Автор |
Съобщение
|
lubo static |
Пуснато на: Чет Яну 20, 2011 10:38 pm Заглавие: Промениха финала на „Хари Потър 7 Част 2” |
|
|
 weekend warrior
Регистриран на: 06 Апр 2006 Мнения: 1585 Местожителство: south of heaven
|
Промениха финала на „Хари Потър 7 Част 2”
След 15 юли ще видим края на кинопоредицата „Хари Потър” и то в преправен 3D формат. „Даровете на смъртта – част втора” се описва от режисьора Дейвид Йейтс като екшън филм. В тази връзка очакваме смъртта на доста герои. И въпреки че действието на лентата ще се движи стриктно по страниците на книгата, създателите на епизода са променили драстично издъхването на един от главните герои.
Естествено, това е станало с разрешението на Дж. К. Роулинг. В интервю за Cine Premiere Mexico Андрю Акланд (арт режисьор на филма) споделя, че са променили начина, по който умира Снейп. В книгата това се случва в Къщата на крясъците, но в епизода искали да го изкарат от тази кутия, за да придадат по-голям драматизъм на смъртта. За целта те създали някаква Кристална къща – много романтично място където човек можел да умре.
„Снейп умира по изключително добър начин, трябва да отбележа”, завършва Андрю.
Само аз ли се чувствам объркан. Кристална къща? Романтична смърт? Но след като Роулинг е одобрила промените, едва ли ще наранят историята на филма.
by alek200 _________________ These roses, white roses
Roses
My roses
White roses |
|
Върнете се в началото |
|
 |
lubo static |
Пуснато на: Чет Яну 20, 2011 10:40 pm Заглавие: |
|
|
 weekend warrior
|
аз лично съм леко скептичен за тази сцена, но дано ни изненадат приятно (: _________________ These roses, white roses
Roses
My roses
White roses |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Selene Segundus |
Пуснато на: Чет Яну 20, 2011 10:45 pm Заглавие: |
|
|
 Професор

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
PotterNinja |
Пуснато на: Чет Яну 20, 2011 10:56 pm Заглавие: |
|
|
Носител на Ордена на Мерлин

|
ЯКО! _________________ BOMBASH!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
He-Who-Must-Not-Be-Named |
Пуснато на: Чет Яну 20, 2011 11:45 pm Заглавие: |
|
|
I do believe in Nargles
Регистриран на: 22 Дек 2005 Мнения: 3784 Местожителство: Царство Таратория
|
Selene Segundus написа: | Ъм... ужас о.О |
Защо пък да е ужас?
На мен много ми хареса как беше описана сцената - Снейп умира, а над него се вижда горящият замък.
Ще е много въздействащо, най-вече за феновете, които знаят какво е направил Снейп за замъка и колко много значи Хогуортс за него, Волдемор и Хари. _________________ Мишо |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PotterNinja |
Пуснато на: Пет Яну 21, 2011 12:04 am Заглавие: |
|
|
Носител на Ордена на Мерлин

|
Дано накрая Хари да си смени очилата. _________________ BOMBASH!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
virosh |
Пуснато на: Пет Яну 21, 2011 1:59 am Заглавие: |
|
|
Полковник
Регистриран на: 27 Юли 2007 Мнения: 11408 Местожителство: в.търново
|
Точно в къщата трябваше да умре, защото в смъртта му нямаше нищо романтично или велико! И точно така трябваше да бъде! _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Галя |
Пуснато на: Пет Яну 21, 2011 2:24 am Заглавие: |
|
|
Потър Мания фен №1

Регистриран на: 23 Сеп 2010 Мнения: 5201 Местожителство: Долината на изгубените
|
virosh написа: | Точно в къщата трябваше да умре, защото в смъртта му нямаше нищо романтично |
Напълно съм съгласна! _________________ MEOW :3
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Selene Segundus |
Пуснато на: Пет Яну 21, 2011 12:25 pm Заглавие: |
|
|
 Професор

|
Така е.
Романтичното и великото идва със "зелените очи срещнаха черните", а не с мястото, където това се случва. Романтичното и великото идва със спомените и разкритията за истинския Сивиръс Снейп, не с някаква измислена кристална къща... _________________
Кътчето... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
He-Who-Must-Not-Be-Named |
Пуснато на: Пет Яну 21, 2011 12:51 pm Заглавие: |
|
|
I do believe in Nargles
Регистриран на: 22 Дек 2005 Мнения: 3784 Местожителство: Царство Таратория
|
Но феновете ще знаят какво става, така че тази промяна е за тях.
Хайде, Снейп живя в мрак и страда през целия си живот. Никога не получи обратно любовта, която даваше на Лили и до смъртта си трябваше да изпълнява ненормалните желания на някакъв надут гей.
Толкова ли няма да преживееш поне във филма да си отиде красиво, а не на мръсния под на къщата на крясаците?
Обачем сега ми хрумна, че къщата на крясъците е мястото, където Джеймс спаси Снейп (или по-точно където Снейп щеше да умре, ако Джеймс не го беше спасил (или дори където Снейп може би щеше да умре, а може би не, ако Джеймс не го беше издърпал и не му беше отнел възможността да се пробва срещу върколака)). Има връзка.
Сега и на мен ми стана тъжно, че ще го променят... _________________ Мишо |
|
Върнете се в началото |
|
 |
lubo static |
Пуснато на: Пет Яну 21, 2011 7:26 pm Заглавие: |
|
|
 weekend warrior
|
опредлено го заслужава, великото
но книгата си е факт, който все се пренебрегва -,- за това и не харесвам последните филми _________________ These roses, white roses
Roses
My roses
White roses |
|
Върнете се в началото |
|
 |
virosh |
Пуснато на: Вто Яну 25, 2011 2:15 am Заглавие: |
|
|
Полковник
Регистриран на: 27 Юли 2007 Мнения: 11408 Местожителство: в.търново
|
Не е въпросът какво заслужава, а какво получава А именно смърт заради недоразумение, заради това, че Волдемор си мисли, че Снейп е притежателят на Бъзовата пръчка.Но дори не го убива Волдемор, а умира от някаква си змия, в стара, порутена къща, далеч от вниманието на хората, от светлината и от полагащата му се слава или поне уважение.Това е краят му, и в него сам по себе си няма нищо велико, великото идва после, когато Хари осъзнава какъв е бил Снейп.Той, като много велики личности е трябвало да бъде признат и почетен след смъртта си, след нещастния живот който е живял, а всичко останало е комерсиализирана простотия, създадена за да могат тъпите простаци, които гледат филма да разберат, че Снейп е бил от добрите! _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Галя |
Пуснато на: Вто Яну 25, 2011 2:21 am Заглавие: |
|
|
Потър Мания фен №1

Регистриран на: 23 Сеп 2010 Мнения: 5201 Местожителство: Долината на изгубените
|
Oтново съм съгласна! _________________ MEOW :3
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
bakopako |
Пуснато на: Чет Апр 14, 2011 5:00 pm Заглавие: |
|
|
 Префект

|
Снейп е много гаден.Още като го видях в първия филм си знаех че ше играе гадна роля.....Ама на мен ми се щеше оная черна вещица да умре дето уби Сириус  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Vortep |
Пуснато на: Чет Апр 14, 2011 8:44 pm Заглавие: |
|
|
Член на МКМ

|
bakopako написа: | Снейп е много гаден.Още като го видях в първия филм си знаех че ше играе гадна роля.....Ама на мен ми се щеше оная черна вещица да умре дето уби Сириус  |
WTF?!? _________________ www.kino-mania.com
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|