби на петима души. Някои от тях са от магьосническия свят, а други - от мъгълския, поради което се получават сблъсъци и обърквания.

Предателят
~Автор: XtazZy
~Резюме: Три години по-късно... След предпоследната глава на "Мое" на лонката. Става въпрос за това колко се променят хората... и как си остават все същите. Колкото и да се сменят дните, чертите се изкривяват, но душата - никога. Двама героя пред избор... какъвто всъшност нямат.

Раздвоението
~Автор: Tifa
~Резюме: Дейстивето започва в последната година в училища на Хири Потър И Драко Малфой.
Младият Малфой се влюбва в Емили лестранж-братовчедка си.
Когато Лорда разбира за тяхната вразка ги разделя, но когато изпълняват една мисия успешно, двамат отново се събират.
малка група смъртожадни отвличат Роналд Уизли и Хърмаяни Грейнджър, като ги затварят в тъмниците на щаба на смъртожадните.
Прие една от битките меджу смъртожадни и аврори, Емили загубва детето си от Драко.
След малко повече от година обаче, двамат вече се сдобиват със син, заради когото ще трябва да направят труден избор в живота си. Ще бъдат по раздвоени от всякога.


Слабостта на мародера...*Завършен*
~Автор: `Белатрикс`Лестранж`
~Резюме: Във фикчето се разказва за мислите,които препускат из главата на Опаш през последната му минута живот

Смъртта на Волдемор
~Автор: RON@

Смъртта на Лили и Джеймс Потър
~Автор: Dqvolsko^6tastie
~Резюме: Фик за родителите на Хари,и за ноща,в която срещат смъртта си..Лили и Джеймс са принудени да се укриват,заедно със своето дете,и не подозират,че са станали жертва на предателство..Волдемор открива скривалището им,и ги убива..насочвайки се към Хари,неговата смъртоносна магия рикошира от бебето,и го поразява,почти унищожавайки го..

ХП:Новите избраници-Клио Даниел Чарли и ТинТин
~Автор: sun_goddess_92

Хрониките на Бен
Хрониките на Бен(продължение!)
~Автор: Lins

Целувката на дракона
~Автор: Dqvolsko^6tastie
~Резюме: ''Целувката на дракона''-това е моя фик,в който става въпрос за една съвсем различна от книгата гледна точка за характерите и чувствата на героите..Драко Малфой е бил съвсем нормално момче,докато един ден баща му,смъртожаден,укривал се след изчезването на Тъмния лорд,се завръща у дома,и започва да тероризира сина си,опитвайки се още от детството му да му изгради психика на смъртожаден..По време на четвъртата си година в училището на Драко му е възложена задача,която трябва да изпълни..Нещата,обаче се променят,когато той неусетно се влюбва в Хърмаяни Грейнджър,която е момичето на Хари Потър..След глави,свързани с много сълзи,една тежка раздяла,изключително долна,гнусна статия на Рита Скийтър,дрязги,тежки моменти.. Драко е избравен пред тежък избор..на коя страна да застане..и дали да послуша сърцето си..или да остане верен на баща си..

Червеният цвят говори за Любовта
~Автор: cat_woman
~Резюме:Няколко последователни случки, видяни през погледа на децата на семейство Потър, на семейство Блек и Джини Уизли. Как всеки един от тях възприема любовта и какви измерения има тя за тях.

Чисто и просто за Хари и Джини
~Автор: ~EL~
~Резюме: Разказва чисто и просто за Хари и Джини - любовни трепети, радост, раздели, едно дете, ревност... и смърт...

Dernier Adieu
~Автор: lonkata
~Резюме:

~*Missing*~
~Автор: Poison Girl
~Резюме: През седмата учебна година на Драко Малфой, в "Хогуортс" пристига ново момиче, което преобръща целият му свят с краката нагоре, като се започне от караници и побой и се стигне до припламване на искра.
За пореден път можете да се убедите, че светът е малък, а каквото е решила съдбата - просто се случва.


Mon Ange [завършен разказ]
~Автор: XtazZy
~Резюме: Историята на Меропа Сийл - жена, която е летяла из облаците, на крилете на собственото си себелюбие. Спомени, мисли, чувства. Разказ, който пише, докато животът я напуска. За "ангелът", който я е върнал на земята...

Toujours Pur
~Автор: ^Kaminari^
~Резюме: Фик за най-интересните персонажи от рода Блек и част от техните преплетени истории. Родът Блек вместо винаги чист (Toujours Pur), става с всеки изминал ден по-черен и по-мрачен.

Stop! Dimentica!
~Автор: ~EL~
~Коментари
~Резюме: Хари и Джини! Джини и Хари! Разтъсрвани от любов и страст! Разделяни от страх и ужас! Дали любовта им ще успее запази живота на детенцето им и ще им помогне да останат заедно...


Последната промяна е направена от ~EL~ на Вто Авг 11, 2009 2:22 pm; мнението е било променяно общо 64 пъти
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
PianoLady
МнениеПуснато на: Сря Май 23, 2007 8:42 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

It's never lupus

Регистриран на: 05 Юни 2006
Мнения: 1434
Местожителство: Деветата Луна на Атлон

Незавършените (все още) фенфикшъни:

Ако ти остава един час живот...
~Автор: lo_slipway
~Резюме:

Андромеда Блек
~Автор: GinnyWeasley
~Резюме: Тук става дума за живота на второто момиче Блек. Тъй като за нея има съвсееем малко в книгите, а и никой не е писал кой знае колко за нея, реших да напиша един фф на тема "Блек" и аз...иии тъй като Андромеда и Сириус са ми любимци от Блек, а за Сириус има препредостатъчно, си избрах Андромеда...Надявам се да ви хареса

Белатрикс`Лестранж
~Автор: `Белатрикс`Лестранж`
~Резюме: Разказва за живота на дясната ръка на Волдемор-от раждането до смъртта.Разказват се през какви изпитания минава тя,за да стигне до такова високо ниво сред Смъртожадните.

"Братът на Волдемор"
~Автор: bfmv_fenka
~Резюме:

Българка в Хогуортс
~Автор: НимфаДОРА_Тонкс
~Резюме: Българката Меги попада в Хогуортс и разказва за преживяванията си там. Тя ще научи много нови неща, ще попадне във вълнуващо приключение и ще се постарае да разкаже за основните разлики между новото и старото и училище. Смях, закачки, флиртове, но и доза страх и малко кошмари - всичко това ще намерите в "Българка в Хогуортс". За любителите на зап;летени загадки и разкриването им, няма да ви разочаровам, поне се надявам.

Веднъж в живота..
~Автор: Dqvolsko^6tastie
~Резюме: ''Нямаш шанс да завладееш света..не и сам,не и без чужда помощ..ТЯ ще се роди,ще расте,и ще сее унищожение по пътя си..ТЯ,детето на Тъмния лорд,и на дъщерята на най-големия му враг..В НЕЯ ще дремят две същности,Абсолютното добро,и Абсолютното добро..един ден ТЯ ще направи своя избор..избирайки на чия страна застава,съдбата на магьосническия свят ще бъде изправена пред ужасно изпитание..''..''Веднъж живота'' е един фик от малко по-сериозно естество,в който се обръща внимание на превратностите на съдбата..Симон Дъмбълдор е едно странно момиче,в чийто характер се преплитат обезпокоително най-различни същности..тя не познава родителите си,и е отгледана от дядо си,Албус Дъмбълдор..на 16 години се премества да учи в ''Хогуортс'',заедно с най-добрата си приятелка,Лили Еванс..опознава Мародерите,влиза в дрязки със Сириус,и се опитва да научи повече за родителите си,и за тяхната съдба..и успява,когато,в една обикновена нощ баща й най-после се появява в живота й,за да вземе онова,което му принадлежи..Фика криволичи между миналото и бъдещето,проследявайки съдбите на герои,свързани пряко помежду си:Сириус,Симс,Джой,Лили и Джеймс..две момчета,двама Мародери се борят за любовта на момиче,което не може да обича..и което се колебае по кой път да поеме..Ще успее ли Джеймс да накара Лили да се влюби в него?Ще избере ли Симс да се присъедини към баща си?Ще стане ли Питър предател,и ще се отрече ли от приятелите си?Прочетете,и,стига разходката през времето да не ви обърка,ще разберете..

Вещици
~Автор: All_Saints
~Резюме: Става дума за вещерско общество, което има своята избраница.
Момичето ще премине през много препятствия, но накрая ще спаси света от тъмната вещица Одилия.


Винаги и завинаги
~Автор: iani
~Резюме: Това е продължението на историята за живота на Шарлът Купър, дванайсет години по-късно. Тя трябва да се справи с отглеждането на трите си деца, въртенето на собствен бизнес и... бягството на мъжа й от Азкабан.

Волдемор-Създаването на седемте хоркрукса
~Автор: Kras_i
~Резюме: Кой съм аз ли?Аз съм абсолютното зло...този,от който всички се страхуват...Том...Мерсволуко...Риддъл...Ти знаеш кой...Онзи,който не бива да се назовава...Аз съм Лорд Волдемор.
Фика се разказва за времето когато Волдемор е седммокурсник.Постепенно той се превръща в зрял мъж,а с това способностите и хоркруксите му се се увеличават.Волдемор започвва да събира сои посредници,като започва от най-верните си "приятели" от ученическите години-двамата братя Абрейксис и Орион Блек и Еван Розие и продължава с Мелинда Малфой и Макс Малфой,Аластор Лестрандж...
Създаването на Черният знак е подобаващ момент.За първи път той стои над замъкът "Хогуортс",когато множество ученици и учители са избити до намесата на Дъмбълдор.От този момент Волдемор се страхува от него и не припарва в "Хогуортс".Приключенско фикче,пълно с измислици и страх.


