Потър Мания Форуми
Потър Мания
Въпроси/Отговори  Въпроси/Отговори   Търсене  Търсене   Потребители  Потребители   Потребителски групи  Потребителски групи
Регистрирайте се  ::  Вход Влезте, за да видите съобщенията си


Създайте нова тема  Напишете отговор
 Любовен стоъгълник (терора над Джини Уизли и вечните драми) « Предишната тема :: Следващата тема » 
Автор Съобщение
pesho potter
МнениеПуснато на: Пет Авг 10, 2012 11:23 pm    Заглавие: Любовен стоъгълник (терора над Джини Уизли и вечните драми) Отговорете с цитат

Ученик
Ученик

Регистриран на: 23 Юли 2012
Мнения: 22

глава 1

Пълна анархия

В даскалото нарично преди Хогуортс,нещата съвсем се бяха сговнили и променили. Първо,вече всеки го наричаше както си иска (''кочината'',''чалготеката'',''шибаното скучно място'' и тн),второ,директора просто се беше изнесъл и сега се занимаваше с нелегално производство на чорапи и беше станал дилър на найлон,
трето всички ученици спяха където им падне,кулите на домовете вече нямаха пароли и всеки си се натрисаше когато му скимне при съучениците си от съседен дом без значение дали е желан, или не.
Филч беше станал чалгаджия и се опитваше да вкарва в замъка проститутки,чалга певци и разни там псевдо диджиеи,като в голямата зала всяка вечер се организираха запои и фолк партита на които присъстваха доста хора измежду които и Сивиръс Снейп-заклет чалгоман,който криеше това години наред. От всички най-много обичаше да слуша Ерик и Азис и имаше техни постери в кабинета си,вече не беше толкова строг и часовете му преминаваха в бъркане на коктейли за поркане. А това доста се хареса на Слидеринци-те винаги бяха отявлени фенове на алкохола,наркотиците и чалгата,но само се правеха,че мразят мъгълски забавления. Панси Паркинсън и Драко понякога изнасяха модни фолк ревюта,на които доста от грифиндорци си изповръщваха червата от ужас. Драко никога не бе виждан в толкова гнусна,женствена и гейска светлина. Беше лудо влюбен в Рон Уизли,но преди една година. Сега нещата бяха доста сложнички...
Нормалните часове останаха такива само при Макгонагъл и Бинс,но учениците не ги посещаваха и те решиха скоро да се пенсионират.
Никой вече не искаше да учи отвари,ЗСЧИ и други подобни.
Сега имаха следните прекрасни и интересни предмети:
-Грижа за магически чалга имидж
-Алкохол и техники на изтрезняване
-Въшебство с помоща на изчезващо белъо
-История на проституцията,престъпността и наркотиците
-Куидич и състезание по пиене от летящи шишета ром
-Транс и духовно прозрение в пияни състояния
-Древни ориенталски танци
-Модерен балет и организация на фолк партита
-Пророкуване с тоалетна хартия и гледане на уиски
Предметите бяха изключително забавни,но и доста тежки. В библиотеката вече беше пълно с хора,но там нямаше книги а чисто нови лаптопи с безжичен интернет,който можеха да ползват всички по всяко време.
Совите вече се използваха само за украса или вкусно печено мезенце заедно със салатка и ракийка.
Славни промени бяха настъпили за един,и пълна анархия и ужас за други. На Хърмаяни й идеше да се гръмне...тя си искаше старото училище,куп книги,домашни и подобни скучни глупости.
Джини също не беше във възторг особено от факта,че слидеринци постоянно се натрисаха в спалните на момичетата и се мъчеха да им привлекат вниманието с някакви модерни песни,танци и изискана външност...която според Уизли беше отвратна и меко казано педалска.
Къде отидоха истинските,смели момчета,които тя познаваше?
Дори Хари вече не искаше да е герой и да се бори срещу злото а през повечето време купонясваше с пиячка и упражняваше змийския си език прекалено много.
-Защо толкова тренираш...това няма да ти е нужно?-попита го Джини един ден,докато той слушаше италианска опера сложил копринен воал на врата си и си мечтаеше да е балетист.
-Защото имам планове....започнах да харесвам змии,симпатични са...загадъчни са...и много ме привличат.
-В какъв смисъл?-потрепери от погнуса момичето и реши да се успокои като изпуши една цигара с марихуана. Понякога и тя се поддаваше на лошото влияние тук за да не полудее съвсем.
-А ти в какъв го разбираш?-маниакално се засмя Хари и хукна на някъде пеейки си.
Пълна анархия,направо не беше за вярване. Дали ако създателите можеха да видят това нямаше да им се прииска да се родят отново и да се обесят на някое дърво с прерязани вени?!

