Автор |
Съобщение
|
†MidiaN† |
Пуснато на: Пет Фев 18, 2005 10:42 am Заглавие: Сатанинските 25-и кадри по BTV |
|
|
 Percussion Interlude
Регистриран на: 25 Дек 2004 Мнения: 1407 Местожителство: I hide among the shades
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bizkitka |
Пуснато на: Пет Фев 18, 2005 10:50 am Заглавие: |
|
|
 Possessed
|
Да ти кажа, тва не ми се вижда много правдоподобно... Малко ми блъска на ония приказки, че Хари Потър учел децата на черни магии.
Тва, че го пише, не означава задължително, че е вярно.  _________________ Long for the rapture again
Crave for the pristine light |
|
Върнете се в началото |
|
 |
†MidiaN† |
Пуснато на: Пет Фев 18, 2005 10:54 am Заглавие: |
|
|
 Percussion Interlude
Регистриран на: 25 Дек 2004 Мнения: 1407 Местожителство: I hide among the shades
|
Bizkitka написа: | Да ти кажа, тва не ми се вижда много правдоподобно... Малко ми блъска на ония приказки, че Хари Потър учел децата на черни магии.
Тва, че го пише, не означава задължително, че е вярно.  | Но на мен ми прозвуча адски правдоподобно... Първо ще изтегля и ще се уверя... Зася съм изгледа клипа на турбото, и там наистина видях иконата, заградена с решетка от огън... Отначало беше само проблясък, но... И първите два кадъра, които този сайт е обявил за внушения... Може и да са поставени нарочно, не знам  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bizkitka |
Пуснато на: Пет Фев 18, 2005 10:57 am Заглавие: |
|
|
 Possessed
|
Мхм, нищо не им пречи преди да качат някое видео да му бутнат 25-ти кадър, какъвто си искат. Не ги вярвам много тея неща. Все пак са уважавана телевизия, за кво им е да го правят.  _________________ Long for the rapture again
Crave for the pristine light |
|
Върнете се в началото |
|
 |
†MidiaN† |
Пуснато на: Пет Фев 18, 2005 11:00 am Заглавие: |
|
|
 Percussion Interlude
|
Bizkitka написа: | Мхм, нищо не им пречи преди да качат някое видео да му бутнат 25-ти кадър, какъвто си искат. Не ги вярвам много тея неща. Все пак са уважавана телевизия, за кво им е да го правят.  | И аз тва се питам, каква е целта?
Има случаи, когато 25-и кадър се използва за реклама - нали прочете за онзи експеримент с колата?
Цитат: | Учудвате ли се, че зад "националната" телевизия бТВ стой Рупърт Мърдок, член на масонски орден, чиято символика описахме? |
Е, тука не знам дали да вярвам... Тоя дядка не ме интересува особено... Ся се отправям към гугъл... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Мисионер |
Пуснато на: Пет Фев 18, 2005 11:02 am Заглавие: |
|
|
 Хитро дяволче
|
Ех това е толкова старо и е обсъждано толкова много пъти. Само да ви кажа да не се тормозите НЕ Е ВЯРНО! _________________
!!!!!!!!!! !!!!!!!!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Dark_Lord |
Пуснато на: Пет Фев 18, 2005 11:04 am Заглавие: |
|
|
 Директор