Вълшебства в мрежата
~Автор:PianoLady
~Резюме: Героите са разпръснати в различни магьоснически училища, но всички са родени и отраснали преди това в България. Това, което ги обединява, е форум, на име Потър мания, където поради малко недоразумение и с помощта на няколко ЛС-та, се заплита малка любовна историйка... Дали объркването ще прерастне в нещо повече? Какво ще стане накрая? Ми и а не знам още.

Върховният маг [разказ... за сега]
~Автор: Bellatrix Lestrange
~Резюме:

Главно за Джеймс и Сириус
~Автор: la_gata1907
~Резюме:

~*~Дай ми този миг~*~
~Автор: ^Kaminari^
~Автор: ~EL~
~Резюме: Един по-различен поглед върху връзката на Хари и Джини. Страстта и любовта са първопричини за историята на двойката

Да обичаш на инат
~Автор: iani
~Автор: poli potter
~Резюме: Фик за живота на Рон и Хърмаяни след последната глава на книга седем. За тяхното приятелство, любов и съвместен живот. Съдържа спойлери.

Джеймс и Лили
~Автор: ~EL~
~Резюме: тъжната история на родителите на Хари Потър. Страст, ревност, любов, болка, страх, смърт – всичко необходимо за една прилична сапунка!

Джеймс Потър
~Автор: angelova
~Резюме:

Джини Уизли
~Автор: Eмчето
~Резюме: Тази история ми хрумна съвсем случайно.Пиша още два фика,но Джини ми е една от любимите героини и си избрах нея.Исках за Хърмаяни,но тя е включена в предостатъчно фикове.В този разкяаз се разказва за Джини през училищните й години,а после се присъединява към Ордена и се влюбва в най-неподходящия човек.Няма да разкривам края.

Долината на сенките
~Автор: Queen of Naboo
~Резюме: Едно малко момиченце, още ненавършило 14 години - възрастта, която е необходима, за да влезеш в училище през XIXвек - влиза в "Хогуортс". Очевидно е, че тя има по-специални способности - но какви?

Дори сега / Even now...
~Автор: andi_11
~Резюме: Последната година в Хогуорт на Драко. Има си приятелка- Чо Чанг и животът върви добре, докато един ден не научава, че трябва да се ожени за напълно непознато за него момиче - Изадора Смит.
Изадора е карсива млада жена, по която Луциус изпитва увлечение, което бързо преминава в страст и все по-често тя започва да топли леглото му докато най-накрая той не решава, че единствения начин да я държи близо до себе си е да я ожени за сина си.
В нощта на сватбата им - Чо се самоубива. Драко е съкрушен, но не може да направи нищо. Не обича съпругата си, но с годините започва да изпитва привързаност към нея. Всичко въврви добре, докато един ден вече порасналият младеж не заварва баща си и съпругата си да се карат. На кой да повярва- на този, който е бил негов идеал през целияму живот, или тази, която го разбира?
Всеки в имението Малфой се бори да постигне целта си по един или друг начин. Завъртат се интриги , примесени със спомени и любов. Кой ще излезе победител от тази "игра" не се знае.


Драко Малфой
~Автор: Ани Грейнджър
~Резюме: Това е цялата история на Драко Малфой, която започва от неговото раждане, после става дума за неговото детство, отиването и престоя му в "Хогуортс" и по-нататъшния му живот.


Дъщерята на Волдемор 2 - Земя на Хаоса
~Автор: Bellatrix Lestrange
~Резюме:

Дясната ръка на Волдемор
~Автор: Tifa
~Резюме:

Единственият
~Автор: Дийдра
~Резюме: Историята на Том Риддъл и Алана Фонтейн.

Една история 3
~Автор: Anna Valerius
~Резюме: Третата част на историята започва 6 години по-късно.Джесика и Драко вече имат две деца-Ерик и Ребека и живеят спокойно в едно от провинциалните имения на рода Малфой,когато неочаквано една вечер им се налага да го напуснат посред нощ тъй като мъгълите от близкото село искат да заловят Джесика и да я убият.Причината е ясна-министерството на магията не е успяло да прикрие съществуването на Магьосническия свят след Черния ред наложен от Волдемор,и мъгълите вече знаят и не са особено дружелюбно настроени срещу магьосниците.осланяйки се на историята те смятат,че единствено жените могат да притежават магически сили и затова злобата и омразата е насочена най-вече към тях.
Героите минават пред множество трудности,рушащи връзки и съзващи нови, избори,които ще се окажат съдбоносни за бъдещето им. Правят неща в името на нещо по-ценно от живота и честта им и се впускат в яростна битка със съдбата,за да спасят онези,които усмислят живота им.


Една история за Ариана Дъмбълдор
~Автор: krota1
~Резюме: Това е история, в която се разказва главно за живота на Ариана Дъмбълдор.Историята започва по време на 4 година й година в учелище. В разказа е спомената и нейната тайна ,за която никой освен семейството и не знае!


Един край и едно ново начало!!!
~Автор: Джини~Уизли
~Резюме: Всичко започва след като Хари задно с Рон са победили Волдемор.
Хари се е оженил за Джини а Рон за Хърмаяни.Джини и Хърмаяни раждат едновремено.Джини си има момченце-Сириус а Хърмаяни момиче-Белатрикс(Бела).
След единаисет години двете деца отиват в Хогуъртс където се спреятеляват с Алис(дъщерята на Луна и Невил).Малко по-малко живото си тече и се появяват нови зли сили-кръвожадните.Те са водени от Драко Малфои...


Един път и аз на страната на доброто?
~Автор: Tifa
~Резюме: Действието се развива по времето на бащата на Хари Потър.
Главните герои са Сириус Блек-играча на Хогуортс- и Емили Греис-момиче лудо влюбено в него, но изпълнена със страх от това, че най-верочтно ще бъде поредната в живота


Загадките на 4-те предмета
~Автор: Kras_i
~Резюме: В един най-обикновен ден Джеймс-Сириус Хари Потър получава писмо за "Хогуортс".Историята започва от тук.Джеймс,заедно със своята най-добра приятелка Виктория Блек заминават за "Хогуортс",без да подозират,че с постъпването си,двамата ще се отдалечат един от друг.Дуел,ново приятелство и караница ще доведе до раздялата на Вики и Джеймс,раздяла,която продължава седмици наред.Накрая,подтиквани от воите приятели,Вики и Джеймс отново стават приятели.Следва Коледна ваканция в дома на Джеймс заедно с най-добрите му приятели-Теди Лупин,Виктория Блек,Хелга Смит,Люк и Лизандър Лонгботъм.След това всичко тръгва по старому,но не задълго."Хогуортс" е разтърсен от изчезването на най-скъпите неща в "Хогуортс".Една сутрин Луиза,Скорпиус,Хелга,Вики,Джеймс,Лизандър,Теди и Люк се събуждат,за да унаят,че пръстенът на Салазар Слидерин,чашата на Хелга Хафълпаф,меча на Годрик Грифиндор и диадемата на Роуина Рейвънклоу липсват.Навсякъде където и да се обърнат,осмината чуват шушукания и всички смятат,че именно Джеймс и Скорпиус са отмъкнали вещите,обединявайки се.Но същият следобед,отивайки в Библиотеката,Лизандър отваря таен вход,оставен от Създателите на "Хогуортс",вход към незнайна Стая На Създателите,която може да бъде открита само от наследниците на четирите дома.Загадката става още по-интересна,когато Луиза е отвлечена.Останалите седмина се обединяват в търсенето на Лу и Четирите предмета,а след това...Скорпиус разбира нещо важно-не е важно от кой дом си и дали си мъгълокръвен,или чистокръвен,важно е какъв си вътрешно.

За Сириус Блек и Джесика Маккензи
~Автор: Eмчето
~Резюме: Разказва се главно за Сириус и Джесика(то се разбира де)и за техния живот.Нещо като сапунка.

За сега без заглавие
~Автор: black_widow
~Резюме:

Змийска следа
~Автор: mazniq
~Резюме:

И след края /Дързост и Красота/ ...
~Автор: nikolet4ety
~Резюме: Хари, Джини и сие...пак! Разказва се за последната им година в "Хогуортс", която е след битката. Рон и Хърмаяни се скарват жестоко и си остават така почти до края (поне така си мисля - може да променя нещо в движение). В училище постъпват две нови момичета - Лесли Тонкс (всъщност не е съвсем Тонкс, ама т`ва се разбира малко по-късно) и Аналин Брус, която все още нямам ясна представа за какво ще използвам. Към края на историята се появява и дъщерята на Нарциса и Луциус, която сближава много двама души.

И сред цветята Той и Тя,любов и тъй нататък
~Автор: EM-FEN
~Резюме: Любовната история на две души,разделени от герба на гърдите си и от фамилиите,които носят.Предстоят им трудни изпитания,много плаващи букети и тъй нататък...

... и там свършват всички звезди?
~Автор: Veritas
~Резюме:Започва в края на шеста книга, след погребението на Дъмбълдор. Хари и Джини аха да скъсат, но тук историята кривва по различен път и те остават заедно, но с това добрите новини май се изчерпват. Светът изглежда им е обявил война.
Разказ от типа "What If" - моята версия за съдбата им, след като взетите решения са малко по-различни.
Предимно от гледната точка на Джини, но има и изключения.