глава 2

Досаден неосъзнат женчо

Драко Малфой постоянно киснеше в момичешката спалня на грифиндорки и им досаждаше с бърборене и искане на съвети относно визия и козметика. Това изнервяше много Джини,и тя един ден му удрари ужасен шамар.
-Какво направи?-ядоса се той и я изгледа много гадно
Тя се зарадва. Може би пак щеше да започне да се държи лошо и злобно,но поне като мъж и да се разкара оттук. Но не позна...
-Сега ще ми остане белег,а тъкмо се намазах с маската за лице от слонска слюнка,която си купих от един козметичен салон.
-Драко,престани да ни досаждаш с твоите простотии....-кресна му Джини и се опита да го избута към изхода
-Момичее...къде са то обноските. Нищо чудно,че си толкова нехаресвана от момчетата. Я се стегни и да идем тия дни заедно на фризиор,че да се разведриш. Ти не си гадна по душа,скъпа...
Боже мили,та той говореше с нея като същински женчо...направо педал,който я има за сладката си дружка. Ужас! Джини искаше да повърне,но все пак търпеливо въздъхна и се примири с досадника.
- Драчко,кажи ми как си правиш толкова красива и нежна косата?-обади се пискливо Първати-много ти се кефя!
-Назад,миличка....не се и надявай да ме свалиш или да ти там инфо за косата. Не искам конкуренция-размаха с пръст Драко заплашително-мога да те посъветвам просто да се срешиш веднъж. Много ще си секси.
-Леле,ти си гении-засмя се момичето някак щастливо-никога не съм се сещала за това.
-Винаги готов да помогна с модни съвети. Пак заповядай!
-Какво си мислиш,че правиш?-изсъска Джини-няма да спечелиш грифиндорки за твои дружки,много прекали вече.
-Не ревнувай,че съм по-готина дружка от теб...аз най-много си те тача и честно казано те имам вече за близка. За това и искам да ти споделя нещо. Имам любовни проблеми.
-Паркинсън те преследва още?-присмя му се тя
-Ха,това е вече отдавна минало....сега съм раздвоен между...две момчета
-Знаех си,че си гей-измърмори тя-жалко,че толкова момичета те харесват
-Все едно ми е това. Имам проблем,помогни да избера един от двамата. Единия е младия помощник на Филч,онзи който понякога помага на духчетата и прави страхотно зеле с ориз и шкембе чорба...
-Моля??? Алекси...та той е толкова...неадекватен,грозен,мазен чалгар...
-Не го обиждай,аз го харесвам,привлече ме точно с всичко това....
Но мисля,че и Хари Потър е влюбен в него. Постоянно ходи при него в колибата му и в кухнята,мазни му се,затварят се там с часове...-Драко изхлипа-кой знае какво правят.
-Хари иска да става балетист и се занимава със змии...едва ли харесва онзи тлъст чалгар.
-Как така със змии...
-Не искам и да знам как-отсече момичето-но не се бой,и моля те недей да мислиш как да го убиеш или да му се смееш заради балета,много ще се наскърби.
-Аз ревнувам и искам ти да разучиш всичко.,моля тее..моля те...
-Няма да ме замесваш в това. Питай го сам.
-Срам ме е...а и той ме мрази,не искам да стане по-лошо,не искам да знае,че съм гей и да ми се смее после.
-Оффф,ок ще се опитам да разбера какво изпитва към онзи Алекси.
А кой е другия ти възлюбен? Да не е Рон или Нот?
-Нее,Рон вече го прежалих...а и той..май отново харесва жени. Другият се запознахме случайно чрез един чат дневник,от друго време е,но се виждаме ...той умее да се телепортира до тук...страхотен е..красив,умен..мрачен,студен и блед...но когато ме погледне в очите му има искра,излъчва мъжественост като истински, пламенен бог на....-
Не е нужно да изпадаш в подробности....-отвратено поклати глава Джини-той харесва ли те? Знае ли,че си такъв?
-Не знам,мисля,че има химия между нас,но нямам смелост да го питам...та молбата ми е да си пишеше с него тази вечер и да разбереш дали ме харесва и е гей...
-ООО не,не може да ме товариш с толкова неща...ти да не си ням,че да не можеш да говориш с него и сам?
-Боя се....
-Защото си един тъп женчо,смотам,долен,неосъзнат педал....-разкрещя се тя с надежда да го обиди и да си върне поне малко от мъжествената смелост....но не...
-Знам,и за това моля друг за помощ. Ето,че ти наистина ме познваш добре,приятелко моя...
-О НЕ СЪМ ТИ НИКАКВА ПРИЯТЕЛКА!
-Моля,те бъди и ми помогни...искам да направя своя избор...аа и разучи дали Алекси е гей.
Джини само се плесна по челото,изфуча бясна и кимна. Драко беше ужасна досада и нямаше да я остави,докато не направи всичко.
И така тя се превърна в помощник за разплитане на гейски и сапунени мелодрами и то по неволя.
Добре,че само Драко я караше да се занимава с такива тъпотии...
Но не подозираше,че скоро ще е замесени и в други ужасии,които ще я побъркат още повече.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
pesho potter
МнениеПуснато на: Съб Авг 11, 2012 12:13 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Ученик
Ученик