|
Bizkitka написа: | Мхм, нищо не им пречи преди да качат някое видео да му бутнат 25-ти кадър, какъвто си искат. Не ги вярвам много тея неща. Все пак са уважавана телевизия, за кво им е да го правят.  | Току що прослушах няколко песни от онзи сайт..
Доказателство : Ръчно изтеглена песен и съответната програма..
"Део и две напред" като я обърнеш се чува "Е*а, е*а, е*а, моят ми е в теб"... всичките песни са така.. имат скрити послания.
И песните на Бийтълс чух.. За - Пол е мъртъв, Кървавия Пол и Включи ме, мъртвецо.  _________________
..............................................  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
†MidiaN† |
Пуснато на: Пет Фев 18, 2005 11:23 am Заглавие: |
|
|
 Percussion Interlude
|
Забелязах, че от екипа не отричат съществуването на кадрите...
Цитат: | В дискусионният форум на предаването "Сблъсък" наскоро забелязахме, че е повдигната темата за скритите кадри в клиповете на "Боби - турбото". Вместо да дадат ясен отговор на въпросите, поставени от феновете им, т.нар. Мирон (от екипа на предаването) се впусна във дълги размишления как виждате ли въпросните кадри били изкуство... ("Доколкото видях за какви кадри става дума, те приличат на художествени произведения в стила на световноизвестните художници Бош или евентуално Брьогел. Те са сатанисти точно толкова, колкото и Пикасо" - пише Мирон) Същият Мирон, например твърди, че някой си Ники, който се явява монтажист, нямал други кадри под ръка, и докато правил монтажа на клиповете ги поставил ей тъй, случайно... или пък, че кадрите не били скрити, а явни: "ИМА такива кадри /.../ става дума за по 6 кадъра един след друг! Това НЕ Е СКРИТ КАДЪР, защото СЕ ВИЖДА ЯСНО". |
Бре...  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Miss Don't-give-a-fuck |
Пуснато на: Пет Фев 18, 2005 11:29 am Заглавие: |
|
|
 Професор

|
хъхъх тва ми го казаха лятото $) стори ми е интересно , та чак исках да направя нещо такова с някой клип
добре де .. що не ми се отварят тия линкове ?  _________________
If you want me to wait,
I will wait for you
If you tell me to stay,
I would stay right through |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Lian |
Пуснато на: Пет Фев 18, 2005 11:47 am Заглавие: |
|
|
Директор

|
abe...hora vie dobre li go 4etohte tva v saita?q zemete koqto i da e druga pesen, pusnete si q naobratno i moje da 4uete kvo li ne...tva sa tupi izmislici za muzikata, a dokato za kadrite ve4e ne moga da dam mnenie...
i osobeno me obidi tva za linkin park!  _________________ I'm leaving now to go find myself. If I should return before I get back, please ask me to wait. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Мисионер |
Пуснато на: Пет Фев 18, 2005 12:15 pm Заглавие: |
|
|
 Хитро дяволче
|
Lian написа: | abe...hora vie dobre li go 4etohte tva v saita?q zemete koqto i da e druga pesen, pusnete si q naobratno i moje da 4uete kvo li ne...tva sa tupi izmislici za muzikata, a dokato za kadrite ve4e ne moga da dam mnenie...
i osobeno me obidi tva za linkin park!  |
Ето каза ви го още един! _________________
!!!!!!!!!! !!!!!!!!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Мрачния |
Пуснато на: Пет Фев 18, 2005 12:17 pm Заглавие: |
|
|
 Префект

|
Всичко това са пълни измишльотини,измислени от некоя секта за да промиват мозъците на читателя и на слушателя.Я не се занимавайте с това и не се обременявайте с излишни глупости! _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Lian |
Пуснато на: Пет Фев 18, 2005 12:21 pm Заглавие: |
|
|
Директор

|
Мрачния написа: | Всичко това са пълни измишльотини,измислени от некоя секта за да промиват мозъците на читателя и на слушателя.Я не се занимавайте с това и не се обременявайте с излишни глупости! | imenno!!!!!!!!!by the way, zad moq blok ima sekta i bukvalno pred o4ite mi promivat mozucite na horata...taka 4e ne se vruzvaite na tiq gluposti...a kadri vseki moje da si dobavi kakvito si iska kum koito si materiql iska...koito vqrva ne e nared...  _________________ I'm leaving now to go find myself. If I should return before I get back, please ask me to wait. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Miss Don't-give-a-fuck |
Пуснато на: Пет Фев 18, 2005 12:23 pm Заглавие: |
|
|
 Професор

|
бритни спиърс ? статанински послания ? ...... добре бе .. _________________
If you want me to wait,
I will wait for you
If you tell me to stay,
I would stay right through |
|
Върнете се в началото |
|
 |
aladar_64 |
Пуснато на: Пет Фев 18, 2005 12:30 pm Заглавие: |
|
|
 Тъмен магьосник
|
В днешно време сатанинските послания изобщо не са скрити- филми с убийства, брутален садо-мазо секс и други неща, така че е глупаво, да смятат че в това има нещо скрито... _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|