Игра на покер със съдбата/Черната Вдовица
~Автор: XtazZy
~Резюме: Трите заглавия... Начи "Приказка" е ясно откъде идва, "Игра на покер със съдбата" е едно сравнение, което ще направя, когато дойде кулминацията. "Черната вдовица" е женски паяк, който изяжда мъжкия след полов акт. Сега... Иде реч за Лупин, но не за мародерите. Те са второстепенни герои. Като цяло е любовна история за това как можеш да сринеш целия си живот, блъфирайки. За това колко неща променят двете дяволски думи, а именно "Обичам те"....

Избор
~Автор: Теодито
~Резюме: ...Намираше се на една поляна, но се наблюдаваше някак отстрани. Над нея се струпваха облаци... бурен вятър разпиляваше дългата и черна коса, а очите и... очите и бяха някак гневни, злобни, потъмнели и пълни с енергия и сила... беше плашеща... вятарът разхвърляше листа и клонки наоколо, а на близо уплашено ято птици отлиташе с крясъци... после картината се смени... тя се намираше сред много хора... те бягаха и крещяха, страхуваха се от нещо... плашеха се от... нея... а тя ги поглеждаше и те просто се строполяваха на земята, гърчеха се и от носът им бликваше кръв... най-лошото беше, че по време на този сън тя се чувстваше прекрасно, чувстваше сила, енергия... мощ... удоволствие...

Разтърси глава в опит да спре спомените и се замисли за причините за този сън. Може би онази случка бе виновна. Всичко започна преди няколко месеца, а един инцидент обърка всичко. А може би всичко започваше още по-назад във времето... Емс нямаше как да знае, можеше само да предполага за причини и да оправдава съня си със случката.


"Изповед"
~Автор: `Белатрикс`Лестранж`
~Резюме:

Има повече неща по небето и земята...
~Автор: Felina
~Резюме: Вземаме един младеж с амбицията да става Смъртожаден. Добавяме втори, заел се да спасява света, няколко сенчести фигури от миналото и на двамата, магьосница, постепенно губеща силата си, едно-две домашни духчета с минало зад гърба си... древен орден, натоварен с опазването на магията из тукашните земи... и, естествено, закъде без могъщото задкулисно присъствие на Черния лорд!... Поръсваме с щипка интрига и шепа надлъгване, захлупваме с капак от подозрения и тайни и ги оставяме да се пекат на бавен огън...

Имената и техните притежатели
~Автор: PianoLady
~Резюме: Разказ за времето след края на войната, за познатите ни герои вече пораснали и за децата им, търсещи истината за хората, чиито имена носят. Истината обаче я знаят прекалено малко хора...

Интересни времена
~Автор: Death Is Angel
~Резюме: Разказва се за живота на Алис Лонгботъм (от втори срок на седми курс). Запознава се с бъдещата си любов и не го намира за много симпатичен. Алис е умна (членува в клуб "Шшт" наречен така от Джеймс Потър и Сириус Блек) симпатична, с мноого променливи настроения и страшно заядлива. Мечтата й е да стане аврор. В една мисия, която й е възложена от Ордена на Феникса трябва да отиде в Новгород (Русия), заедно с доскорошния си съученик Франк Лонгботъм. Там осуетяват една от целите на Черния Лорд и биват набелязани като голяма пречка. По времето на тази задача лумва пламъка на любовта между двамата и там се сгодяват. Волдемор пада от високата йерархия, в която се е изкачил, при убийството на Лили, Джеймс и опита за покушение срещу Хари Потър. Малкото им момченце (Невил) е на годините на оцелелия Хари. Двамата аврори биват жестоко измъчвани от Смъртожадните: Белатрикс, Рудоуфус и Рабастан Лестранж заедно с сина на предстоящия нов "министър на магията" - Барти Крауч Младши. При това измъчване с непростимото проклятие "Круцио" смъртожадните не могат да изкопчат нищо за местонахождението на "господаря им". Алис и Франк са в в магьосническата болница Св. Мънго много години с диагноза на психични отклонения (шизофрения). В действителност двамата са били съвсем нормални, но нямали възможността да го покажат външно. Алис мислила като нормалена жена, но тялото не се подчинявало на разума й. След дългогодишни лечения и терапии се оправят. Продължават няколко месеца работата си като аврори, но биват убити от Белатрикс...
Всичко е написано като спомен за Невил. Алис го е оставила преди да бъде убита.


История за една любов
~Автор: sarita
~Резюме: Историята се развива по времето, когато Мародерите са в училището. Когато Алис тръгва със Сириус, двете й приятелки, Лили и Касиди, се виждат принудени да се сдружат с групичката. Това ще им донесе много и различни емоции и ще преобърне тотално целия им свят.

Историята на Анастасия
~Автор: mili4ka
~Резюме: Ами става въпрос за двама българи, Сия и Макс, които до 5-тата си година учат в "Дурмщранг".В края на годината им се отдава възможността да се преместят в "Хогуортс".Трябва да се положи единствено изпит, с който да покрият този за СОВА.Сия решава веднага да се пробва, защото заминаването в "Хогуортс" е нейна мечта (любимата й леля Алма е учител там), докато Макс го прави заради братовчедка си.След като успяват на изпита двамата заминават за Англия.Там ще срещнат интересни хора, ще намерят нови приятели...

Историята на принца
~Автор: Lady Bella
~Резюме:

Какво е да си щур?
~Автор: AshleyTisdale
~Резюме:Тази история се случва около 20-30-40 години след Хари... Неясно колко, все пак най-вероятно 40... Та всичко се разказва както е видяно от главната героиня и то си е за нейния живот. В началото - без приятели и с много врагове, а след това всички започват да я харесват и то само защото излиза с най-популярното момче в училището - Внучето на Теодор Нот, което е кръстено на него... като цяло те са същите имена като на ХариПотърските слидеринци, че нещо не можах да измисля други...

Какво се случи след това-история с продължение
~Автор: Eмчето
~Резюме:

Клеър Фишър
~Автор: EM-FEN
~Резюме: Разказва се от името на момиче,проявило способностите си на магьосница на четиринадесет години.Започва да учи от метвърти курс в "Хогуортс".За три години в живота и не се случва нищо интересно,защото Клеър е заета с наваксването на изпуснатото през онези четири години,в която тя не проявява признаци на магия.Живота и се преобръща в седмата и последна година в престоя и в училището.Първите любомни трепети,първата загуба,първите разочарования...

Коне + Любов = Любов по латиноамерикански
~Автор: ДжифДжиф
~Автор: Silver Mist
~Резюме: Харито Джеймсито Потрес и Джинита Молисита Уизлес са героите на тази сапунена опера. Тяхната обречена любов ги прекарва през мнго изпитания, конска пот и яздене на бели коне по посока Залеза... но накрая оцелява.
От понеделник до петък, седемнайсет часа, по Сапун-ТВ... гледайте, за да се смеете!


Красавицата и Звяра
~Автор: Джини М.Потър
~Резюме:

Кървави сълзи
~Автор: EM-FEN
~Резюме:

Лили Лестранж... От началото до края...
~Автор: Death Angel
~Резюме: Действието се развива след края на Книга 7. Смъртожадните са без водач, но решени да отмъстят за господаря си. Лили Лестранж, дъщерята на Белатрикс, отива да учи в „Хогуортс”, за да държи Потър и сие под око, а междувременно иска да отмъсти на цялото семейство Уизли за смъртта на майка си. Но скоро ще научи нещо, което ще промени целия й живот. Що годе интересна история, с неочаквана развръзка и край и леки елементи на сапунка.

Лили Потър
~Автор: hermione13
~Резюме: В Лили Потър става съпрос за дъщерята на Хари и Джини-Лили. Тя е първи курс и преживява различни приключения, като ги споделя с приятелите си: Хюго, Фред и Сю. Има някои нови преподаватели, един от които е Тед Лупин, който става учител по ЗСЧИ. Говори се и за наследник на Волдемор, събиращ отново смъртожадните. Ордена на Феникса пак се събира.

Липсващата учебна година
~Автор: Mistress
~Резюме: Моят ФФ, е за "липсващата" учебна 1997-1998 година. В ДС Роулинг ни занимава с приключенията на Хари и компания и само мимоходом отбеляза какво се е случвало в Хогуортс. Затова реших да развия събитията през тази учебна година като покажа какво, според моето въображение, се е случило там. За да не развалям герои на Роулинг, а и защото ми бе много по-лесно, реших да разкажа за тази година през очите на една нова героиня - Дена Мейферт. Дена идва от Щатите и попадна в изключително опасната обстановка в Хогуортс - настоящият директор е убил бившия, а двама смъртожадни са поканеи да преподават в древното училище. Ако решите да ми обърнете внимание, ще прочете за приключенията на ветераните от ВОДА, поставени в опасни ситуации и решаващи сложни вътрешни конфликти със самите себе си. Най вече главната героиня, която се оказва дъщеря на черен магьосник...

Лун и Нимфа
~Автор: Baby
~Резюме: Тонкс разказва за последните си години в Хогуортс и за преживяванията покрай Мародерите.Внезапно пламва любов,която ще разруши всякакви граници и ще направи раздялата невъзможна.Питър Петигрю изчезва.Вече близо година го няма,а някои хора още страдат за него..Интересна история с неочакван край.