Регистриран на: 23 Юли 2012
Мнения: 22

глава 3

Разпити и шпионаж

Как можа да се забърка в такава простотия?
Ей това се питаше Джини докато пишеше е дневника на Том Риддъл отлично знаейки,че е бъдещия Волдемор. Драко също знаеше,но тъпо и упорите се надяваше да стопи сърцето му с гейския си чар и ако избере него да останат заедно.
Джини чакаше напрегнато отговора на двата въпроса ''Гей ли си?'' и ''Какво изпитваш към Драко''. Реши да е бърза и директна,все пак и тя си имаше личен живот.
Напоследък не се случваше нищо кой знае колко интересно с нея,освен,че разбра,че Невил също е гей и е нещастно влюбен в самия Драко,който пък не подозираше за това.
Преди година Невил беше съвсем нормално,плахо и кротко момче. Сега пак си беше такъв само,че гей,който не смее да си признае и постоянно е в депресия заради това и мечтите по Драко.
Жалко...беше се разхубавил и някои момичета му се лепяха. Дори Панси Паркинсън,която се опита да му даде любовен елексир и да го целуне под имела на Коледа. Луна си въздишаше по него от съвсем малка,но се опитваше да го забрави като се натиска с който й падне-предимно с Дийн,Шеймъс...а понякога и с Парвати и Лавендър,които бяха станала лесбийки и мразеха повечето момчета. Случваше се да засече по коридорите й Рон в нейните прегръдки,което леко в учудваше. Той преди беше отявлен гей,който първо харесваше Хари,а после Драко. Но явно му беше писнало от тая мода и си заложи на класическото. Понякога Джини мислеше,че е най-нормалната тук. Не се натискаше с никой по коридорите,не харесваше хиляда човека и не беше лесбийка. В момента дори нямаше възлюбен. И заради всичко това много хора я мислеха за луда и прокажена и беше изкупителната им жертва.
За жалост отгвора на Том Риддъл бе категорично отрицателен и дори се беше възмутил,защото в тяхното време не бе срещал гейове. Уплаши се,че Драко ще му посегне,но обеща деликатно да му обясни,че няма интерес към него и иска да са само приятели....
Джини въздъхна от облекчение,че поне той не я накара да предаде тя всичко на Драко.
Все пак Том я покани на малка среща между измеренията,където се запознаха и се заприказваха. Той беше приятен,леко студен човек,но по нищо не приличаше на бъдещия си образ. Джини доста го хареса като компания и се разбраха да се видят пак,но без Драко да разбира....
Когато се върна се отправи към другата си мисия-помощника на Филч и цар на шкембе чорбата и ориза със зеле-мазния чалгар Алекси.
Той й беше крайно противен,но признаваше,че манджичките си ги бива. Дори на няколко пъти се бе опитала да открадне рецептите,но той разбра и доста се вбеси тероризирайки я два часа с новия албум на Глория. Оттогава тя не смееше да припарва до него. И сега малко се боеше за слуха си.
Промъкна се много тихо в кухнята и чу познатия смях на Хари.
Алекси му обясняваше нещо с тих гласец и момичето видя,че двамата са се приближили един към друг. Тя леко се промъкна по-близо до тях,мислех,че се целуват и предусещайки,че няма да издържи на това изкрещя
