Автор |
Съобщение
|
Джини М.Потър |
Пуснато на: Пон Май 24, 2010 4:10 pm Заглавие: |
|
|
 Министър на магията

|
Абе спокойно, абсурд е просто да не ни пуснат, те заведенията така ще си изгубят цялата клиентела, хич не се притеснявайте за това |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Джини М.Потър |
Пуснато на: Вто Май 25, 2010 8:30 pm Заглавие: |
|
|
 Министър на магията

|
Освен това заведението, което имам в предвид е с лятна градина, така че не вярвам наистина да ни направят проблем.
Утре ще отида да питам в хотела за непълнолетните и също дали ще трябва капаро за резервацията.
Само ми кажете в групата ще има ли някой под 16 или без лична карта (тоест под 14)? _________________ Not just a dance...
...A lifestyle... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
He-Who-Must-Not-Be-Named |
Пуснато на: Сря Май 26, 2010 4:48 am Заглавие: |
|
|
I do believe in Nargles
Регистриран на: 22 Дек 2005 Мнения: 3784 Местожителство: Царство Таратория
|
Никак не ми се вярва да има такива.
Без да съм мъгълоглед мисля, че от София ще дойдем само аз, Ел, Ваня и Доки. От другите градове най-много да дойдат Фелина и Кръстева.
Така че за срещата разчитаме на варненската група да събере феновете от града. Но не бива да се отказваме от разпространяването на новината и каненето на още хора. Не се знае кога пак ще се съберем в тази част на света, пък и поводът е уникален - 30 години от рождението на Хари Потър!!!
Говорих с майка ми и тя, като човек с богат опит в организирането на лагери и екскурзии, каза че е задължително да събираме някаква сума от желаещите, понеже ако са гарантирали с пари вероятността да се откажат е много по-малка.
И пак - канете хора!!!
Замислете се за всички фенове, които познавате и които не пишат във форума и им се обадете или им пишете или се свържете с тях по някакъв начин, за да ги поканите.
После може да пишете тук кого сте поканили и какво са ви отговорили.
Т така. _________________ Мишо |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Poison Girl |
Пуснато на: Сря Май 26, 2010 7:29 am Заглавие: |
|
|
 Професор

Регистриран на: 12 Юли 2006 Мнения: 183 Местожителство: В буркан пълен със сънища~
|
Хей, и аз ще дойда от София ^^ Даже може да взема приятели~ _________________ Give me your poison kiss,
Now, come night, I need my sleeping wish
Help me dream again, somehow kiss me now
With your poisoned lips
Oh, come night, I want my missing wish
Help me get one kiss, somehow
Hold me now~ ♥
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Пуснато на: Сря Май 26, 2010 7:39 am Заглавие: |
|
|
I do believe in Nargles
|
Poison Girl написа: | Хей, и аз ще дойда от София ^^ Даже може да взема приятели~ |
Супер, разчитам на теб! _________________ Мишо |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Poison Girl |
Пуснато на: Сря Май 26, 2010 8:01 am Заглавие: |
|
|
 Професор

Регистриран на: 12 Юли 2006 Мнения: 183 Местожителство: В буркан пълен със сънища~
|
Както е казал великия мъдрец Мечо Пух: "Колкото повече, толкова повече" и толкова по-забавно ^^ kya~ _________________ Give me your poison kiss,
Now, come night, I need my sleeping wish
Help me dream again, somehow kiss me now
With your poisoned lips
Oh, come night, I want my missing wish
Help me get one kiss, somehow
Hold me now~ ♥
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Пуснато на: Сря Май 26, 2010 8:25 am Заглавие: |
|
|
I do believe in Nargles
|
Poison Girl написа: | Както е казал великия мъдрец Мечо Пух: "Колкото повече, толкова повече" и толкова по-забавно ^^ kya~ |
Което важи с двойна сила, когато става дума за ХП.
Фелина може да опита да привлече Soulmate и да дойдат заедно, а Кръстева да хване Геш.
Ние пък, цялата софийска група, имаме задължение на всяка цена да навием Фльор да дойде с нас. А ако не иска да я завържем в един чувал и да я донесем. _________________ Мишо |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Джини М.Потър |
Пуснато на: Сря Май 26, 2010 2:57 pm Заглавие: |
|
|
 Министър на магията

|
Ами понеже хотела ще ви излезе около 36 лева на човек, предлагам да съберете поне по 15...
Иначе днес ще отида да попитам, обаче малко по-късно, понеже е много горещо сега, да видим дали ще трябва капаро за резервацията и колкото по-рано резервираме толкова по-добре, понеже хотела е от най-хубавите във Варна и (макар леко да се съмнявам) да не стане така да няма стаи... _________________ Not just a dance...
...A lifestyle... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Джини М.Потър |
Пуснато на: Пон Юни 14, 2010 4:05 pm Заглавие: |
|
|
 Министър на магията

|
Здравейте пак от мен! Съжалявам за голямото забавяне с инфото, обаче имах доста работа и все не ми оставаше време да отида до хотела. В крайна сметка се вдигнах и отидох да питам, а те, моля ви се, ми тръснаха една визитка и ми казаха да съм била звъннела на резервации и там да си задам въпросите, които са следните:
1) Какво капаро ще трябва за резервация?
2) Ако има непълнолетно лице в групата, ще му трябват ли други документи, освен лична карта (някакви декларации от родител примерно)?
Само че току-що влязох в сайта, изписан на визитката и ми излезе много проста форма за резервация така че предполагам ще е най-удобно да резервираме стаите онлайн. Началото на юли месец няма да ме има, така че нека си поставим един срок, в който да направим пълен списък на пристигащите (предлагам софиянци да съберат някакви пари, нещо като депозит, за да няма отказали се в последния момент)
Дали ще може до края на този месец (остават още малко повече от две седмици) да организираме така нещата, че да се направи този списък? _________________ Not just a dance...
...A lifestyle... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Джини М.Потър |
Пуснато на: Сря Юни 16, 2010 5:00 pm Заглавие: |
|
|
 Министър на магията

|
Така, знам, че е рано, но също така и съм наясно, че ако оставим нещата ще се точат до края на другия месец, така че моля ВСИЧКИ, които ще идват да кажат със сигурност НАЙ-КЪСНО до 30.06, тоест до края на този месец!
На Софианци ще им излезе общо-взето по около 100 лева на човек (пътуване отиване и връщане, заедно с хотела) +- естествено.
МОЛЯ ВИ, наистина нека който ще идва да каже! _________________ Not just a dance...
...A lifestyle... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Пуснато на: Пет Юли 08, 2011 7:48 pm Заглавие: |
|
|
I do believe in Nargles
|
Яка среща!
Забелязвам, че половината теми в тази зона са или за срещи на ДП или викторини.
Оставям я малко да й се порадвате, ако сте я забравили и после в арфива за историята.
А тази година срещата за Дж. К. Роулинг ще е се проведе в София в книжарница Хеликон Витоша. _________________ Мишо |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Алекс Малфой |
Пуснато на: Чет Окт 18, 2012 4:43 am Заглавие: |
|
|
Suomalainen
Регистриран на: 03 Авг 2005 Мнения: 5411 Местожителство: Helsinki, Finland
|
от архив _________________ ____________Midnight