Луси Вандекамп... От началото до края...
~Автор: Mishochi
~Резюме: Били мрачни времена. Вампири и върколаци все още властвали на д света. Дори след толкова много хилядолетия все още съществува мита за избраната. Тя ще оттърве света от всичко зло и мрачно. И тогава след толкова години чакане се родила в семейството на прочути магьосници. Пораства години след победа на прочутия Хари Потър на Волдеморд. Но заплахата все още не е премахната. Какво ще направи? Ще се справи ли с толкова много информация на веднъж? А дали въобще ще оцелее?... никой не знае...

Любовни истории
~Автор: Джини~Уизли
~Резюме: В фика се разказва за любовта и препятствията на четеримата мародери...Джеимс,Сириус,Ремус и Питър...любовта ще ги промени...Ще се наложи да се изправят срещу новата надигаща се тъмна сила Волдемор и неговите смъртожадни.Страдания и сълзи и все пак ще има много щастливи моменти които ще ги накарат да не съжеляват че някога са обичали.

Магическата четворка
~Автор: Nedelina Ivanova
~Резюме: Действието се развива след падението на Волдемор. Разказва се за четирима приятели,говори една от тях-Валъри Джоунс. Другите са Шон,Ан и Брайън. Описани са главно чувствата и преживелиците на Вал. По същото време и смъртожадните се въздигат и искат да нападнат и завземат "Хогуортс". Нататък...във фикчето.

Магьоснически приказки
~Автор: ne4istokruvnata
~Резюме: Въз основа на приказките на Бийдъл Барда правя свои собствени магьоснически приказки.

Мародеите...Всички тайни за тях...
~Автор: Lexx-kai
~Резюме: Този фик разказва за мислите на мародеите и техните приятели. Един техен приятел бива убит и те решават да дирят този човек ако трябва цял живот но важното е да отмастят.

Мелани
~Автор: (:smlhug:)
~Резюме: Става въпрос за живота на Мелани Блек. Тъй като е извънбрачна дъщеря на Орион Блек, и то от мъгълка, тя е мразена от почти всички в "семейството". Във фика се разказва нейната история - от постъпването й в "Хогуортс" до смъртта й, малко след като е завършила.

Мемоарите на един смърножаден
~Автор: Lora Petkova
~Резюме:

Момичето от Къщата на люляците
~Автор: Sof4encee
~Резюме:


Момичето с компаса
~Автор: Mrs_MaLfOy
~Резюме: Ейдриън и Аник Пюси са първи приятели на Хайнрих и Сара Вейлщайн- смъртожадни слидеринци с немски произход.Заедно изпълняват нарежданията на черния лорд Волдеморт и един ден отиват при него да им даде поредното нареждане. Но ето, че не отиват в най- неподходящия момент и по вина на Хайнрих Волдеморт губи контрол над Драко и мисията да убие Дъмбълдор остава неизпълнена.Разгневен лорда остава на най-доверения си човек Белатрикс Блек да измисли наказанието на служителите и тя решава дъщерята на Пюси да плати за грешката на Хайнрих като я убива и духът броди из „Хогуортс” като заместител на разпределителната шапка с компас в ръце. Поради тази трагедия двете семейства се разделят, а когато лорда загива окончателно прекъсват всякакви взаимоотношения. След много години сем. Пюси имат син, а сем. Вейлщайн –дъщеря, които от момичето с компаса са разпределени в „Слидерин” и макар че са като куче и котка обстоятелствата ги събират и макар че родителите им се мразят двамата се влюбват и заедно се изправят пред трудностите с които ги изненадва живота.Когато Анян разбира, че момичето с компаса му е сестра той решава на всяка цена да й помогне да я отърве от мъката , а в замяна тя му помага да се бори за щастието с момичето, което той обича….
_________________
Последната промяна е направена от PianoLady на Сря Дек 24, 2008 2:24 pm; мнението е било променяно общо 65 пъти
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
~EL~
МнениеПуснато на: Вто Май 29, 2007 2:38 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

~аmantes amentes~

Регистриран на: 22 Юли 2006
Мнения: 4050

Продължение на списъка с незавършени фикове:

Най-дългият миг страдание
~Автор: ne4istokruvnata
~Резюме: Младият Регулус Блек става смъртожаден,за да преследва една заветна цел,обещана им от Волдемор - идеален свят,в който чистокръвните получават всички блага,а на мътнородите и родоотстъпниците са отредени само долните слугински задължения или пък са затваряни в Азкабан.Но нищо не е идеално и нищо не е съвършено.Скоро Регулус се убеждава,че целта на Волдемор е много по-различна от описаната,а убийството на баща му - Орион Блек,е последната капка,която препълва чашата и кара младежът да се обърне срещу Лорда и да издирва начини да го унищожи.Младият Блек единствен разгадава тайната на Волдемор и успява да открие и вземе един хоркрукс,за което обаче заплаща с твърде висока цена - живота си.

Нарциса Блек
~Автор: Джини~Уизли
~Резюме: В фф се разказва за живота на Нарциса...от ученическите и години до самата и смърт.Първо преследвана от депресия Нарциса без малко да се самоубие после спасявана от Луциус с който след време стават гаджета.Много препятствия за любовта им и много тъга и рани.След време коравата обвивка на Нарциса се разпуква и тя остава само с сълзите и тъгата си...както и със сина си Драко...Малфой старши умира...Нарциса се залавя да отмъщава на всички и всичко за смъртта му...в това дело и` помага сина и`.За устаналото в самия фик.

Наследницата на Блек
~Автор: sarita
~Резюме: Тук става дума за преживяванията на Хари след смъртта на Дъмбълдор. Той разбира, че Волдемор е тръгнал по петите на едно момиче - Кристин Блек, която по всяка вероятност е опасна за него по някакъв начин. Хари решава да я намери и да разбере как тя може да му е полезна. Оттук нататък почва унищожаването на хоркруксите и всичко ще се реши в последната битка...

Началото на края на една току-що започваща история
~Автор: blue_ocean
~Резюме: Една история за пътя.Пътя на болката,чувствата и самотата!По този път ще поеме един измъчен и наистина вечно самотен мъж,учител в Хогуортс-Сивиръс Снейп.Той ще усети болката от загубата и болезнената самота,от която няма изход!Паралелно с неговата история Драко ще открие своята по-специална страна...в лицето на единствената надежда Сивиръс да изпита щастие отново-Кейси!

Незабравими спомени /ФФ/
~Автор: Djini_Harmaqni
~Резюме: Всичко се случва около година-две преди смъррта на Лили и Джеймс Потър.Мародерите и Лили решават редовно да се събират,и чрез мислоем да се впускат във собствените си спомени.Така те преживяват отново приключенията и живота си!

"Нека мързелът пребъде"
~Автор: iv4eto_71
~Резюме: Фика ми е за две момичета на различни възрасти в дом "Слидерин" двете са близки приятелки въпреки,че са в различни курсове.Съдбите им обаче ще се преплетат с тези с които не искат

Нещо лично
~Автор: GinnyWeasley
~Автор: borito93
~Резюме: Става въпрос пак за Хари и Джини. Любов, какво повече да кажа, не сме го измислили по-нататък, всичко зависи от настроенията ни.

Нима там свършват звездите?
~Автор: Mimmy Potter
~Резюме: За Хари и Джини И Фред и Джордж

Новият финал на DEATHLY HALLOWS
~Автор: Малфой
~Резюме: Описвам битката в "Хогуортс" и моментите след връщането на Хари, Рон и Хърмаяни там. Вмъкнал съм това как намират последния хоркрукс на Волди (базирано, разбира се, на оригиналната книга) и как го унищожават. Чашата на Хафълпаф също намира място тук.
Втората част на фенфикшъна разказва за премеждие в отдел "Мистерии", за смъртта на Снейп (жалко!) и за смъртта на Волдемор, който отваря заключената врата.


Новото поколение...
~Автор: djikito533
~Резюме: Новото поколение на героите от Хари Потър е тук!Синът на Драко и синът на Рон се влюбват в мъгълка.Харолд въпросният син на Рон я взима със себе си в Хогуортс като я крие с невидимката.
Странни събития около момичето доказват че и тя има сили.Мъгълката се оказва ФЕЯ!Какво става нататък?Еми и аз незнам


Нормалният живот на ненормални хора
~Автор: nikol_ivanova96
~Резюме:В този фик се разказва за мъгълка и магьосник които се срещат благодарение на своите кучета. Двамата са от един град, едно училище и един клас. Той е изгонен от Хогуортс заради ужасно поведение...
Но един ден Майк ще трябва да се завърне в своя свят...Пък на татък ще прочетете сами


Нямам нужда от приятели, и сама мога да си съсипя живота!
~Автор: []salaZaria[]
~Резюме: Една история, за богата и чистокръвна магьосница. Красавица, невярваща в щастието, любовта и приятелите, може би най-ценните неща в живота. Не и докато не ги изпита...Действието се развива по времето на Драко и компания в "Хогуортс", преди последната битка с Волди. Предупреждавам, че ако не още от началото, то поне по-късно ще го обърна на жестока сапунка!