-Какво по дяволите правите вие двамата,Мерлин ви взел!
Те се сепнаха и се обърнаха към нея с невинни физиономии криейки нещо зад гърба си.
-Хари дойде да ме види,понякога си бъбрим-обясни Алекси и чаровно намигна на момичето,но тя го изгледа с погнуса
-Не вярвам...срещате се ей така посред нощ да си бъбрите?! Какво криете ей там..а?
Момичето бързо се стрелна,избута ги и видя на един шкаф пълна тенджера с вода,купя прясно мляко,червен пипер и прецизно нарязано шкембе в една кутийка. А до тях лист хартия с рецепта.
Тя победня от ярост и шамароса и двамата
-Така значи....Хари идва тук и ти му разкриваш рецептата на шкембе чорбата и готвите заедно??? Предател-обърна се тя към очилатия-как можа??? АЗ изках тази рецепта повече от всичко...но явно съм недостойна за нея
-С Хари сме приятели,и само той има достъп до нея-засмя се леко злорадо Алекси-сори малката.
Джини обаче им обърна гръб и бясно се затича към спалнята. Колко беше ядосана само,но и облекчена,че ще има поне една добра новина за Драко-Хари и Алекси не бяха влюбени.
После обаче се сети,че е забравила да пита онзи мазник дали е гей и пак слезе долу.
Хари и онзи нещо си шушукаха и Алекси въодушевено му обясняваше за нечия коса и очи,но момичето не разбра повече.
-Ей,ти...-подвикна му тя-Гей ли си? И ако да-харесваш ли някоя момче оттук?
-Абе какви са тия въпроси-ужаси се Алекси-може да се кефя на Азис ама си обичам момичета...на педал ли ти приличам,а?
-Бих искала да премълча-рече тя и малко се намръщи
Жалко. Трябваше да съобщи на Драко почти две лоши новини.
Това,че Хари и Алекси не бяха влюбени нямаше да го успокои щом научи,че мазника изобщо не харесва момчета.
Горкия Драко,малко й беше жал.
Като се прибра в общата стая той вече я чакаше и тя беше кратка и директна. Жестока. Не му спести истината.
-Потър какво си въобразява?-викна той-може Алекси да не е гей и да не ме харесва,но няма да позволя Потър да е постоянно при него и на всичко отгоре да знае единствено той тайната рецепта.
-Нали? Не е честно и аз много исках да я науча. Хайде да се съюзим и да направим така,че Хари да не ходи там в близките няколко месеца....има си белег и слава,защо е толкова алчен и иска да знае и великата рецепта. Ние с теб сме неизвестни,смотани,обикновени....заслужаваме един шанс.
-Прави си,скъпа-усмихна се Драко-но как да разкараме Потърчо?
-Сетих се. Трябва да набавим змии от някъде,това ще го разсее и ще иде да се занимава с тях.
-В какъв смисъл...да се занимава?
-Не искам да разбирам-беше кратка Джини
Зарадва се,че Драко й вярва и двамата ще съботират Хари...но малко й беше гузно,че се среща зад гърба му с една от несподелите му любови...а по-лошото беше,че Том започваше да й става симпатичен...
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
pesho potter
МнениеПуснато на: Съб Авг 11, 2012 12:54 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Ученик
Ученик

