Автор |
Съобщение
|
Вседеходчо |
Пуснато на: Вто Окт 18, 2005 7:15 pm Заглавие: The Sound Factory (Vol. || ) |
|
|
Професор

Регистриран на: 01 Юни 2005 Мнения: 190 Местожителство: Papa New Guinea
|
Фестивалът е скромен проект на Metropolis,както някой от многоуважаемите ви си спомнят добре предполагам фурора,който създаде Carl Cox на миналото му издание в България на 4 декември 2004 година,когато на едно от синхро-партитата успя да препълни зала Фестивална с над 6000 души (сред които и моя скромна милост ),пилейки в мозчетата ни с виртуозни crossover-и,tune-нати през над 100 киловатов surround.Тазгодишното супер-събитие ще бъде проведено с любезното гостуване на много световно известни имена сред DJ-ите,включително John Creamer & Stephane K(N.Y.),и познайника на световната техно-сцена,още повече на родната,германецът Sven Vath (от чието първо парти на наша сцена през април 2000 година насам,не веднъж се отвърди като достоен представител на професията...)."Фабриката за Звук" се очаква да отвори врати на 3 декември,като часът и мястото на подгряващия саунд чек и самото събитие остават все още неясни,но се потвърди информацията че от нашия лагер ще се включат Ясен Петров,DJ Steven,пък вероятно и братовчеда ще участва.
Та явно и тази година ще е лудница,ако някой има интерес да свирка,с един приятел вече сме сигура,че няма да го пропуснем,та да се съберем повечко авери и да си запазим билетчета,защото идния месец ще бъдат пуснати в продажба,включително и на адрес www.ticketstream.bg
P.S. Това е чисто информативна тема,моля да редуцирате до минимум флъда,цинизмите и ненужните коментари.
@ mods:!не ми казвайте че нямало фенове на техното,електронната музика и ембиънта тук и просто за това се заключвала темата! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
As7raL^Pr0j3c7 |
Пуснато на: Пет Окт 21, 2005 12:40 am Заглавие: |
|
|
 Be Psychedelic...
Регистриран на: 16 Апр 2005 Мнения: 100 Местожителство: In My Dreams !
|
Това е едно от най-добрите партита (фестове) които се правят. Сигорен съм че ще е едно от най-добрите за тази година, но няма да надмине Роджър Санчес, което беше просто разбиващо. Затова се претеснявам, да ли няма да остана само с малко повечко очаквания от колкото преживявания.
Но все пак Ясен Петров не може да остави нещата. Къфто е наркоман ще направи като на Мети Земя. Ще се нащмърка и айде ... най-интересното, е че въпреки това прави прекалено добри паритата. Цяло лято просто зриви Какао. Както и Стефън. 2мата в конпект, ще направят лудницата. Но ще е просто поредното добро парти, нищо по-така. Това не означава, че не си заслужава... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sharkie |
Пуснато на: Пет Окт 21, 2005 11:20 pm Заглавие: |
|
|
 Ученик

|
Оооо SUPER sound factory!!За съжеление не съм ходил на други такива фестове и за тва са на тоя може би ше хода!!Ше взема и един приятел който общо взето ме запали по тази музика!!А да знаете за някой други DJ който ше идват в БГ??Като:Paul Oakenfold,Tiesto(неее той скоро идва),Paul Van Dyk,Armin Van Buren?? _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Вседеходчо |
Пуснато на: Сря Окт 26, 2005 12:28 pm Заглавие: |
|
|
Професор

Регистриран на: 01 Юни 2005 Мнения: 190 Местожителство: Papa New Guinea
|
Ми Paul Oakenfold & Tiesto със сигурност няма да са,щото са канени на някви партите пред-коледни и пред-новогодишни,чух че може да наминат и към Ibiza,но пък партито пак си заслужава... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Tojara |
Пуснато на: Сря Окт 26, 2005 1:41 pm Заглавие: |
|
|
 Ученик

|
аха заслужава си един приятел ходи и се върна сас 3 часа филмов материал  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|
|