Обикновена Потър-година
~Автор: (:smlhug:)
~Резюме:

"Обичам те..."
~Автор: neli7o
~Резюме: Историята на едно момиче отгледано от сестра си...чувствата му...преживяванията и най важното изборите които ще трябва да направи. А те са много...и важни...дали ще се поддаде на изкушението да отмъсти или ще последва разума си. Двете водят към различни посоки и няма компромис...беше й предоставен шанса да изгради съдбата си, и тя направи избора който трябваше, но докъде води това??? Съмнение - и да и не! Напрежение - колкото е нужно! Любов - в изобилие! Ревносст - също! Хумор- не мога да пропусна

"От един инат"
~Автор:`Белатрикс`Лестранж`
~Резюме:"От един инат" е фик,в който се разказва за книга,която ще промени из цяло мисленето и живота на едно обикновено момиче,книга,която ще й помогне да разбере истината за живота си и смисълът на самия живот.

Още без име
~Автор: GinnyWeasley
~Резюме: Става дума за 5тата, 6тата и 7мата година на Хари в Хогуортс. Събитията от книгите са следвани, поне най-важните, с тази разлика, че Хари е с Джини още в края на Ордена.

Патрисия Синистра
~Автор: Малфой
~Резюме: Обяснявам поведението на Синистра, докато тя посещава гроба на брат си. На преден план съм извел погазването на моралните ценности и що-годе понятно съм обяснил докъде води убийството. Става въпрос за края на разказа. В общи линии акцентирам върху държанието на Патрисия, върху мислите ù и нейните възприятия... Това разказче не е разказ за приключения, по-скоро е извод, вграден в повествованието под формата на думите на учителката.

~Песен на песента ми~
~Автор: ~EL~
~Резюме:Продължението на Stop!Dimentica! Дали за Хари ще има светъл лъч в края на тунела или ще продължи да потъва, докато не се събере отново с любимата си и дъщеря си, този път завинаги...

Поддръжниците на Волдемор
~Автор: domi
~Резюме:

Последен шанс
~Автор: Desert Rose
~Резюме: Когато Иэабел и Айрин случайно попадат в Града на Смъртожадните не очакват, че Дъмбълдор ще им въэложи нещо иэвън силите им. Но връщане наэад няма, така че ще трябва сами да открият пътя на аврорите към Града и началото на последната война.

Последната битка
~Автор: kelly/clarkson/93
~Резюме: Магьосническата война е към своя край.Последната битка наближава,а след нея всичко ще се преобърне напълно.Ще оцелее ли Хари ?Избраният е пред много труден избор .Трябва да реши дали да остане на земята, или да поеме нагоре към портите на рая,но скоро разбира,4е не може да е с родителите си.4аст от душата на Волдемор се е вкоренила в него и той трябва да я унищожи.Когато се връща отново при приятелите си като дух вижда,че животът им е немислим без него.Фактът,че Черният лорд се таи в него дава нови надежди на смъртожадните за въздигане на господарят им.На помощ ще се притече Господарят на феникса ,който ще се възвърне да съобщи на Хари една дълбока тайна..

Последната Пазителка
~Автор: yinki
~Резюме: Това е история за дъщерята на Дъмбълдор, която също като майка си е друид(върховен), пазител на равновесието между Двата свята. Нейните сили са неограничени тъй като тя е наполовина магьосница, наполовина друид. Цял живот е пазила в тайна своя произход, а малко след смъртта на Лили и Джеймс изчезва безследно. Седемнадесет години живее в отшелничество, но след смъртта на баща си се завръща, за да поеме по своя път ...

Пред раззинали бездни до черни стени...
~Автор: Felina
~Резюме: Катрин е експеримент... Но това другите по-добре да не го знаят. Едва на дванайсет, вече е момиче с минало... Но предпочита да си мълчи. Знае повече, отколкото се полага на първокурсничка в "Хогуортс". Но не казва откъде. Да не говорим, че в миналото й има неща, за които и самата тя си няма понятие... И в същото време неистово се опитва да мисли за себе си просто като за обикновено момиче, на което са се случили някои необикновени неща... Намира приятели (трудно), врагове (доста по-лесно), докарва си беля на главата с изключителна лекота... и... май е на път да се влюби...
А сега се запознайте с Дориан. На пръв поглед - редовният разхайтен тийнейджър: светът му се състои от купони, гаджета и сутрешен махмурлук. Да, ама не... Зад тази безгрижна фасада момчето си има сериозни проблеми...


Продължението
~Автор: `Белатрикс`Лестранж`
~Резюме:

Различната...
~Автор: Magic_girl13
~Резюме: Във този фф реших да опитам нещо ново.Станаха много темите за Хогуортс и изобщо за геройте на Дж.К.Роулинг.За това ви представям фф за Дейдре Сало, потомка на древен благороднически род, в който ценностите са на първо място. Дейдре обаче е различна и това различие изпълва нейния живот,живот в света на магията с много обрати, болка и страдания,но на фона на лошото има и лъч любов и надежда. Но това няма да промени факта, че съдбата на Дейдре Сало е да страда...Ще има любов,смърт,страст, омраза и най-вече сълзливи моменти...Всичко необходимо за един добър фф.Приятно четене.

Различната победа
~Автор: Hameleon
~Резюме: Главната героиня(няма да й издам името) досега е живяла в мъгълския свят без да знае, че родителите й са магьосници. Как го приема, какво се случва в Хогуортс четете и ще разберете

Сара Уизли
~Автор: bfmv_fenka
~Резюме:

Седемте скъпоценни камъка на алдемиста
~Автор: Dqvolsko^6tastie
~Резюме: Хари и компания са изпратени да прекарат лятната ваканция в училището.Действието се развива след смъртта на Сириус Блек.В Забранената гора срещат мистично същество,наречено алдемист.То обитава забравен от всички лабиринт,използван преди векове за провеждането на Тримагическите турнири..Но дните на алдемиста са преброени,защото живота му се влияе от лунните фази..Хари и приятелите му се впускат в приключение,опитвайки се да открият седемте скъпоценни камъка,които единствени могат да спасят алдемиста..и да го превърнат в човек..

Сивиръс и Лили-lifelong Love
~Автор: `Белатрикс`Лестранж`
~Резюме: Разказва се за животите на Лили Евънс и Сивиръс Снейп и препятствията,които ще преминат...заедно...препятствия,които ще преплетат съдбите им...

Слидерин-Ново начало
~Автор: nikol_ivanova96
~Автор: Еvanescense
~Резюме: Джесика Лейтимър е 16 годишна ученичка от училището за черна магия Лаун.По незнаен начин тя е наследила силата на Волдемор и трябва да се научи да я контролира.Това се оказва много трудно,тъй като за нея настъпват и много промени.
Намира си приятели в новото училище "Хогуортс",което отначало мрази и разбира,че не е безразлична към Крис Нот,но освен това тя има и много други отговорности,обучава се за смъртожадна и един ден всичко и идва в повече....
Разбира много неща от миналото на майка си и решава да се опълчи срещу Волдемор,който постоянно и дава заповеди.Среща много трудности по пътя си и започва да разбира,че Скорпиус Малфой е единствения,който я подкрепя в начинанието й...


Сребърната арфа
~Автор: НимфаДОРА_Тонкс
~Резюме:Историята е за внучката на Нимфадора и Ремус, т.е. дъщерята на Теди и Виктоар. Тя тръгва на училище в Хогуортс, там се среща с наследниците на Хари и Джини, Рон и Хърмаяни и другите познати герои. Очакват я разкритие на невероятни загадки и много приключения.

Турнирът на севера
~Автор: Kida
~Резюме: Един Турнир организиран от Русия, който ще се превърна в проклютие за много хора. Заискрява пламъкът на третата война, но този път между две държави.

Хари Потър и последната година живот
~Автор: hermione_hurmi
~Резюме:

Хари Потър и Седемтте самодиви
~Автор: ggeerryy
~Резюме:

Хари Потър и седмия хоркуркс
~Автор: black_widow
~Резюме:

Хари Потър и Том Ридал
~Автор: HermioneІ
~Резюме:

Хари Потър през тези деветнайсет години
~Автор: Джини М.Потър
~Резюме:


''Целувката на дракона:Възход и падение''
~Автор: Dqvolsko^6tastie
~Резюме: Фик,продължение на ''Целувката на дракона''..главни герои са отново Драко и Хърмаяни,които,принудени да минат през много опасности и перипетии,трябва да осъзнаят дали връзката им трябва да продължи,или да бъде прекратена завинаги..Фик,изпълнен с любов,омраза,страховити моменти..и много емоционални сривове..Ще надделее ли Злото над Доброто?Ще тръгне ли Драко по стъпките на баща си?Ще успее ли Хърмаяни да преодолее някога убийството на родителите си?

Цената на Змийската отрова
~Автор: XtazZy
~Резюме: Действието се развива през шестата година на пребиваването на Хари и компания в Хогуартс. Появяват се много нови герои, сред които нови (и непознати) учители, "братовчедката" на Хари, дъщерята на Белатрикс, няколко нови слидеринци и други. Историята се следи не само от страната на Хари, но и от Хърмаяни, Дъмбълдор, Рон, Хърмаяни, Малфой, Панси, "братовчедката" на Хари и някои от другите герои. Състои се от четири части от по девет глави - две през лятната ваканция и две по време на учебната година. В края на фика умира един от главните герои.

Цъфтят цветя, а аз със грешна си ръка красотата им отнемам…
~Автор: cat_woman
~Резюме: Историята на Алексис Монтагю. Героят сам разказва за себе си и за преживяванията си, започвайки още от детството си.