Регистриран на: 23 Юли 2012
Мнения: 22

глава 4

Схеми,драми и пак драми

Джини бе започанала някак да се увлича по Том Риддъл и това беше ужасно,защото той щеше да стане черен магъосник а Драко още страдаше за него. А тя се срещаше с момчето зад гърба на вече доста добрия си приятел и съюзник. Тогава се опита да сватоса Драко с Невил като деликатно започна да разпитва слидеринаца дали иска да излезе с Невил някой път.
-Той е малко смотан,виж го как мълчи...като ме види все се черви и заеква...колко толкова го е страх от мен? Вече не съм гаден.
-Не го е страх...а става нещо друго...
-Да не е болен от грип? Мога да му направя една пилешка супа...поне това знам ако не тайната рецепта.
-Не е и това,Драко....той крие нещо от теб и се срамува много. Аз само искам да помогна някак,но...-започна Джини
-Смята да си смени имиджа и да ме имитира? ..ако е така,споко,поласкан съм.
-Някой казвал ли ти е,че си много умен?-съркастично запита червенокосата
-Ти си първата-засия Драко и я погледна възхитен стиснал в ръка едно гумено пате,приготвил се да ходи да се къпе след малко в банята на грифиндорци.
-Защо ли...-промърмори тя-сети се,Драко...Невил не се държи така случайно
-И все пак мисля,че грипа го е застигнал...горкия,така става като постоянно спи в тоалетната на Стенещата Миртъл и то легнал на тоалетната чиния...
-Не спи там,просто понякога забравя на къде да тръгне и смята,че тоалетната е общата ни стая,знаеш го...малко е разсеян.
-Е да,няма нищо. Но дано се оправи този Невил...бая мацки го харесват,трябва да е много горд. Даже и Панси...иска да се докопа до него все едно е маркова дреха на разпродажба. Или като разярен контролюр до нередовен пътник...
Понякога сравненията на Малфой караха Джини да се смее и плаче едновременно и да се убеждава колко му отива да е блондин.
За сега нямаше да му казва ,че Невил го обича. И без това толкова бавно загряваше.
Двамата се промъкнаха в кухнята и отново завариха Хари и Алекси да готвят чорбата. Бяха подготвили всичко и змиите,които поръчаха носеха в една торба. Издебнаха удобен момент и ги пуснаха.
Хари се ухили,плесна весело с ръце и започна да съска като танцува балет след което взе всички змии и изчезна някъде с тях все още танцуващ. В това време Драко и Джини се опитаха да вземат листа е рецептата,но Алекси насочи нещо към тях и ги погледна злобно.
-Нима и ти знаеш магии?-ахна Драко доста възхитен и му идеше да разцелува изгората си,но се спря
-Да...и ще ви прокълна...
-Това,което държиш не е пръчка, а обикновено метално шишче за месо!-изсмумтя Джини и се захили
-И така да е...не смейте да пипате рецептата ми,ясно?
-Или какво?
-Ще ви пусна всичките албуми на Ерик и Азис.
-нееееее-изпищя момичето и Драко настръхна от ужас-имай милост.
-Добре...но няма да пипате рецептата и да я крадете. Вие знаете магии,аз мога да готвя чорба...всеки си има дарби. И аз искам да уча магии,ама няма...така,че и вие няма да готвите.
-Ние можем да те научим на магии-заяви смело Драко и смигна на Джини
Това беше добра стратегия. Да го лъжат,че го учат на истински магии и накрая да им даде рецептата. Супер, само дето Драко не разбра подлия замисъл а взе обучението насериозно....
Да..някои хора се раждаха много кухи и си оставаха така завинаги.
-А защо искаш да те учим? Нали не е някакъв капан...
-Истината е,че искам да впечатля някой,но с готвене няма как. Искам да знам магии за да съм достоен за този човек...да съм информиран,ученолюбив и способен....да чета много и да съм гениален.
-На кой му е притрябвало да става като Грейнджър?-засмя се Драко учуден-тя преиграва с тва тъпо зубрене.
-На мен-отсече Алекси и докосна сърцето си с ръце-защото съм влюбен в нея.
Джини едва не припадна от погнуса и печал към приятелката си,а Драко зарида ужасен и искаше да обезглави някой....
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
pesho potter
МнениеПуснато на: Съб Авг 11, 2012 2:10 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Ученик
Ученик

