Автор |
Съобщение
|
Андрей |
Пуснато на: Нед Апр 26, 2015 9:26 pm Заглавие: Нов роман от Роулинг тази есен |
|
|
 Администратор
|
Джоан Роулинг държи на обещанието си всяка година да публикува нов роман с псевдонима Робърт Галбрейт и тази есен ще излезе и третата книга от поредицата за Корморан Страйк. Романът ще се нарича Career Of Evil и се очаква до няколко седмици да знаем датата, на която ще бъде публикуван и за какво ще се разказва.
Първият роман на Галбрейт – „Зовът на кукувицата“, излезе през пролетта на 2013 и почти три месеца не се знаеше, че истинският автор е Роулинг. През това време книгата се продаваше сравнително добре за дебютен роман, но когато в началото на лятото стана известно кой е истинският автор, продажбите скочиха многократно и само за три дни първоначалният тираж беше изчерпан.
„Зовът на кукувицата“ ни срещна с героя на поредицата, детектив Корморан Страйк, който разследва предполагаемото самоубийство на известен фото модел. Около година след първата книга, Роулинг публикува и втората – „Копринената буба“, в която Страйк трябваше да разкрие мистерията около изчезването на писател.
Галбрейт пише класически криминални романи и в тях Роулинг може да развива максимално таланта си да заплита мистерии и да дава улики, които да забелязваме чак при второто четене. Макар и със сюжет коренно различен от този в „Хари Потър“, книгата ще се хареса на феновете на Джоан Роулинг, защото като стил е по-близка до любимата ни поредица, отколкото другата ѝ книга – „Вакантен пост“ _________________ There is no good and evil, there is only power, and those too weak to seek it... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Iron man |
Пуснато на: Нед Май 03, 2015 2:45 pm Заглавие: |
|
|
 Ученик

|
Някой да ги е чел? Близо съм до края на последната книга от Орденът на асасините и се чудя какво да захвана след това. _________________ Белегът ме беше причинявал болка на Хари от деветнадесет години.
ВСИЧКО БЕШЕ ДОБРЕ. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
gesh |
Пуснато на: Пон Май 04, 2015 1:54 am Заглавие: |
|
|
Captain Obvious
|
Iron man написа: | Някой да ги е чел? Близо съм до края на последната книга от Орденът на асасините и се чудя какво да захвана след това. |
Чел съм ги и останах много доволен! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
He-Who-Must-Not-Be-Named |
Пуснато на: Вто Май 05, 2015 10:48 am Заглавие: |
|
|
I do believe in Nargles
Регистриран на: 22 Дек 2005 Мнения: 3784 Местожителство: Царство Таратория
|
gesh написа: | Iron man написа: | Някой да ги е чел? Близо съм до края на последната книга от Орденът на асасините и се чудя какво да захвана след това. |
Чел съм ги и останах много доволен! |
Аз също ги харесах. Роулинг има талант да заплита мистерии, това си личи и от романите за Хари Потър. _________________ Мишо |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Elentari |
Пуснато на: Пет Май 15, 2015 1:47 pm Заглавие: |
|
|
 Вещица по призвание
Регистриран на: 07 Юни 2006 Мнения: 985 Местожителство: По-натам и от запада, отвъд земята, народът ми танцува на другия вятър...
|
Харесах ги много. Роу показа, че познава добре природата и мотивите на злото, както и съвременната реалност. Да не говорим за незабравимите описания на лондонските клубове, паркове и улици, за неповторимата атмосфера и умело заплетената интрига!
Очаквам с нетърпение третата:
http://robert-galbraith.com/career-of-evil/
Доколкото разбрах, ще узнаем повече за Корморан на младини и работата му в армията. _________________ Хладният разум не бива да възпира благородните дела. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PotterNinja |
Пуснато на: Сря Сеп 16, 2015 9:37 am Заглавие: |
|
|
Носител на Ордена на Мерлин

|
wruzkite mi na obuwkite sa po-interesno zapleteni _________________ BOMBASH!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
gesh |
Пуснато на: Сря Сеп 16, 2015 10:17 am Заглавие: |
|
|
Captain Obvious
|
PotterNinja написа: | wruzkite mi na obuwkite sa po-interesno zapleteni |
Е тва сега си е чисто заяждане. Сигурен съм, че не си ги чел :Р |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PotterNinja |
Пуснато на: Пон Юли 31, 2017 5:40 pm Заглавие: |
|
|
Носител на Ордена на Мерлин

|
wseki znae , che imeto i prodawa knigite, ne sudurjanieto im.
chisto dokazatelstwo e prowaliliyat se eksperiment predi godini, kudeto reshiha da ya razkriyat s cel burza pechalba. _________________ BOMBASH!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|