Чарли Купър
~Автор: iani
~Резюме: Действието се развива по времето в което Лили, Джеймс, Лупин и Сириус са били в училище. Чарли е момиче от техния курс, най-добра приятелка с Лили и гадже на Сириус. В началото на фика са представени последните им две години в Хогуортс, а после и живота им след това.
Главни герои:
Сириус Блек, Чарли Купър, Рейчъл Робъртс, Ремус Лупин, Джеймс Потър, Лили Евънс/Потър, Регулус Блек и Албус Дъмбълдор(последните двама за сега не се появяват особено често).


Черната далия
~Автор: XtazZy
~Резюме:Около двайсет години след смъртта на Волдемор. Петима наследници на някогашните смъртожадни, вече на средни години, ще търсят разнообразие в скучното си съществуване. Ще го открият, залагайки името, парите, именията, властта и семействата си, за да видят доколко силата им се равнява на божествената. И ще ги изгубят.

Always
~Автор: soul of peace
~Резюме: Нел Кароу е обикновено момиче от мъгълско семейство. Всичко се обърква, когато тя разбира, че е магьосница... В този свят на отчаяние и болка, тя се запознава с Драко Малфой, който я измъква от проблемите, показва и` какво е да си магьосник, запознава я с магията...а може би и с истинската любов...?

Another Stranger Me
~Автор: portatore di pace
~Автор: ДжифДжиф
~Резюме: Четирима души, всеки със собствените си неволи и страхове. Четирима души, сплотени от общи мъки. И една - безмилостна към тях.

Anywhere{позволете ми да започна от начало.}
~Автор: Laddy_Angel
~Резюме: Това е фенфик,който е изпълнен с много емоции и действия.Разказва се за малката сестра на така познатият ни Албус Дъмбълдор.В книгите Роулинг описва една нейна тайна заради,коята тя става по-различна от останалите си връстници.В моята адаптация тази тайна също присъства,но тя не я е накарала да се побърка.Познати ви герои ще бъдат:Албус,Дипит,Абърфорт,Орион Блек,Абраксас Малфой,Абърфорт и Ариана.Всички други са съвсем самостоятелни личности,които не присъстват в книгите на Роулинг.Надявам се да ви хареса.
П.П.СЪДЪРЖА СПОЙЛЕРИ ОТ КНИГА СЕДЕМ!


Black Tale
~Автор: Дийдра
~Резюме: През 1970 година една бъдеща слидеринка се запознава с бъдещите мародери по време на първото им пътуване скъм Хогуортс. Тя ще се влюби в един то тях и това ще даде шанс и на двамата да променят съдбата си.

[ПРБДЧС Part I] Childhood's End
~Автор: Felina
~Резюме: И... отначало: Катрин - странното хлапе с прекалено много тайни зад гърба си за ученичка в първи курс... Дориан - тийн-душица с обичайните тийн-проблеми, но също така и с някои необичайни, доста необичайни всъщност...Миранда - даваща мило и драго да се откъсне от образа на "малката сестричка на Дориан" и да бъде своя собствена личност, само да знаеше как... Вивиен - Точният човек на точното място в точното време... или не?
В Хогуортс стават разни лоши неща. Героите ни уж се опитват просто да си живеят живота, но неусетно се оказват въвлечени в една огромна каша от събития - с корени в миналото и вероятно последствия в бъдещето... Междувременно Катрин си пази своите тайни, Дориан също; Катрин няма намерение да оставя никакви загадки неразгадани - Дориан също; резултатът - игра на нерви да видим кой пръв ще се пропука, докато в същото време хормоните си вършат работата
Все пак, ако тия двамата си мислят, че само те имат проблеми, леле как се лъжат...


Destiny: Judgment Day...]
~Автор: Ayatollah of Rock'n'Rolla
~Резюме:

Erste Liebe /ФФ/
~Автор:
~Резюме: Историята е за Хари и Джини,след победата над Волдемор(демек съдържа спойлери),живеят си с децата всичко си е наред(поне засега).Фика започва малко странно с един спомен на Хари от детсвото му,но нататък е за живота им сега.ами друго не се сещам за сега.А да заглавието е на немски,взаимствах го от една песен,в която се пее за любов та оттам се вдъхнових.

~Falling Star~
~Автор: Baby
~Резюме:В този фик става въпрос за Сириус и поредната история за неговото обучение в " Хогуортс", и за момичето,което променя живота му завинаги.

Fate
~Автор:Eмчето
~Резюме: Това въщност е писан от мен фенфикшън,който е публикуван във форума като"За Сириус Блек и Джесика Маккензи".Но реших да го променя,постарах се да стане по-сериозен,а и ако сте го чели(съмнявам се )ще видите,че промените са много.Още не ми е много ясно как точно ще е развитието.Със сигурност ще е по-различно от това,което беше.А и не всички глави ще имат заглавия.Може и нито една да няма незнам.

FoR tHe GrEaTeR gOoD
~Автор: andi_11
~Резюме: Фика се разправя за Албус и ученическите години, както и след това. Набляга се над приятелството му с Галерт Гриндиуолд , смъртта на Ариана и причините за нея.Включена е и битката му със Гриндиуолд , и ставането му на професор. Общо взето - най-важното от живота му.

~Friends with Benefits~
~Автор: black_widow
~Резюме: Вече преодоляла загубата на брат си,Ксара Търнър е сигурна ,че няма какво повече да се обърка в живота и',докато не среща Матю Макензи.Спокойна и щастлива в неговите прегръдки ,тя не подозира за неговата тайна ,която може да я погуби.

History of madness
~Автор: Anna Valerius
~Резюме: Действието се развива през шестата година на Кристин Дрейк в Хогуортс.Тя е от Рейвънклоу.По принцип е доста затворен човек,обича да чете и не е много голям привърженик на шумните купони.През шестата си година започва да получава различни видения,които първоначално я объркват,а после направо побъркват.В опит да открие на какво се дължат странните й „способности” и как ги е придобила Кристин се запознава с Мародерите на училището(Джеймс,Сириус,Ремус и Питър) и в крайна сметка те се опитват да й помогнат.

It's my life
~Автор:sladkata_stel
~Резюме: Историята започва през третата година на Лили Луна Потър в Хогуортс. Разказва се за приятелството й с Алис, Андрю, Аманда и Хюго, за караниците и среднощните дуели със слидеринци, за лудориите, които прави, заедно с брат си Джеймс и за нейната голяма любов - Зандър. Какво ще се случи накрая? Ами и аз не знам... =)

Last Spirit: Кланът на Дракона
~Автор: Kida
~Резюме: Last Spirit: Кланът на Дракона - започва втората война. Англия е обляна в кръв... Самураите не се спират пред нищо, дори и пред Азкабан. Хогуортс изгаря...

† Le Tombe Des Anges † Гробницата на ангелите †
~Автор: XtazZy
~Резюме:

^*~Life-after-That~*^
~Автор: *~Ginny~
~Резюме: Разказва се за живота на Хари,Рон,Хърмаяни и Джини след смъртта на Волдемор.Говори се за раждането на децата им, има малко драми, доста смях, любови....Семейна идилия... Общо взето, весело фикче за началото на новия живот на всички от Ордена на феникса...

November Rain
~Автор: Queen_of_Shadows
~Резюме:Това е фен фик съставен от седем глави.В него се разказва за няколко убийства извършени в магическия свят,които започват да бъдат разследвани от една млада дедективка от Министерството на Магията в Лондон.Магическия свят е изложен на голяма опастност,защото Лорд Волдемор и силната му армия напад Министерството,много вълшебници загиват в името на доброто.Ще се слещнете с някои нови герио и магически същества,която може да оставят ярък спомен у вас.Едно леко криминално-фантастично фикче на Хари Потър.В което и най-малките неща са от значение.

Nimfatachi wa kuwashii tsuki no toki ga demasu
~Автор: geisha_of_love
~Резюме: Максим Алексеевич е отвлечен заради миналото на смъртожадна на майка си.Черния Лорд отмъщава на Маша Алексеевич,за предателството чрез родния й син.Единствената надежда за семейството на Макс е Сириус,който се нагърбва с нелеката задача да открие Максим преди да е твърде късно.На помощ на Блек се притичат Вики(най-добрата му приятелка),Алис(най-добрата приятелка на Максим) и Алекс,мистироизен мъж,обичащ приключенията.

~ PlayThings Of Fate~
~Автор: `Белатрикс`Лестранж`
~Резюме: разказва за съдбите на Идън Антонио-Слидеринската хубавица и Сивиръс Снейп,които за жалост не са особено благоприятни за тях.За любовта,която може само да ранява и за жертвите,на които са способни двмата влюбени за хората,които обичат.

Real love
~Автор: badgirl229
~Резюме:В фика ми се разказва за Меган Дъмбълдор.Тя е обикновено шестнайсет годишно момиче(доколкото може да бъде обикновена една млада магьосница) докато не научава, че е единствената способна да сложи край на злото по света.Според пророчество, древно колкото света, единствения начин Черния лорд да го предотврати е да я накара да се влюби в него.Нещата се усложняват още повече, когато се появява нов ученик, твърдо решен да се сближи с Меган

Salvation
~Автор: Poison Girl
~Резюме: Продължението на Missing, където малката дъщеря на Мона и Драко - Ребека, бива отглеждана от семейство Рон и Хърмаяни Уизли. И така, Ребека расте, вече е на единадесет и най-сетне заминава за така мечтаният и сънуван "Хогуортс". Там тя ще научи всички магий, които са й необходими, а също и много полезни уроци за нещата от живота.