Регистриран на: 23 Юли 2012
Мнения: 22

глава 5

Все по-сложно

Джинии,моля те,моляте!-повтаряше настоятелно мазника Алекси докато си готвеше шкембе чорбата
Драко бе прекалено разстроен,че да остане в кухнята и бе отишъл да лекува мъкъта си някъде с Хари и онези змии....
Алекси молеше червенокоската да го научи да прави истински магии за да впечатли Хърмаяни и да я попита заобикално дали го харесва
Джини беше ядосана,че пак я тероризираха отвскъде. От една страна Драко хленчеше за нещастните си любови,от друга Невил започна все по-често да й се оплаква колко иска да е с Драко, а сега и този Алекси я караше да разпитва Хърмаяни. На всичко отгоре се виждаше с Том Риддъл тайно и сякаш и той някак я харесваше.
Момичето отново изпуши малко марихуана и се посъвзе. Ех,какво щеше да прави без братятя си Фреди и Джоржд,които й пращаха това прекрасно нещо от собствената им градина в далечния Кремиковци.
-Добрее,бе ще питам,айде млъквай вече-избесня тя-но после ми даваш рецептата
-Ееее преди тва ще ме научиш на някои магии
-На теб цял живот не би ти стигнал да научиш и десет заклинания...
щом сбърка шишче е магическа пръчка..но ок. Съгласна съм да се опитам да те науча.
-Ако не ще дам на Хърми от шкембе чорбата с отвара за любов вътре...
-О,...не. Няма. Забранени са тези отвари.
-Забрави ли,че тук е пълна анархия,...учите как да се напивате и пушиш свободно трева!
-А..вярно. Както и да е,дано не стигнем до там.
Джини намери Хърмаяни в библиотеката,която пишеше домашни за древните алкохолни напитки и начините за приготвянето им. Беше доста погълната от това и тайничко си поркаше водка с кола.
-Искам да те питам нещо....какво мислиш за Алекси...момчето,което прави шкембе чорба и помага на Филч?
-Кой? Не съм го и виждала даже-рече другото момиче...-но снощи пак сънувах идеала си. Който не съществува за жалост. Той е прекасен,идеален...умен,сдържан,леко студен,съобразителен и знае много магии,чете много,обича да учи,приготвя сам всички видове алкохоли и наркотици и дори пише книги за тях....
И е много красив....но не е женкар и голям пияница.
Дори го нарисувах.
Тя показа на парче пергамент рисунка на красиво бледо момче и Джини се опули стреснато.
-Но това е Том Риддъл...такъв човек същестува...
-Но как??? Кога разбра за това...искам да го видя!-скочи на крака Хърмаяни и запоскача лудо
-Малко е сложно...той живее назад във времето,говоря си с него чрез дневник..ии е бъдещия Волдемор
-Все ми е едно..искам го...обичам го даже да не съм го виждала! Сънувам го от две години!!!!
-Драко също го обича...той даже ме запозна с него отчасти. Но споко,Том не е гей.
-Ужас,този Драко...знаех си аз,че няма смисъл да го свалям в трети курс като се опитам да го напия и прелъстя.
Джини се намръщи малко отвратена и реши да запознае Том с приятелката си. Вярно,че тя го харесваше,но явно Хърмаяни го обичаше наистина и трябваше да се примири с това. Все пак винаги имаше едно момче,което ще я обича до смъртта-Теодор Нот,който тя преди презираше,но можеше да му даде шанс ако положението й стане толкова жалко и отчаяно.
Джини извади дневника и повика Том. Той дойде начаса и се зарадва да я види. Хърми се метна на врата му и го изгледа влюбено като не спираше да се прехласва.
-Боже...ти си реален..истински..невероятен...аз и ти сме толкова еднакви. Обичаме да учим,четем и пишем..не е ли съдба??
Том стреснато я избута от себе си и ядосано погледне непознатата.