Serene
~Автор: Poison Girl
~Резюме:


Spirit of justice
~Автор: crystal_sun_girl
~Резюме: Това е една история да живота на Чо, за любовта между нея и Седрик, за трудностите, на които са подложени. Едновременно с това се разказва и за едно всесилно и безсмъртно създание... Нито добро, нито лошо... А справедливо. Създание, което ще обърка плановете на много хора...

There You'll Be
~Автор: ариана
~Резюме: Действието се развива след смъртта на Сириус Блек и се отнася за живота на дъщеря му. Как се оцелява в свят, в който всички смятат баща ти за масов убиец?Може ли любовта да надвие дори и смъртта?Това ще ни разкаже Рейчъл Блек!

UnBeLiAvEbLe..../ФФ/
~Автор: andi_11
~Резюме: Историиката разказва за първата любов на Нарциса и как я изоставя.

You give love a bad name
~Автор: iani
~Резюме: Разказва се за Аделин Франсоа, обикновена ученичка в училище Бобатон, която се опитва въпреки всички трудности и препятствия да намери любовта..


Последната промяна е направена от ~EL~ на Сря Мар 25, 2009 8:39 pm; мнението е било променяно общо 69 пъти
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
~EL~
МнениеПуснато на: Пон Юли 23, 2007 9:38 am    Заглавие: Отговорете с цитат

~аmantes amentes~

Регистриран на: 22 Юли 2006
Мнения: 4050

Roleplay

Али Великолепний
~Автор: XtazZy
~Автор: `Белатрикс`Лестранж`
~Автор: lonkata
~Резюме: "Али Великолепний" е сапунка! Просто сапунка! Може би най-голямата сапунка на форума. Смешна, забавна, простичка... Типична колежанска история, само че в магьоснически вариант. Бъдещите герои и случки са ни неизвестни все още. Каквото дойде... Без особено дълбоки мисли... Абе сапунка! Главният герой е Муди Сваляча или, както го наричат, Али Великолепний

Бялата Зима - L'Hiver Blanc /RP/
~Автор: XtazZy
~Автор: lonkata
~Резюме: Взимаме две отправни точки - една в миналото и една в бъдещето. Аз поемам миналото, Ели - бъдещето. Впоследствие се минава през множество случки, следващи една от друга, докато накрая двете понятия не се събират в едно.
В миналото историята се върти главно около Виктор Морт, тридесет и кусур годишен, който, по ирония на съдбата,губи съпругата си. Намесват се образите на Волдемор, Тринити и други (които няма да споменавам), всеки с различна цел и копнежи. Оказва се че конфликта на ценностите е невъзможен за преодоляване и че, най-накрая, някой ще отпадне от играта. Кой ще бъде той - крие бъдещето.
В него се разправя за три години по-късно от отправната точка на миналото. Николас, мнимият син на Волдемор, прекарва последната си година в благородничесмкия колеж "Лаксез". Светлите дни на седемнайсетгодишното момче са на път да се помрачат от готовността на Виктор да го жертва като свой син в името на нещо, на което държи, запознаването му с Томас Риддъл и възможността Черния лорд да не разпознае в него сина си.
Там някъде, на хиляди километри, едно момиче държи съдбата на всички им в ръцете си, без да го осъзнава. Бялото се прелива в черно и думите губят смисъла си. А тя трябва да се научи да отделя истината от лъжата и да избира пътя си.


Господин Малеу и тайнственото съвпадение [РП]
~Автор:Polaris
~Автор:iv4eto_71
~Резюме: Мрачна октомврийска сутрин,вали студен дъжд над Хогсмийк.Покрай малката сладкарничка "Меденото царство" се спира тъмен силуетна висок мъж с дълга тъмнокестенява коса.Главата му е скрита отчасти от теснополото бомбе,отчасти от високата яка на шлифера му.А на рамото му е кацнала малка червеношийка.Мъжът,(които мъжду впрочем е особено известния дедектив Роджър Малеу) изгася пурата с аромат на трептящ лист от върба и влиза в малката сладкарничка,за да си вземе пакет лимонадени пчелички и да размени две-три думи с продавачката.Единствения друг клиент по това време е момиче с тъмнокестенява коса и красиви кафеви очи.Пиеше мляко с кафе,към което беше пристрастена.От нея лъхаше аромат на момини сълзи.Изглежда размишляваше върху нещо важно и когато забеляза дедектива се усмихна леко.Беше дочула за мистериозното нападение ,с което се заема Малеу,тя решава да го проследи до камината в задната стойчка и двамата се озовават в най-невероятното приключение,което някои в околията въобще е преживявал.Приключение изпълнено с множествонови знания за отвари билки ,заклинания и магове от миналото,свързано с разгръщането на стари книги и дълго странно пътуване.

Двойна игра
~Автор: Eмчето
~Автор: lo_slipway
~Резюме: Разказва се за две момичета-Саманта и Ема.Местят се в Хогуортс от Бобатон с мисия да следят слидеринци и да разберат плановете а Волдемор.Но двамата слидеринци,които си избират-Рудулфос и Рабастан-имат същата мисия,въложена от Волдемор.

Живот на Скорост
~Автор: Джини М.Потър
~Автор: cTeJLuTyYy
~Резюме: Фикче за живота на Сириус и годините му в училище.

Защо, по дяволите?!
~Автор: mar4iii
~Автор: Death Angel
~Резюме: Действието се развива по времето на Сириус Блек, Джеймс Потър и останалите. Новата ученичка, Ванеса (накратко Нес),която току що се е преместила в "Хогуортс" от "Бобатон", се запознава по доста забавен начин със Сириус и той веднага си "пада " по нея. Но Нес не харесва, даже мрази момчета като него... По-скоро комедия, от колкото сапун и веро... А края? Who knows...

Игра на думи /РП/
~Автор: lonkata
~Автор: Tifa
~Резюме: Сапунка! 2 момичета, 7 курс, веселби, смях, скандалчета, мъже, туй-онуй, общо взето нормалните тийнейджърски историйки. Няма да е само в училище, а и извън него. Веселба!

Изборът
~Автор: `Белатрикс`Лестранж`
~Резюме:

Книга 7 [ИГРА]
~Автор: voldemоr
~Резюме:

Любовните завоевания на Мародерите
~Автор: Queen of Naboo
~Автор: Sof4encee
~Резюме: Разказва се за връзките на Мародерите и на едни техни приятели.

На пръв поглед...
~Автор: Sof4encee
~Автор: Queen of Naboo
~Резюме: Две момичета се мразят, защото са конкурентки. Но само на пръв поглед...

Огърлица от мечти
~Автор: blue_ocean
~Автор: Dqvolsko^6tastie
~Автор: Queen of Naboo
~Резюме: Тес е разглезено богато момиченце с наклононсти към лоши момчето/Сириус /Обаче той къса с нея по-възможно най-гаден начин
и Лупин,който е влюбен дотогава в друго момиче,е единствената и подкрепа така тя неусетно се влюбва в Ремус...но и той е пред дилема,в момента в който той започва да се влюбва в Тес старата любов е пред него и има шанс с нея...обаче след неуспешен опит с старата любов,и една много разбита Тес,той осъзнава кого обича истински.


От Раждането До Смъртта
~Автор: `Белатрикс`Лестранж`
~Автор: kate7o
~Резюме: става въпрос за живота на две приятелки,които са разделени от съдбата-едната е в Рейвънклоу,а другата в Грифиндор,но въпреки това те остават най-добри приятелки и преживяват невероятни приключения...

Сладка любов *RP*
~Автор: Queen of Naboo
~Автор: GinnyWeasley
~Резюме: Разказва се отново за любовта между Хари и Джини, но този път по-различна от тази в книгите.

Тъмната страна
~Автор: Tifa
~Резюме:

Хрониките на Слидерин
~Автор: Tifa
~Резюме:

Die, die my darling
~Автор: portatore di pace
~Автор: iani
~Резюме: ~Геоите-момче и момиче, с родители последователите на смъртожадните, разделили се на две части след смъртта на Волдемор, от различни държави отишли в Хогуортс за тайна мисия...

Every Rose Has It's Thorns
~Автор: XtazZy
~Автор: `Белатрикс`Лестранж`
~Резюме: "Every Rose Has It's Thorns" е дълбоката и затрогваща история на един чистокръвен слидеринец, Томас Джеръми Сили, който далеч се различава по начина си на мислене от своите съученици. Той умее да обича! Неговата дългогодишна приятелка, Синистра Тенеси, е най-милото му нещо в живота. Тя го мрази, защото е различен от нея и от другите. Синистра е с него само и единствено защото родителите им искат да е така. Тенеси играе важна роля в живота му, тъй като тяхната раздяла разтърсва света му из основи и го кара да се замисли как се е озовал тук и как е станал такъв, какъвто е. Томас жестоко ще плати за любовта си и за слабия си характер.
От друга страна, Кейси Сейнт е момичето, което идва, "за да го спаси" от саморазрушение. Тя е най-добрата му приятелка и само нейното рамо го крепи. Непрекъсното са на крачка от влюбването, защото са изключително близки. Кейси го обича безумно и само съвестта й би могла да я накара да го предаде...
Хърмаяни Грейнджър е "сянката" в РоулПлея. Тя се появява за малко и после изчезва. Като неговата съвест. Предстои им едно много драматично приятелство.
Разбира се, и останалите герои са в игра, но са оставени на заден план. Драко, Нот, Панси, Лола, Хари, Рон, Дъмбълдор... Всички те се появяват за кратко и после изчезват в тъмнината на мислите му...


Filled^with^love /RP/
~Автор: buu_bu
~Автор: Laddy_Angel
~Резюме: Така това е история за Лили и Джеймс и ако си мислите,че е някаква сапунка дето много се пени много сте сгрешили.Всичко ще бъде една весела историйка за живота на Лили и Джеймс,но разбира се няма как да изпуснем и останалите Мародери/живо престъпление/.
Друга героиня ще бъде Алисон,която ще бъде много добра приятелка на Лили и през нея и Сириус ще прехвърчат искри.Нещо необикновено ще бъде това,че Лили и Джеймс не се даржът като куче и котка.


muggle paradise
~Автор: rebeca_malfoy
~Резюме:

Perdu dans soi-meme
~Автор: XtazZy
~Автор: lonkata
~Резюме: Две сестри, напълно различни една от друга - едната добра, другата злобна и гадна...живота им в училище и след това. Влюбвания изневери, раздели и събирания..пиянски истории...общо взето драма+комедия+сапунка...

What we did last summer *RP*
~Автор: portatore di pace
~Резюме: Елена и Камерън са две най - обикновени ученички в "Хогуортс" със своите проблеми - момчета, лбов, уроци....Но един ден им съобщават, че през ваканцията се организира море. Но какво ги очаква там? И те самите не знаят...Вече си имаме и отедлен списък за РП - тата! За автор на РП - то е сложен този, който е пуснал темата. Ако някой от другите автори има претенции да пуска ЛС!
_________________


Последната промяна е направена от ~EL~ на Пет Авг 01, 2008 11:57 pm; мнението е било променяно общо 10 пъти
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
~EL~
МнениеПуснато на: Чет Ное 15, 2007 8:47 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

~аmantes amentes~

Регистриран на: 22 Юли 2006
Мнения: 4050

Епопея на забравените

Всички фикове, които не са завършени и са започнати в периода 2005 - 2006 се намират тук, под формата на уърдовски файлчета, които можете да изтеглите!
_________________
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
~EL~
МнениеПуснато на: Съб Яну 12, 2008 11:19 am    Заглавие: Отговорете с цитат

~аmantes amentes~

Регистриран на: 22 Юли 2006
Мнения: 4050

Разкази


Водни лилии...
~Автор: andi_11
~Резюме:

Всяка прилика с действителни лица и събития е умишлена...
~Автор: Gothic_girl
~Резюме: Синтия и Сириус се познават от 11 годишни и са били близки приятели,но тя се влюбва в него, той обаче я отблъсква под предлог "Не искам да съсипя приятелството ни/ Ти си ми като сестра." Минава една година,през която момичето е страдало много,но е продължило напред и в съдбоносната вечер,тази в която се развива самото действие, той и' казва,че я обича.

Вълненията на Джини
~Автор: Dqvolsko^6tastie
~Резюме: Разказ за третокурсничката Джини,която,както всички знаем,е влюбена в Хари,и за нейните вълнения около предстоящия Коледен бал..Ще покани ли Хари Потър Джини за своя дама?Ще отвърне ли на любовта й,или бала ще се превърне в едно от най-големите разочарования на момичето?
''Коледният бал'':Разказ,продължение на ''Вълненията на Джини'',в който главна роля имат червенокоската,нейните най-добри приятелки,Кловър и Марияна,както и близнаците Уизли и техния приятел Лий..един кратък фик за Коледния бал,внезапно пламналата любов,приготовленията,и хубавите,съпътстващи го мигове..


Дневникът
~Автор: Death Is Angel
~Резюме: Това е разказ написан изцяло за живота на Том Мерсволуко Риддъл. Не е фик, а придържане към основните факти. Разказа започва от самото раждане на Волдемор, живота му в сиропиталището, започването на училището и набиране на последователите. Не мисля, че може да ви се хареса на повечето, защото е официално приддържане към книгите. Почти всичко е писано от случите в мислоема на Дъмбълдор...

Дори сега...
~Автор: andi_11
~Резюме:

За Хари, Джини, Рон и Хърмаяни - завинаги заедно
~Автор: ~EL~
~Резюме:

Изборът на Меа
~Автор: andi_11
~Резюме:

Кедрови Ядки
~Автор: andi_11
~Резюме: В света се е надигнал злодей, който никой не може да спре, никой не може да понася освен един човек, едно същество, което остава с него до самия край, до самата смърт.

Коледният бал
~Автор: Dqvolsko^6tastie

Листата са толкова по-щастливи!...
~Автор: ^Kaminari^
~Резюме: Едно момиче наблюдава листопад, сравнявайки го със собствения си живот. Тя разбира така, че между човешките неволи и падащите листа има много прилики и разлики.

Мечтите остават, дори надеждата да умре/url]
~Автор: [url=http://www.forum.potter-mania.com/profile.php?mode=viewprofile&u=9257] blue_ocean

~Резюме:

Напиши ми...
~Автор: cat_woman
~Резюме: Мародерите, Лили, Ема и Зози си пишат в час по Защита. Сириус и Зози са се натоварили със задачата да сватосат четиримата си приятели. Доза хумор, доза тийнейджърски вълнения и всевиждащ учител...

От сълзите не боли...
~Автор: geisha_of_love
~Резюме:

Повелителят на кошмарът:да отмъстиш за Любовта
~Автор: cat_woman
~Резюме: Настъпи и това време, в което Рабастиан Лестрандж да си плати за всяко издевателство над човешкото тяло на нечовешката съпруга на Сириус Блек. Няма милост, няма отстъпление…и по-голяма лудост.

Понякога спомените убиват
~Автор: andi_11
~Резюме:

''Сплотяването на Мародерите''
~Автор: Dqvolsko^6tastie
~Резюме: ''Разказ за постъпването на Мародерите в ''Хогуортс'' и за тяхното сприятеляване''

Тайнствено огледало
~Автор: ^Kaminari^
~Резюме: Историята на три дървета, описана като нещастна съдба на хора. Сравнение между човешкия живот и природата.

Ужаси виждам, а ги няма и кърви ли, кърви в мене рана..
~Автор: cat_woman
~Резюме: Разказ за преживяванията на един известен нас обитател на Азкабан в затвора. Колко от страховете му ще извадят дименторите наяве, колко спомени ще изровят от съзнанието му...И ще останат ли въбще такива, които да успее да скрие?

~Dramione~
~Автор: Dqvolsko^6tastie
~Резюме: Разказ за Драко и Хърмаяни и за развитието на тяхната любовна история след ученическите им години.

......~Even in Death~
~Автор: ~lon4eto~
~Резюме:

La Rosa
~Автор: Lily Evans
~Резюме: Последните дни на едно момиче...

Wellcome to the Hell /завършен /анти-потър/ разказ/
~Автор: Дийдра
~Резюме: Хари Потър в неговия личен ад, от който няма кой да го измъкне... Никога...

World Quidditch Cup Plus 2.0
~Автор: wattox
~Резюме: малка пародийка за Хари Потър
_________________


Последната промяна е направена от ~EL~ на Сря Мар 25, 2009 8:42 pm; мнението е било променяно общо 10 пъти
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
~EL~
МнениеПуснато на: Съб Фев 23, 2008 12:05 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

~аmantes amentes~

Регистриран на: 22 Юли 2006
Мнения: 4050

Преводи


ЗАВЪРШЕНИ

Добре дошли в живота ми
~Автор /превел/: violetka

Коледата, която никога не се състоя /превод/
~Автор /превел/: XtazZy

Най-малката фея
~Автор /превел/: violetka

Паднали ангели
~Автор /превел/: violetka
~Резюме:

Убийството на Доркас Медоус [превод] [завършен]
~Автор:/превел/ Дийдра
~Резюме: Доркас Медоус не губи зашеметяващото си остроумие дори когато Лорд Волдемор е пред нея - и възнамерява да я убие.НЕЗАВЪРШЕНИ

Десет причини заради,които ненавиждам Джеймс Потър /превод/
~Автор: Laddy_Angel
~Резюме: Сириус и Джейвс се хващата на бас,че Джеймс не може да излизе с всяка една.Джеймс се възропотивява, А сириус му кзва да свали Лили и,че има време да завършването.Други учстнички са Джо и Адисон,които са добри приятелки на Лили.

Ръководство за родители [Превод]
~Автор: violetka
~Резюме:

Mark of Montague /превод/ 16+
~Автор:violetka
~Резюме:

Need ~Превод~
~Автор/превел: GinnyWeasley
~Резюме: Техните кошмари и страхове ги събират заедно. Тяхната любов им помага да оцелеят. Хари Потър и Джини Уизли имат нужда един от друг; проблемът е в това да го приемат.

Sisters in Black {превод}
~Автор:/превел/Lily Evans
~Резюме:Белатрикс, Андромеда и Нарциса са трите сестри Блек. Разказва се за живота им.
_________________
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
~EL~
МнениеПуснато на: Вто Авг 11, 2009 2:21 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

~аmantes amentes~

Регистриран на: 22 Юли 2006
Мнения: 4050

Други

Вашата предистория за Хари Потър

Завършени дуели

Интервюта с авторите

Интервюта с авторите vol.2

Литературен кръжок

Любим цитат

Магическа енциклопедия. Предложения и обсъждания на магии

От кухнята на майстора {Лексикон за авторите от Roleplay}

Предизвиквам те на дуел

Представете героите си

Резюме
_________________
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема  Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения Страница 1 от 1

Идете на:  Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети


Template by Dustin Baccetti; Translation by: Boby Dimitrov
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group


eXTReMe Tracker