Мразеше лепки с бухнали коси. Хич не му допадна и тази,а тя явно беше луда по него и то само от един поглед....ужас!
Той се оправда,че е време си ходи и се върна в дневника.
Хърмаяни се отчая е зарева като започна да моли Джини да убеди Том,че те дватама трябва да се заедно.
Джини обаче й намекна,че друго момче я харесва и вечерта я заведе в кухнята.
Алекси видя Хърмаяни и едва не припадна от вълния. Толкова бе красива.С големи зъби,чорлава и небрежна,но умна и мила. Тя беше неговата мечта....
Момичето обаче го изгледа с погнуса и отиде да повръща в тоалетната мислейки само за Том.
Джини без да иска издаде на Алекси,че Хърми обича друг и той е идеален и красив. Обясни,че е далеч и се казва Том Риддъл
-Само да го видя тоя,ще го смажа....-закани се Алекси и замахна смело с едно шишче
Том обаче беше решил да се върне да говори с Джини и се озова в кухнята като го чу.
Извади магическата си пръчка и я насочи срещу мазника.
Алекси насочи шишчето към него с омраза в погледа.
-Това е шишче,тъпако-изсмя се другото момче
-Все забравям-призна Алекси-но ти няма да закачаш Хърмаяни...аз я обичам и ще я спечеля
-Дори не ми пука за тази-рече Риддъл-аз харесвам друга,но това няма значение. Какво готвиш?
-Чорба,но не давам на никой рецептата освен на Хари...
жалко,че той сега е някъде с Драко и змиите....
-И аз познвам Драко,оказа се,че е гей и ме харесва...
-О,и мен също-отбеляза Алекси и попаде цигара на Риддъл,който я пое с недоверие
-И кое момиче обичаш?-запита нетърпеливо Джини а Том я хвана за ръка и извади годожен пръстен с малка фигурка на марихуана
-Теб...и искам да ти предложа нещо. Искаш ли да се присъединиш към нелегалното развъждане на трева??
-О,Том-просълзи се тя и го целуна страстно пред очите на Алекси а Хари и Драко също дойдоха от някъде
Драко онемя от изненада и огорчение...
-Значи си ме лъгала...зад гърба ми сте се влюбили така ли-разрева се той-всички ми разбихте сърцето,..само Хари ме разбира.
-Съжалявам,Драко-извини се Джини-но ти трябва да си намериш други хора. Невил те обича от година...но ти все не го забелязваш....
-Не е честно-кипна Хари и грабна металния предмет от ръкате на Алекси-Невил е моята тайна изгора....защо...??? Искам да се самопрокълна....още сега...
-Хари,това е шишче-сряза го Джини
-Но аз не изпитвам нищо към Невил-съобщи Драко-вече не искам да обичам. След като Том и Алекси ме нараниха така...
-Тогава...нека страдаме всички като си организираме емо купон в кулата на Грифиндор!
Така и стана. След малко цялата обща стая бе пълна с циврещи момичета и момчета,които си рязаха вените,пиеха и пушеха трева и слушаха мрачните мелодии на лигави позиорчета,дето се мислеха за рокаджий...от време на време сменяха репертоара с някоя чалга балада или емо кючек на който момичетата се качваха на масите и се кълчеха.
Всеки страдаше за някого или за няколко наведнъж.
Драко-за Алекси и Том едновременно...
Алекси-за Хърмаяни
Том-за Джини
Хърмаяни-за Том
Невил-за Драко
Хари-за Невил и змиите,които бяха избягали
Панси,Луна и още куп момичета и момчета-за Невил
Теодор Нот-за Джини
Джини отново се чувстваше като изкупителна жертва и искаше да се напуши и да си легне някъде.
Само Рон беше адски щастлив и напълно доволен,че не се е замесил пряко с тези драми.
През цялата година се яви в ролята на утешителя за рабити сърца-за Парвати,Лавендър,Хари,Драко,Луна,Панси,Невил,Ромилда Вейн,Нот,Хърмаяни,Алекси и понякога и професор Трелони....
Всички сега цивреха,но Рон се усмихваше....защото знаеше,че накрая пак щяха да дойдат при него.

................КРАЙ.............. Smile
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
ДжифДжиф
МнениеПуснато на: Нед Авг 12, 2012 3:06 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Носител на Ордена на Мерлин
Носител на Ордена на Мерлин

Регистриран на: 15 Май 2007
Мнения: 1822
Местожителство: the Burrow

тука ли се коментира? че ми изглежда като дълъг фик ;д
честно казано, лично на мене ми идва малко в повечко и ми минава границата от пародия към подигравка, ама ако не го приемаш навътре, е смешно (: и евала, по сапунаджийство конкурираш турските сериали, което го приемай като комплимент, щото ми се струва, че това ти е целта ;дд
_________________

When I'm 80 years old and sitting in my rocking chair, I'll be reading Harry Potter.
And my family will say to me, "After all this time?" And I will say,
"Always."
~Alan Rickman
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
pesho potter
МнениеПуснато на: Нед Авг 12, 2012 12:00 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Ученик
Ученик

Регистриран на: 23 Юли 2012
Мнения: 22

Хаха ами смятам тук да се коментира,мда,не е чак толкова дълго а няма смисъл за отделна тема :Д е да целта беше да е колкото се може по сапундийско а накрая Рон се уреди най-добре...реших така,защото в предните ми пародии беше някак игнориран и по-нещастен :Д А иначе фика е написан и вдъхновен с помоща на по-малката ми сестра,като излючим простотийте,те са си от мен.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
daniil_95
МнениеПуснато на: Пет Авг 24, 2012 9:52 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Министър на магията
Министър на магията

Регистриран на: 08 Юни 2011
Мнения: 708

pesho potter написа:
А иначе фика е написан и вдъхновен с помоща на по-малката ми сестра,като излючим простотиите,те са си от мен.


За коя част е спомогнала сестра ти? Общо взето всичко беше само простотии. Laughing

Ако ти беше Бог човечеството скоро щеше да се затрие, поради крах във възпроизвеждането. Нали не си? Rolling Eyes Shocked
_________________
Правете любов, а не хоркрукси.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
pesho potter
МнениеПуснато на: Пет Авг 24, 2012 10:00 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Ученик
Ученик

Регистриран на: 23 Юли 2012
Мнения: 22

ЕЕ в началото замисъла беше просто всички домове да са приятели е Драко да е лиглъо дет досажда на всички и Джини е обща сватовница...тва от части е нейна идея,другото е мое :Д.... Но споко,няма да ставам Бог
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема  Напишете отговор Страница 1 от 1

Идете на:  Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети


Template by Dustin Baccetti; Translation by: Boby Dimitrov
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group


eXTReMe Tracker